Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronnkka

Własnie mi sie przyjazn skonczyła.....................

Polecane posty

Gość weronnkka

Jestem maturzystka, moje kumpela tez, ale chodzi do innego liceum.. Nie mamy na tygodniu zbyt duzo dla siebie czasu, a jak juz, to ona pisze zawsze,ze ma jakas prace z matmy i czy moglabym jej pomoc. Pomagalam, ale ostatnio tzn przedwczoraj nie moglam, bo mam inne zajecia pozaszkolne i naprawde nie mialam jak. a ona na to ze to koniec naszej przyjazni,ze nie moze na mnie liczyc itd....gdyby mnie uprzedzila wczesniej,to pomoglabym jej, a ona napisala w ten sam dzien kiedy miala te prace zrobic. Dla mnie to zachowanie jak z podstawowki. Znamy sie od lat i szkoda mi tej przyjazni, ale nie chce byc tak traktowana. Kiedy ja sie chce spotkac, ona ma czas tylko dla swojego faceta. Co myslicie o tym??

Gość weronnkka
up up to chociaz pocieszcie:(

Bardzo interesowna ta Twoja ,,przyjaciółka". Dopoki pomagałaś jej w nauce kolegowała się z Tobą, a jak nie to do niczego nie jesteś już jej potrzebna. Daj sobie z nią spokój. Nie ma co marnować czasu na takich ludzi 🖐️

Ja cię pocieszę, bo też miałam kilka takich "przyjaciółek". Olej ją, dobrze radzę. A jeśli będzie ci się chciało śledzić jej życie, za kilka lat zauważysz, że wszystkie jej przyjaźnie szybko się kończą i wszystkie dlatego, że ktoś nie zrobił czegoś, co ona chciała, żeby zrobił

Gość weronnkka
dzieki wszytkim,którzy pocieszaja:) po prostu przykro mi jest

Gość weronnkka
chodzi o to,ze znamy sie od wielu lat i szkoda mi tak konczyc te przyjazn, ale chyba musze task zrobic, bo inaczej nie wyrobie