Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęskniona żona ;

napisz mi erotycznego sms

Polecane posty

Gość stęskniona żona ;

witam może mi ktos wymyslić jakiego erotycznego sms do męża? jest w pracy i chce mu narobic ochoty na seks ale jakos sama nie wiem co napisac

Gość Janek 0000000
Jezyczkiem po kutasku Cie polaskocze, potem nago na Ciebie wskocze! Zedre z Ciebie całe ubranie, szepne do uszka czy tego chcesz kochanie? Potem Cie jeszcze popieszcze, mam nadzieje ze Ty krzykniesz ach o tak jeszcze, jeszcze!!!!! :P

Gość stęskniona żona ;
haha dobre a moze jeszcze jakies inne propozycje?

Gość agneska1987
Świetne dawać jeszcze

Gość agneska1987
Dotykajac twe cialo ogarnia mnie zadza seksu i niemilosierny bol oczekiwania na ta chwile zniewalasz mnie soba,nie pozwalasz zasnac

Gość agneska1987
Szukalem juz palcem, szukalem pisiorem, szukalem jezykiem i wibratorem. pytalem sie kumpli, pytalem sasiada,nie pytam sie ksiedza z nim ku..wa nie gadam. pytalem w aptece, szukalem tez w necie jak orgazm najszybciej zapewnic kobiecie i wszedzie mi mowia ze w sumie to grunt by znalesc ten ku..wa jebany G punkt!

Chce Cie tulic, piescic,obejmowac, gryzc, drapac,skakac, penetrowac, w lozku figlowac!!! Kochac sie namietnie, czy zgadzasz sie chetnie...????!!! :):P

Pomyślałam że przed spaniem,zaprzątnę Ci głowę kochaniem. Więc Ci powiem mój ogierze, mam ochotę na Twe zwierzę... Poujeżdżac, posmakowac, Twą wielkością rozkoszowac... Poczuc rozkoszy dreszcze, i błagac Cię kotku o jeszcze... Lecz narazie wciąż pod górkę, sex- lecz tylko przez komórkę...

Jezyczkiem Cie polaskocze, potem na Ciebie wskocze! Zedre z Ciebie ubranie, szepne do uszka kochanie! Potem Cie popieszcze, mam nadzieje ze Ty krzykniesz Jeszcze!

Życzę Ci kolego miły by dziwki Ci się sniły śniły młode i gorące, i fiucika dobrze ssące, aby pała dobrze stała mimo tego że jest mała.

Gość stęskniona żona ;
:-D dzięki wysłałam własnie

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html