Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latek_śląskie

Zarabiam 8 tys. netto i stać mnie na 2 wycieczki w roku - na dominikanę i ibizę

Polecane posty

Gość 33MN
Zarabiasz tyle a pewnie czujesz sie sam jak palec!!!Chyba brak ci miłosci i przyjaciol.Smutne

Gość wsd xwsbsaih
hihihihihi dobre to jest Dla nie wtajemniczonych w irlandi robol w fabryce zarabia około 2 tysiące Euro czyli 8 tyś zł. Wycieczka na ibize kosztuje 300E a na dominikane jest droższa bo 500E. a wspomniany trunek w markecie to wydatek około 10 Euro ;-) autor nie napisał gdzie pracuje i co robi moze warto zapytac. Ps ja tez bywam na tego typu wycieczkach bo kupuje je w zagranicznych biurach a ibiza za 300E czasami nawet mozna wychaczyc oferte za 200 jest tańsza niż wakacje nad bałtykiem.

nie od dzis wiadomo ze Egipt jest tanszy od naszego baltyku. Prosta kalkulacja: Nad Baltykiem za tydzien pobytu dla dwoch osob zaplacilismy 840zl plus jedzenie, rozrywki to wyszlo z 2000zl. W Egipcie wczasy dla dwojki za sa 0d 1200zl:D

sorry chodzi o Dominikane i Ibize. Ok to nie bede juz sie rozpisywac, podlacze sie do postu kolezanki u gory:P

wsd my z mezem malediwy ostatnio wyhaczylismy za 500 E:P co to jest za suma dla kogos kto zarabia 12 E za h? dodam ze nie jestem na obczyznie ale tam maja naprawde swietne oferty

Gość wsd xwsbsaih
a ja lece na dominikane za 380 funtów ;-) na 10 dni - tez dało rade

Gość kei
używaj człeku, bo gdy założysz rodzinę to ci te 8 tys wystarczy na waciki

Gość skoro im zazdroscisz uwagi
mnie tez stac na 2 wycieczki, to co moze sie gdzies spotkamy? Malediwy, Mauritius albo Fiji? wybieraj