Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rajska Ewciaaaa

Idę jutro na randkę, ale..nie zdąże

Polecane posty

Gość CzarnulQa
pożycz :)

Gość vepuccina
lepiej, zeby od razu poznal prawde na temat Twojej figury :D

Gość CzarnulQa
:):):):):) no to wiesz ze juz ci nie potrzebny :)

co tez mowisz kochanie, ja wiem ze nadal jestes szczupla i wiotka jak sarenka:) poza tym jak wiesz tłuszczyk u kobiety bywa seksowny i tak jest w twoim przypadku:):classic_cool:

Gość piszta Kochani,piszta
takie tematay sa niezwykle wysublimowane

Nie. Bo go nigdy nie szukałam:D;) Ale to on znalazł mnie;) Więc skoro mnie znalazł też John.;) To chciałam już..aby tak było, jak być miało;) Ale, że R mi miesza..to wiesz..;) Ponadto chciałam już wyjść z tej kaffe:D chociaż emotke żal mi będzie;) Wyjść i aby już kaffe nie było mentorem między Nami:) Chciałam rozmawiać i być normalnie;)

A to miał być taki fajny topic..;) śmieszny, ale nie tylko;0 No więc myślę, w co się jutro ubrać..:):D W pas wyszczuplający nie, więc jeden problem z głowy;):D

A piszesz sam czy z tłumaczem:D? Albo z translatorem:classic_cool: Twój polski jest zadziwiający;) To mnie zmyliło w 20008.. w życiu bym nie wpadła na to z kim rozmawiam:D Jeszcze myślałam, że może to pewien znajomy ze studiów, który był starszy i wyjechał robic doktorat;)

spytam się Twoich przyjaciół co z Twoim poczuciem humoru:) czy było takie przed moim poznaniem, czy się zmieniło:) przyznam się, że ceniłam i imponowało mi Twoje Poczucie Humoru:) specyficzne;) i inteligentne. Nie zmieniaj go w poczucie humoru robina..:O

Podobała mi się ta Twoja Innosc:))) A poczucie humoru masz fajne, inne;) Takie jak lubię:) I go nie zmieniaj. Podejscia do spraw intymnych i swojego zachowania również. :) Wiesz na pewno z psychologii, że z jaką osobą się zadajesz, przebywasz...to taką jestes.. A ja bym chciała poznac Ciebie/Tego Bohatera w krawacie w kropki ze spluwą.

Gość kamasutraaa
rajska ewcia - sciagaj majteczki, bede w ciebie wchodzil :)

ten topic nie ma sensu...:)P Mam nadzieję, że jutro spotkanie dojdzie do skutku. Bo dłużej tak jeździć autem nie można:) Tym bardziej, że ja tyle rzeczy wiem. Ale tylko z dedukcji. A chcę znac to od Ciebie:)) Jak masz dzieci u siebie, to jak będzie ładna sobota możesz wziąć je ze sobą:) są kochane:) Co o mnie mówią? jestem bardzo ciekawa;) paaaaaa 👄 Kochanie.