Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rajska Ewciaaaa

Idę jutro na randkę, ale..nie zdąże

Polecane posty

gdybys dala mi to o co cie prosilem wtedy przebrany za owczarka niemieckiego, to nie musialbym isc do domu publicznego. nawet moje "hał, hał" i aport patyka nie przekonal cie zebysmy sie pobawili w dominacje i uleglosc:(

ale wiesz, że się okropnie zachowałes czytajac za moimi plecami moje archiwum pliki itp? czy masz ego swiadomosc??? wiem, ze byłes w burdelu jak miałes 30. Nie wypieraj się. I nie dziw się, że tylko patrzę. A ty żadasz aby się usmiechała itp...Za dużo wymagasz....Po twoim zachowaniu widac, że pod wpływem chwili robisz rózne rzeczy, wiec sie nie dziw ze sie nie usmiecham. Bo wiem o tym co napisałam. jesli miałes odwage na takie rzeczy....to bedziesz miec odwage na rozmowe. I ty ja zaczniesz. Najlepiej po sumie. pod sklepem. tam gdzie są ludzie.

Bo wiesz, moze mam zamiar umówic sie z kims na sex, a ty mnie slepdzisz. Moze nie chce abys o tym wiedział?? w koncu nie jestes ani moim męzem/narzeczonym.. a sledzisz mnie jakbys nim był... a juz zakupiłam sobie majtki z koronki:) i mam zamiar na ich uzytek:):D

jakich pieniędzy?? to raczej ty mi jestes winny pieniądze. Za naruszenie mojej godnosci i prywtanosci. Jkabys miał honor to juz dawno bys wrzucil do mojej skrzynki na listy kopertę z pieniedzmi jako odszkodowanie.

dobrze ty nie sledzisz...ale ty podrzuciłes mi program szpiega..i keyloggera dawno temu..to tez było nie fair.. to moze napisz mi prawde. od kiedy znasz wieska? w roku 2009? czy wczesniej 2008? I on tez mi podrzucił jakis program szpiegujacy na komputer????

a co przeraza cie prawda??? ponadto co ty sobie myslisz..ze jestes bezkarny?? a jaka mam gwarancje ze teraz nie robisz tak komus innemu??? jakies innej dziewczynie?? to fair??

musisz zmienic swoje myslenie na ...bardziej REALne:) inaczej zamienisz sie w alicje...z ...krainy...czarów, to jest bardzo niesympatyczna bajka dla ludzi poyebanych:o

a skad ty wiesz, że nie gole bikini? przeciez nawet sie nie całowalismy??? te mikrokamery...szpiegowanie mnie..mam nadzieje, ze od sółtysa dostałes w gebe...bo ci sie nalezało... to mój sekeret czy gole bikini czy nie. A moze gole dla wybranych facetów w tym dominika, moze ty nie zaslugiwałes?/ i wiem, ze dalej robisz to samo...podrzucasz innym ofiarom te keyloggeryy sledzisz ich komputer podlgasz w łazience itp...bo ty masz taka mentalnosc..to nienormalne...

petting..dziecko chyba w twoich snach erotycznych:D matko..a co miłego jest w pettingu? bez sexu? może ty lubisz jak ciebie "macają". Nie każdy.

zamiast podrzuca keyloggery komus na komp zajmij sie córką..szkoda czasu..na prawde. duza ta twoja córka juz ma 7 lat prawie...to moze i uciebie nocowac itp. a ty w nocy na komie babki gołe ogladasz...

Nie bede z toba dyskutowac. To moja sprawa co wolałam. I tych co ze mna byli:) nie twoja. zajmij sie corka dobrze radze. zamiast szpiegowaniem obcych ludzi. Wyjdziesz z córka na spacer na plac zabaw to i jakas pania poderwiesz:)

ja natomiast radze zebys zajela sie swoja corka:) o moja sie nie martw, to dobrze wychowana mloda dama:) na placu zabaw o odpowiednia pania trudno, ja wole takie gora do 22 latek, a takie dosc rzadko odwiedzaja place zabaw:(