Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzychu23latkaaa

Pytanie do fanów motoryzacji. Jakie felgi, opony kupić, czy moge takie ?pomóżcie

Polecane posty

Gość krzychu23latkaaa

Witam wszystkich mam takie pytanko, taki problem. Mam fordzia mondeo kombi II rocznik 1998r, 2.0 benzynka i do niego obecnie 14" felgi i oponki 185/70/14. Podobają mi sie felgi oryginalne forda 16" i oponki o profilu 225/50/16. podobno pasują do tego forda ale nie mam pewności czy nie bedą za szerokie, a podczas skrętu nie będą zawadzać, kocham ten wóz i chcialbym bardzo takie felgi i opony. Panowie jeżeli sie znacie wypowiedzcie sie na ten temat. i co powiecie o spalaniu po założeniu takich kółek czy bardzo wzrośnie ? czekam na wasze opinie pozdro

Gość krzysztoforekkk99
?

Gość krzychu23latkaaa
czy tu same kobiety siedza ???? nie wierze ! ! dajcie chociaż jakieś linki do jakiegos dobrego forum motoryzacyjnego jak sie nie znacie

załóz 215 powinno byc git a spalanie moze sie zwiększyc aczkolwiek u nas sie spalanie nie zmienilo

Gość krzychu23latkaaa
:)) dzięki. ale mam 225 szerokości te oponki i modle sie aby nie przeszkadzały jak je założe. zazdroszcze takich kółek w golfie :) pozdrawiam

Gość krzychu23latkaaa
bmw ma twoje 200 kucy no to super, mundek ma mój prawie 140 wiec nie uwazam ze nie moze miec fajnych felek. pzdr

Gość grocholka
Ludzie nie wrzucajcie linków z Allegro bo aukcje się szybko kończą i znikają... Co do opon 16 calowych do Mondeo to nie będzie żadnego problemu. To nawet nie jest maksymalny rozmiar dla tego auta :P Ja ci mogę polecić coś takiego: http://www.netcar.pl/felgi/aluminiowe/mak/MAK+CORSA+Ice+Titan+4x108+6-5x15+42,,0,5-0,115561949,szi.html Na tą felgę założysz spokojnie 16 calówki :) Do wyboru do koloru...

Gość gość
Felgi i opony możesz dopasować dzięki wyszukiwarkom na http://centrumfelg.pl/ . Wpisujesz jaki masz samochód i jakie chciałabyś felgi i Ci wyskakują dostępne modele :)

Najlepiej jechać do miejsca gdzie sprzedają i poprzymierzać, przy okazji można się poradzić;) w serwisach sieci Euromaster mają duży wybór i fajne ceny, na miejscu doradzą, jak się wybierze to od razu założą, wyważą;)

Gość wew
Szukasz dobrych i tanich opon? Jak my wszyscy... Moim zdaniem najbliższy ideałowi jest sklep internetowy www.artmech.pl . Polecam ich mobilną wulkanizację, czyli zakładają opony w kilku polskich miastach.

Gość ssdw
A zajdź może do sklepu internetowego www.oponypremium.pl - co jak co, ale widać, że się starają, dbają o klienta jak mogą. Do tego odpowiadają szybko na maile i nie odpowiadają zdawkowo.

Gość gość
jak odpowiadaja tak szybko i tak blyskotliwie jak reklamiarze po 5 latach to lepiej jak bedziecie kola od drabiniastego wozu zakladac do swoichwypasionych golfow dwojek :D

Gość yullk
Korzystałem z najdroższych na rynku i najtańszych opon Matadora i muszę powiedzieć, że zostałem przy Matadorach. Nie ma sensu przepłacać, skoro ekstremalnej różnicy w prowadzeniu praktycznie nie czuję. Dobrze przedstawiają modele opon na stronie oponymatador.pl. Duża baza wiedzy o marce, aktualności, nowe rozwiązania z branży do wglądu.