Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schulz..

blada czy solarium?? co wolicie???

Polecane posty

Gość trzecia czarownica
blada

Gość Kiwi z Boliwi
blada

Gość kurde jesli to twoja
porownujac te dwie to blada wypada o wiele lepiej :D

Gość kwiaaaaaaaaaaaaaaaaaateeeeek39
ło matko tylko się nie spal jak koleżanka :) idz sobie raz czy dwa na kilka minut (zalezy od cery) to tylko ladnej karnacji na lato nabierzesz :)

Gość blada blada
zdecydowanie, solarka to obciach

Gość pomaranczoooowa fuuuu

Blada ;) Aczkolwiek można lekko zabarwić skórę, więc jak wejdziesz na 10 minutek w zupełności wystarczy ;) Ja na solarium chodzę jedynie latem, gdy pracuję. Jestem barmanką latem w Łebie i jakoś być nad morzem i jakas nieopalona ;)

Gość Schulz..
chodze po mieście i widze ładne karnacje u dziewczyn.... nie wiem czy to natura.. czy nie... ale z samoopalaczem to nie chce mi się bawić.... to nietrwale i spływa.. solarium chyba nie zaszkodzi

Gość ta spalona, a w zasadzie
pomarańczowa-straszna:o...i ta jej obciachowa kurteczka, ble :o

Gość Schulz..
mala_mania a opłaca sie pracowac w wakacje nad morzem? rozwazam.. bo juz są ogloszenia w gazetach itd.... mysle nad Zachodem.. aelt o ryzyko.. i na wlasna ręke..

Gość abcd itd
blada!! bije od ciebie naturalna uroda i blask, a spalona kolezanka jest brzydka i sztuczna, nie ma w niej urody ,tylko sztuczny image ,ktorym probuje ukryc wlasnie te braki.. faceci jednak sie na tym znaja ;)

Gość Schulz..
taa tylko ze jak ide z nia ulica to 99% mezczyzn sie na nią ślini ? to znaja sie czy sie nie znaja?

gapia sie na nia ,bo rzuca sie w oczy!! i robia to z czystej ciekawosci,a jestem pewna ,ze za bezsprzecznie lasdniejsza uznaliby ciebie ;)

Gość azsdf
ja chodze na solarium i polecam mozna sie nie zle wypocic no i mam te kilka minutek mam odpoczynku i relaksu.... a kolezanka ma sliczna kurteczke a te co tak pisza to zawistne stare 40-stki pozdrawiam

takie kurteczki ma co druga dziewczyna.. bazar.pl ale ona ma lepszą bo bez ściągaczy ;) ja sie chyba wybioręna ten solar ale tylko troche.. żeby nie być trupem żywym :)

ha ha ha no tpo akurat sie pomylilas,bo nie 40 ,ale 20 a wieku 40-tki to zawistne bedziecie wy,wobec nas,wy ze spalona i pomarszczona skora,a nawet teraz nie wygladacie pieknie jak jestescie pryzpalone,tylko w waszych wypalonych mozdzkach zagniezdzilo sie takie przekonanie ,ze im bardziej spalona tym piekniejsza :O :O :O

Gość uhuhuhuhhhhh
haha, ale solara :P ta blada o wiele ladniejsza PS solarium zawsze szkodzi, w kazdej dawce, tylko okaze sie to po ilus tam latach gdy skora obwisnie i bedzie zwiotczala i pomarszczona

Gość kx
ta twoja koleżanka przesadza z solarka ... wyglądasz naturalnie i ładnie słoneczko zdrowsze

moja siostra jest kosmetyczka i mówi, że nie ma nic gorszego niż solar... i wiem co mówi bo jest starsza ode mnie o 10 lat a każdy myśli że jest starsza od emnie o rok lub dwa.... dziś szłam przez park i dziadki już wystawiają swoje ciałka do słońca, więc moze się przysiąde, bo zawsze naturalne słońce jest zdrowsze niż solar, któwy wnika bardzo głęboko i niszczy straaasznie skórę.kidys był fajny odcienk rozmów w toku o tym

Gość Misiaku
Blada. Pamietam, ze jako jedyna przed 100dniowka nie bylam na solarze. Jakos nigdy w zyciu nie zdarzylo mi sie tam trafic... mimo iz moj byly ma solara (czego wiele dziewczyn nie moglo zrozumiec). Mam jasna karnacje i jestem alergikiem. To tez poniekad mialo wplyw, ale mnie sie bardzo podoba moj odcien skory. Bez pomaranczy :D

Gość ddddeeeedeeee
blada? blada to jestem ja :P

Gość okorgin
a kto powiedział że od razu solarium? piękna pogoda przecie nie trzeba się smażyć w "trumnie". Poza tym nie trzeba się od razu opalać na ciemny brąz tylko tak w sam raz :)