Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Dostałem fajnego maila od jednej z was...

Polecane posty

Gość nie wierze
ze mozna zyczyc komus smierci :O ale faktycznie....nie dziwota ze ma ona do ciebie pretensje......znowu paplesz o tym co piszecie na privie :O wez sie czlowieku ogarnij powinni ci zajebac drechy i tyle

Gość w ogniu pytan
opowiadaj 😡 jaka jest reszta? 😠

Gość nie wierze
Musiala zartowac :O

Gość jaka reszta?
kto jest reszta?

Gość jonsówna jedyna prawdziwa
:D

Dla mnie zawsze byles i bedziesz chorym idiota!Jestes bezrobotnym pasozytem jak opisali cie juz przyjaciele,za dlugo przebywamy na tym forum by takiego penera jak ty nie znac:)zamiast napierdalac na ludzi znajdz sobie prace pasozycie a zycie przybierze ci kolorow walokoniku.

Gość Chujowy w mieście
🖐️

Gość Chujowy w mieście
Monika, pokaż swoje śliczne tzytze

fajne foto :D nawet moje żylaste 11 cm wyglada przy tym okazale :classic_cool: twój stary wie, że dajesz to foto tutaj? Bo wiesz.... co w rodzinie, to w rodzinie.. :classic_cool: 🖐️

la_vin_de_monde to twoje foto cwelu nie wymiekac teraz sam mi je wyslales i mowiles ze masz 8cm a nie 11 i po co sciemniasz teraz powiedz? Przeciez o to chodzi ludziom na forum zeby cie blizej poznac jak np JA

Gość saturn
la fin nadal sie tu lansujesz?:classic_cool: Twoje pomysły na tematy zaczynają siegać takiego dna że sobie chyba czasem z zebów piasek z paleozoiku wydłubujesz?:classic_cool:🖐️ Nadal jadasz ananasy?? i próbujesz czasem czy sperma nabira słodkawego smaku?:D

Ooo, widzę, że kolega pamieta jeden z pierwszych załozonych przeze mnie tematów... :classic_cool: Ostry lans to podstawa, wszak w towarzystwie tylu wulgarnych laseczek nie wypada zachowywać się inaczej :classic_cool:

Gość saturn
Rozumiem że przy rozumku wielkosci orzeszka głupota jest czymś naturalnym ale żeby się jeszcze z tym obnosić?:O Nie wiem la fin czy w twoim gimnazjum mówili ci co to znaczy tajemnica korespondencji :classic_cool: Ja wiem że wspołzczesni pseudointeligenci próbują sie jak Doda kreowac na debili aby zaistnieć, ale to juz naprawde mijająca moda. :classic_cool: To forum kiedys miało naprawde doskonałą formę nawet dowcipu. Widac dzisiejsza młodzież poza chamstwem niczego dowcpinego wykreować nie potrafi ;)

Pi pierwsze to czasy gimnazjum są mi obce... :classic_cool: po drugie... była to 'korespondencja niezamawiana'... czyli w zasadzie spam... więc nie czuję się zobowiazaniy do jej nieujawniania :classic_cool: poza tym... stek wyzwisk i inwektyw traktowac jako 'korespondencję'? z choojem się na rozumy pozamienialiście? :D przecież cała ta sytuacja jest przekomiczna... jakas idiotka/idiota za bardzo sie przejmuje tym, co ludzie piszą na forum, więc w ramach rozładowania frustracji pisze obraźliwego maila... :D dobrze, że nie podałem tu numeru telefonu :classic_cool: :D

Gość somebody well known
tajemnica korespondencji? co to za korespondencja, jak jakaś sfrustrowana tzipa z zatruciem końską spermą pisze, że życzy komuś bolesnego zgonu?

Gość afi01
widzę że w temacie jak zwykle chujem pachnie

Gość afi01
A co ja mucha żeby do gówna lecieć, patrząc kwituje;)