Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naganna

Przesrałam sobie sprawę............

Polecane posty

Gość naganna

Niedługo koniec roku szkolnego. Ze swoich ocen jestem zadowolona i nie miałam z nimi większego problemu... Niestety problem wynika z mojego zachowania :O Zawsze miałam naganną ocenę ze sprawowania :O Teraz również będę taką miała. W tym roku weszło rozporządzenie, że przy zachowaniu nagannym się nie zdaje. Więc nie zdam, i nie da się tego poprawić :(

Gość a coz takiego
zrobilas ?

Gość naganna
Może nic takiego konkretnie nie zrobiłam. Raczej chodzi o całokształt, a może też o dużo drobnych rzeczy. Mam problem z subordynacją :O Do tego trochę wagarowałam, pokłóciłam się z nauczycielem itd :O

Gość naganna
Przez tą nowe rozporządzenie ja już chyba nigdy nie zdam :O Nie potrafię mieć wyższej oceny ze sprawowania :o Zresztą nie można mieć zachowania nagannego 3x. A ja przecież będę miała 4x :O

no wiesz... jak mialas naganne w poprzednich latach to jak zdawalas? mi sie wydaje ze nawet z naganna mozna zdac, tylko na studia bedziesz sie miala krucho dostac:)

Gość naganna
Wcześniej zdawałam, bo nie było wtedy jeszcze takiego rozporządzenia :O Dopiero teraz to weszło :O

Gość jak można mieć 3 razy naganne
U mnie w szkole naganna była zarezerwowana dla kryminalistów (kradzieże, dzwonienie że w szkole jest bomba itp.), dla pozostałych tragicznie się zachowujących było nieodpowiednie, a i to wyjątkowo.

Gość naganna
Stawianie mnie na równi z kryminalistami jest mało pocieszające 😭 Gdzie się uczyłaś? Może tam los byłby wobec mnie bardziej łaskawy i miałabym ndp :classic_cool:

Gość jak można mieć 3 razy naganne
w nieistniejącym już wrocławskim liceum tak czy owak, zadziwia mnie takie rzucanie nagannymi ocenami z zachowania. generalnie można zrozumieć za bójki, przyjście do szkoły po pijanemu czy jakieś naprawdę hardkorowe zwyzywanie pracownika szkoły, ale za samo wagarowanie i pokłócenie się z nauczycielem... coś mi się nie chce wierzyć, zwłaszcza nie w 3 razy pod rząd.

Gość naganna
Tzn. było więcej powodów niż tylko nie chodzenie do szkoły i pokłócenie się z nauczycielem. Mam jeszcze 6 uwag, i wiele osób na mnie narzeka. Też bym nie chciała wierzyć, że tak jest ale niestety to prawda :O