Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyton nienasycony

Kobiety które podziwiacie - historia, kultura, polityka, sztuka, media i itp.

Polecane posty

Gość pyton nienasycony

Jako że to forum kobiece, spodziewam się, że większość wypowiadających się tu osób to właśnie kobiety, a o ich wypowiedzi mi chodzi szczególnie w tym temacie (choć nie tylko). Czy możecie podać nazwiska znanych kobiet, które z jakiegoś powodu podziwiacie?

Gość dreamdream25
Podaję nazwisko - Krystyna Janda.

Gość taka oooooooooooooooooooooo
Natalio Oreiro czy jak jej tam;p

Gość klik,klik klik
Ta dziewczyna od bachledy. Nie wiem jak się nazywa :D

Gość było tylko 6 takich
Elżbieta I - umiała babka rządzić, zrobiła z Anglii mocarstwo i ogólnie jest uważana za jednego z najlepszych władców (bądź nawet najlepszego) w historii tego państwa; Margaret Thatcher - jak wyżej, choć nie aż tak wybitnie; Joanna d'Arc - jako dowódca wojskowy odwaliła kawał porządnej roboty; Maria Skłodowska-Curie - wiadomo; Lise Meitner - podobnie jak wyżej, brak Nobla jedynie ze względów politycznych; Oprah Winfrey - dorobienie się największego majątku w całej światowej branży rozrywkowej to też przyzwoite osiągnięcie. A reszta niech się nie daje ponieść marzeniom tylko niech wraca do kuchni :D

Gość pyton nienasycony
dzięki wielkie :) Słucham dalej, jeśli to nie duży problem (pomagacie mi w pracy szkolnej).

jestem fanka kobiety sukcesu ktora nazywa sie Oprah Gail Winfrey , za urode i aktorswo cenie Nicole Kidman

Gość from the halls of montezuma
nikt jej pewnie nie zna, bo to nie żadna gwiazda czy polityk, ale strzelec wyborowy -Ludmiła Pawliczenko. usłyszałam o niej mając kilkanaście lat i dzięki niej wiem, że baba też może. a ma to dla mnie duże znaczenie, bo od dwóch lat staram się o przyjęcie do wojska, także można powiedzieć, że ta babka miała ogromny wpływ na to kim dzisiaj jestem i kim mogę być jutro :P i to by było na tyle kobiet, które podziwiam, zdecydowana większość moich guru to faceci.

Gość vcgbfxgbfbg
nie moge podać nazwiska ale najbardziej podziwiam moja mamę bo to silna, ciepła, mądra babka :*