Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacadziewczyna666

czy moge miec jeszcze jakies nadzieje z nim zwiazane?

Polecane posty

Po kilku miesiacach bycia razem, gdzie wszystko od poczatku pieknie rozkwitało, mozna powiedziec miłosc od pierwszego wejrzenia, i nagle boom i sie zesrało z jego strony..mniej sie odzywał, pisał, okazywał mniej czułosci, zainteresowania moja osoba, nie był juz przymilny i taki jak na poczatku, niby rozmawialismy o tym ale rozmowa własiwie nie przyniosła rezultatu postanowiłam zakonczyc znajomosc, najpierw wysłałam mu smsa..po kilku dniach ciszy,z jego strony ze olewa kontakt ze mna i ze jestem juz zmeczona czekaniem az zacznie mu zalezec i ze jak sie spotkamy to porozmawiamy! Od razu zadzwonił zdziwniony, mówiac ze co sie stało, ze przesadzam, ze on nie mysli w ten sposób, ze chce zeby rozwijało sie powoli, ze potzrebuje czasem takiej ciszy itd...potem jeszcze odzywał sie na gg i pisał co mi sie dzis satło..powiedzialam ze to nie ejst rozmowa na telefon i pogadamy jak sie spotkamy na spotkaniu powiedziałam mu wiele swoich zali odnosnie jego stosunku do mnie, braku czułosci, zaangazowania w pełni..itd i poiwedziąłm ze skoro do tej pory z twojej strony nic nie ma to juz nic raczej nie bedzie, a ja nie chce sie bardziej angazowac wiec z racji ze sie lubimy..to mysle ze nie powinnismy zrywac kontaktu...bo woel miec dobrego kumpla w tobie niz kiepskiego chłopaka i zwiazek. Przyjał to ze ok oczywiscie sie tłumaczył..teraz nasze spotkania beda na stopie kolezenskiej. Czasami zastnawiam sie czy dobrze zrobiłam..ale mysle ze jak bedzie mu zalezało to wrócic co nie??

Gość jakajkajkjakkjajjaa
rany , laska przeciez ten koles ma cie w dupie :O facet ktory kocha kobiete lazi za nia, dzwoni, pisze ciagle,czesto, i takie tam.... a on ewidentnie ma cie w D..PIE, a spotkal sie z toba bo mu zal sie ciebie zrobilo, faceci zrywaja kontakt bo mysla ze lasce tez przejdzie, a ze lasce nie przechodzi to spotyka sie z nia zeby ja "ochlodzic" z natloku emocji zsotaw go, on ciebie i zyjcie dalej, bo sie zeszmacisz, i cie juz wogole nie bedzie szanowal

ale to ja zerwałam kontakt..po tym jak mu napisłąm ze mam dsoc to wielce sie zdziwił i zaczał byc miły

Gość jakajkajkjakkjajjaa
no tak , bo facetowi sie przykro zrobilo, smienie go ruszylo, kazdy tak robi,zeby potem nie miec zrytej psychiki ze czegos tam porzadnie nie zakonczyl :(

dziwni sa ci faceci..dla mnie sprawa prosta jak nie chce z kims byc to o prostu nie jestem..a nie sie zastanawiam x miesiecy..i zawracam innym dupe!

Gość jakajkajkjakkjajjaa
no ale faceci sa inni, poczytaj o tym troche mysla ianczej, rzeczy ktore dla nas sa istotne, dla facetow niekoniecznie, rzeczy ktore dla nich beda istotne dla nas wydadza sie dziecinada mysle ze to pierwsza taka milosc , co?

no a młoda juz nie jestem po 24 lata:O a liczyłam ze to ten własciwy!

bo jaki jest sens czekac az ktos sie zakocha? ...zaden!!

Gość jakajkajkjakkjajjaa
przychodzi taki moment w zyciu kiedy spotykaja sie dwie osoby i cos miedzy nimi iskrzy, plonie, sa motylki w brzuchu, no wiesz.....roznie kazdy to przezywa i teraz albo numer: 1) z czasem jednemu z nich mija i odchodzi, ucieka, boi sie zeby drugiego nie zranic 2) sa ze soba do konca ,albo barrrdzo dlugo :) czasami sie zdarza ze ktoras ze stron specjalnie zaglusza to uczucie, bo sie boi ,bo uczucie jest w pewnien sposob jeszcze nierozwiniete ale najczesciej jesli jest to milosc , osoby dzwonia do siebie caly czas, spotykaja w kazdej wolnej chwili i poprostu...to sie czuje, nie ma zadnych negatywnych odczuc, wtedy to znaczy ze jest milosc

tak on cos gadał ze w pewnym momencie sobie cos wkrecił i zaczeło mu przechodzic i sam nie wie ani kiedy ani czemu:O jak facet spotyka odpowiedni kobiete na swojej drodze to sie nie boi i nie zastanawia

Gość jakajkajkjakkjajjaa
nie mozesz go obwiniac,byc zla, nie mozna nikogo zmuszac do milosci ja mialam juz wiele "przygod",dodam ze zawsze sie szanowalam, zdarzalo sie tez cos takiego jak tobie, ale nawet jesli plakalam nie narzucalam sie. Niby sie walczy o milosc, ale to juz kiedy zwiazek jest mocno rozwiniety, malzenstwo, ale kiedy takie niesnaski zaczynaja sie na poczatku to nos jest nie tego... Kiedy kolesiowi sie odwidywalo ryczalam i przechodzilo z czasem,najgorzej jest kiedy koles kreci a ty jeszcze niczego nie przypuszczasz, myslisz ze moze nie ma czasu,jest czyms strasznie zajety, wiec sama dzwonisz, potem pozostaje taki niesmak, "jak ja moglam byc taka glupia i dzwonic do niego , skoro mu nie zalezy", heheh i wiesz?? kiedys przez przypadek poznalam kolesia, dziwnie sie poznalismy, przyznam ze nie byl w moim typie kompletnie,nie podobal mi sie na pierwszy rzut oka, nic nie chcialam od niego, i wiesz?teraz jest moim mezem, kocham go, on mnie, moglo byc tak ze oleje go, moglam uciekac, unikac kontaktu, ale on bardzo zabiegal, dzwonil, przyjezdzal......i wyjezdzil :)

jasne nie mam absolutnie do niego pretensji!! bardzo go lubie to super człowiek, a serce nie sługa wiec pretensji do niego nie mam i miec nie moge;) zreszta nigdy celowo wiem ze by mnie nie skrzywdził;)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
ale wiesz? czasami zdarza seie ze jesli ktos, cos lub kogos traci ,wzbudza to w tym kims uczucie i moze to byc ta pozytywna strona zobaczysz sama z czasem

Gość daj se spokoj dziewczyno
z tym facetem......