Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...grubonoga

Grube nogi ;/

Polecane posty

Hurra, wygladam ok ... ;) Ale dlaczego nie OK? :( ;) A Ty nie chcesz, zeby Tobie napisac, ze wygladasz wysmienicie, masz swietna sylwetke i nie musisz juz nic poprawiac? ;) Oj, przeciez zartuje. A lydek, jak nie bylo, tak nie ma :(

nie, no jest ok. Ile ważysz i mierzysz? a ja nie potrzebuje by mi pisać, że mam świetną sylwetkę ;) Ja mam lustra w domu :) :) :) No z nogami nie koniecznie tak, ale ale... pracuje nad tym na siłowni ;)

Gość fuzi
biegaj po schodach !!! jesli masz czas i checi to polecam fitnes lub inne tego typu wygibasy (moze jakas sztuka walki ktora wycisnie z ciebie troche potu?)

O nie ... nie bawie sie w takie cos ... preferuje zasade: "cos za cos" ;) Skoro nie potrzebujesz, zeby Tobie pisac, ze masz swietna sylwetke, to napisze, ze masz ... yyy ... nie ... nie napisze tego ;)

Gość HulaUla
Ale sięrozpisało a pomocy ze 2 posty ;) Udo jedno mam 90cm obwodu jak nic, przykro powiedzieć, ale to rozmiarówka spodniowa 33/34. Problem polega na tym, że w talii te spodnei wyglądają jak worek kartofli bo rozmiarowo talię mam 30 ;__; I zawsze tak było, ale ostatnio mi to bardziej przeszkadza, bo znalazłam chłopaka rok temu dla którego warto się starać ;) Niby mówiże mu to nie przeszkadza, ale wyglądam jak dziwadło

HulaUla - 90 cm i 32/34 jeansy? Ja miałam 60 cm to w 32 ledwo właziłam. Po prostu mi ciężko uwierzyć. Brałam centymetr.... sądziłam, że się pomyliłaś. 2 posty pomocy, bo autorki było brak. A w biodrach to ile masz? Co z wagą i ze wzrostem?

Ja wlasnie cos dzis nie mam humoru :( A co to jest ten ... chinski? W sumie, od czasu do czasu, cos tam sobie mierze, ale czy chinskim? Kurde, jak mi moja miara zawsze za malo pokazuje ... to bym sie uszczesliwil ;)

he he he to żart z tym chińskim ;) Mam tłumaczyć o co chodzi? Przyjęło się, że chiński potocznie znaczy - gówniany, zły, zepsuty ;) no a dlaczego humoru nie masz? no i gdzie ta autorka?

Gość buahahahahahahhaahahah
luska,kiedy ty sie dzieciakiem zajmujesz jak cale dnie na kafeterii przesiadujesz????

no wlasnie ja mam 58-59 i dzinsy 32 ,jak mozliwe ze przy 90 -33-34-chyba niemozliwe

buahahahahahahhaahahah - no nie przesadzajmy, że całe dnie - wczoraj i dziś. Kobieta to nie koń pociągowy - potrzebuje wytchnienia.

Gość nie rozumiecie
Autorka pisząc o spodniach 32 miała na myśli obwód pasa- w calach oczywiście, a nie rozmiar 32.

Gość COLDIE
też mam grube udaa i nie wiem jak je wyszczuplić... Boję się, że wyrobią mi się mięśnie, a tłuszczyk w ogóle się nie spali... ehh ;/

Gość bytyk.fh;k/lakjdfv
wiesz ze dzinsy maja inna rozmiarowke niz pozostale ciuchy tłuczku???? i 32 to dzinsowe 32...pało......

ona pewnie ma w UDACH 90 cm, a nie w UDZIE Autorko, zmiez obwod jednego uda i podaj, nie dwoch :)

Gość fuzi
albo myli biodra z udami.... albo wazy 300kg wtedy moze miec te 90cm w 1 udzie :P

Gość fuzi
biodro = obw na okolo pupy udo = obw nogi w plowie (+/-) miedzy kolanem a jajcami ze sie tak wyraze ;] nadal masz 90cm w 1 UDZIE............?

Gość grubonoga
Obawiam się że tak, wciąż w JEDNEJ nodze mam 90cm w obwodzie w najszerszym miejscu i WŁAŚNIE DLATEGO wyglądam jak cyrkowe dziwadło a lekarz wyklulczył wszelkie choroby :( To nie wygląda naturalnie

Gość fuzi
chyba bedziesz musiala wkleic zdjecie tej 1 nogi oplecionej centymetrem bo nikt ci nie uwierzy;]

Gość grubonoga
Jak tylko założę temat "niech ktoś mi uwierzy!" zamiast "proszę, niech ktoś pomoże".

nie ma znaczenia w sumie ile masz. Czy probowalas np kremow wyszczuplajacych? U mnie to niezle dzialalo (ok 3 cm w miesiac) A wogole to jaka jest konsystencja tej twojej nogi? Czy to jest sam tluszczyk czy moze masz duzo miesni przykrytych tluszczykiem. Bo tak sobie mysle ze siostry Williams tez maja zabojcze uda http://www.goldeneyemusic.fr/wp-content/uploads/2010/02/Serena_Williams_Venus.jpg

Gość grubonoga
Jakoś do kremów nie mam zaufania ale może faktycznie spróbuję... Łydki mam twarde jak się patrzy, z udami nieco gorzej, są mniej zbite.

Gość wkurzona złotowłosa
A co z samymi łydkami? Mam 40 cm w jednej lydzie (więcej od piłkarzy, do kurwy nędzy) a uda mają koło 55, no przecież kurwa wyglądam jak jakaś jebana niedokończona kurwa rzeźba. A górę mam raczej wąską, też mam tylko z nogami problem. Dajcie jakieś rady, bo przecież se nożem nie wytne.A, ja mam łydy mocno zbite, nie pływa mi nic, jak czasem mają laski takie flaki i narzekają, wtedy bym se kurwa dala rade z piździelstwem.

Hehe ... moja rada - nie przykladaj takiej wagi do lydek. Tylko ciekawe co wplynelo na takie rozbudowanie lydek, uprawiasz jakis specyficzny sport?

Gość wkurzona złotowłosa
Biegi, marsze, koszykówka, szypior. Jak mam nie przykładać, jak wstyd się w spódnicy pokazać, ja pierdolę 😭