Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOP PIJAKOM

MOJ MAZ W PRACY A JA jeszcze

Polecane posty

Gość STOP PIJAKOM

w lozku leze:P...co ja dzis bede robic?:-(......nienawidze go za to ze ma prace!! wywyzsza sie i gnoi mnie ze ja nie pracuje...:-( ....a naprawde jest ciezko z praca.....:-(

Gość no jak to co bedziesz robic
moze poszukasz pracy??

Gość STOP PIJAKOM
caly czas szukam, oferty przewalam.....

Gość Ja estem w tej
samej sytuacji tylko nie mam męża ;) Ale za to mam mame która mnie gnoji dokładnie z tego samego powodu :/

Gość STOP PIJAKOM
wczoraj tak mi dogryzal ze sie poplakalam a on wiecie co powiedzial?? "mam dosc twoich lez!...."......:-(....co za palant....za kogo ja wyszlam! przez niego odeszlam z poprzedniej pracy a teraz sie mnie czepia ze nie moge znalezc nowej.....!

Gość gnoic nirobow
jak ci nie wstyd bzbo-nirobie wez sie z a robote bo ci te grube cipsko zgnije

Gość STOP PIJAKOM
nie jest mi wstyd bo nie mam czego sie wstydzic!! dzisiaj 1/3 ma problem ze znalezieniem odpowiedniej dla siebie pracy....

wy wszystkie szukacie pracy w taki spoósb, zeby jej nie znaleźć :o wolałbym chyba iść do marketu i towar wykładać niż gnić w domu:o

Gość ja estem w tej
Mięcho to idź, widać od razu że nie masz wyższego wykształcenia

Gość popieram Miecho

Gość Vennovia
to jak nie ma super pracy to rób coś niezbyt np kasjerka w markecie jak wyżej napisała - towar wykładaj w sklepie, sprzedawczyni w spożywczaku zawsze tam potrzebują

Gość STOP PIJAKOM
1. w sklepie towar wykladac moga nieuki z brakiem inteligencji czy brakiem poczucia swojej wartosci. Wole siedziec w domu niz zapierdalac w hipermarkecie za grosze czy zlecenie!! AZ TAK nie jestem zdolowana.....

Gość ja estem w tej
Stop pijakom - popieram :)

Gość STOP PIJAKOM
bez obrazy dla tych ktorzy w sklepie pracuja...... ja mam troszke inne ambicje tym bardziej ze pracowalam kilka lat w panstwowce.....

no to dlaczego twierdzisz, że z pracą ciężko, skoro tobie zwyczajnie robić się nie chce? :o

Gość Vennovia
w takim razie nie chodzi o to że nie ma pracy tylko szukasz super posady a jak stwierdziłaś z poprzedniego etatu sama zrezygnowałaś... i co ? myślałaś że super etat następny czeka w kolejce ?

Gość STOP PIJAKOM
bo nie ma odpowiedniej dla mnie.....z tej odpowiedniej zrezygnowalam wlasnie przez meza!!!! bo tak MUSIALAM!!!! a teraz gnojek sie wywyzsza......

Gość ja estem w tej
Mięcho - praca w markecie, czy na kasie, czy przy wykładaniu towarów jest dobra dla studentów lub osób bez doświadczenia aby je zdobyć, w przypadku osoby z wyższym wykształceniem, znającej biegle 2 języki obce to jest wręcz poniżające zajęcie!

Gość Vennovia
bo jesteś taka wspaniała i gites że pracodawcy powinni ustawić się po ciebie w kolejce do drzwi mieszkania no ubolewać i płakać , tym bardziej że sama odrzuciłaś dobrowolnie pracę ...leżysz i czekasz

Gość Vennovia
jak może ktoś cie zmusić do zrezygnowania z pracy ? mąż ? to wyznajecie islam że bezwzględnie jesteś podporządkowana i robisz co chce ? trzeba było pracować i w trakcie szukać...księżniczką nie jesteś

Gość ja estem w tej
Venovia - jakie ty masz wykształcenie, bo śmiem sądzić że go nie masz

Gość STOP PIJAKOM
posluchaj.....dobrowolnie nie znaczy bez przyczyny i powodu dla ktorego to zrobilam..!! Poza tym "ja estem w tej Mięcho - praca w markecie, czy na kasie, czy przy wykładaniu towarów jest dobra dla studentów lub osób bez doświadczenia aby je zdobyć, w przypadku osoby z wyższym wykształceniem, znającej biegle 2 języki obce to jest wręcz poniżające zajęcie!" MA RACJE!!

Gość Vennovia
jestem pedagogiem dzieci w wieku przedszkolnym i pracuję w domu dziecka , obecnie mam już weekend bo miałam dyżur w nocy nie uważam że jestem niewykształcona

Gość ja estem w tej
W takim razie jesteś po prostu nie wyspana, postaw sie w takiej sytuacji, troche empatii, czy gdybyś nie maila obecnej roboty, ze swoim wyksztalceniem pedagogicznym, harowala bys przy wykladaniu towaru, czy byloby to dla ciebie uwlaczajace?

żadna praca nie hańbi, a nieróbstwo trzeba tępić ile czasu już nie masz tej pracy, bo może dopiero tydzień a już wszyscy najeżdżają

Gość drylka
Też jestem pedagogiem i chyba wolałabym wykładać towar w supermarkecie niż pracować w domu dziecka. Najgorsza praca dla pedagoga.

o losie, wyksztacenie :o w czsach kiedy magistrem może być nawet analfabeta ta szczyci się wykształceniem :D