Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Życie depcze wyobraźnie

Doradźcie!!

Polecane posty

Zamierzam się odchudzać tylko nie wiem jaki wspomagacz wybrać. Jak myślicie co będzie lepsze: Therm Line, Linea czy może Alli?? Proszę doradźcie.

Jem mniej, ćwiczę a mimo to waga ani drgnęła... ;/

Jak jesteś bardzo gruba to jedz mniej i ćwicz, a jak dla sportu i jesteś suczełe to mogę cię bzyknąć

Chce schudnąć dla samej siebie bo jakoś mi nie bardzo z tymi kilkoma kilogramami więcej. Więc jeśli ktoś brał Therm Line, Linee albo Alli to niech napisze po jakim czasie zauważył efekty. Buźka:)

Gość oreore ....
oj dziewczyno dziewczyno wspomagacze wcale nie pomagaja to tylko triki konsumenckie nabijanie kasy nic wiecej przedewszystkim dieta zadneog bialego pieczywa warzywa owoce ale nie te slodkie najlepiej jablka truskawki i maliny. Miesko tylkko chudziutkie drobiowe najlepiej piers z indyka i kurczaka. Chudziutkie rybki np mintaj czy tunczyck(ale tylko w wodzie) Wszystko tylko gotowane zadnych slodyczy sosow przkasek itd zadnych serow tylko chudziutki bialy ser Rano zaczynamy weglowodanami a konczymy na bialku np na kolacje tylko jajka ryba albo bialy ser czy jogurt naturalny badz kefir. Duuuuuzo wody i zielonej herbaty potem polaczyc to z dieta 1000 kcal i masz 1-1.5 kg w tydzien

Dzięki oreore .... Zależy mi na szybkim zrzuceniu kilogramów. Jakie pomysły?

Up up :)