Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martay

VICHY STRESS RESIST

Polecane posty

Witam, czy któraś z Was używała kulkę Vichy Stress Resist? Myślę o zakupie tego produktu, ale nie znalazłam żadnych opinii na jego temat.

jest to antyperspirant, który działa rzekomo 72h, zawiera minerał pochłaniający wilgoć oraz reduktor nadaktywności gruczołów potowych. można go stosować pod pachy, do stóp i do rąk.

znam etiaxil i antidral, stosowałam oba. problem w tym, ze zawieraja alkohol, a mam tak wrażliwą skórę, że wszystko zaczyna mnie piec po 2 minutach... a w tym produkcie Vichy nie ma alkoholu.

Gość bo ja wiem albo nie wiem
ja nie jestem w stanie polecic zadnego produktu vichy poniewaz sa one specyficzne,zawieraja jakies substancje ktore owszem sa skuteczne dla danego problemu ale po odstawieniu sytuacja jest jeszcze gorsza bo skora dostaje "odwyk". co do antidrala jest dobry pod warunkiem ze nie stosuje sie na ogolone pachy, najlepiej przeczekac kilka dni po depilacji dopiero posmarowac, wtedy nic nie piecze.

Gość ankona
moim zdaniem jest bardzo dobry, działa, nie piecze, spokojnie można się posmarować zaraz po ogoleniu pach. polecam!

Gość Lolek15cdf
Jestem 13 chłopcem który się nadmiernir poci. Używam tego dezododorantu i wcale mi nie pomógł. Może źle go używam???? Pomocy??????