Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsfdfd

Dzisiaj pierwszy raz się z nim przespałam i jestem załamana

Polecane posty

Gość arek1056
ja to już wcześniej wiedziałem.A i tak moje partnerki mnie zostawiały.Po mimo tego że dawałem im bardzo dużo roskoszy

Gość arek1056
takiego durnego pomysłu to ja jeszcze nie słyszałem

Gość arek1056
do normalny.Wiesz co.Widziałem i słyszałem wiele.Ale pierwszy raz słyszę o tym żeby owijać sobie małego sznurkiem

Gość arek1056
do normalny.Jak byś chciał wiedzieć kolego to ja mam 33 lata.A widzieć nie mogę bo jestem niewidomy.A na kompie piszę i odczytuję wszystkie wiadomości z pomocą programu mówiącego

Gość Sunbeam
myślę skoro go tak Bardzo kochasz to miłośc wszystko wygra ! a jeśli dla ciebie ważny jest rozmiar jego miejsca to myślę że coś nie tak może być z tobą przecież to nie jest wazne czy ma małego czy nie skoro sie ta osobe kocha akceptuje sie jego taki jaki jest --------------------- Wejdż proszę. To dla mnie bardzo Ważne http://Sunbeam.gliteruje.pl http://gosia2807.gliteruje.pl

Gość arek1056
do sunbeam.Masz rację koleżanko ja też tak uważam.Arek

Gość facecikzesporym
Wyglada na to, ze autorka juz nie czyta tego tematu ALE jesli jednak czytasz : dziewczyno ODEJDZ od tego faceta, bo po pierwsze nigdy nie bedziesz zadowolona z seksu a po drugie ten facet jest DZIWNY skoro on u siebie nie widzi zadnego problemu. Ja wiem, ze on z tym nic nie zrobi, bo ma takiego jakiego ma i to nie jego wina ALE widac wyraznie ze on nie widzi problemu albo udaje ze go nie ma. Ponadto to, ze wytrysnal w ciebie bez uprzedniego spytania sie czy moze - swiadczy wrecz o absurdalnej lekkomylsnosci albo wrecz glupocie. Ile on ma lat ? On nie wie ze tak sie robi dzieci ? Moja żona kiedys RAZ sie pomylila w "obliczeniach" i mi pozwolila to zrobic akurat kiedy nie powinna. Od razu wpadlismy w dziecko. Zycie masz jedno, pamietaj o tym. A to, ze sfera seksualna w zwazku jest wazna, chyba nie trzeba nikogo przekonywac. Ja na szczescie mam sporego, grubego penisa - Jezus Maria co za szczescie :) Bo kazda kobieta ktora powie ze to malo wazne - wciska totalny kit.

Gość arek1056
kolego ja teżmam dużego i bardzo się z tego cieszę.Ale co ma zrobić facet który ma małego?

Gość arek1056
do facecik ze sporym.Masz rację kolego że dobry sex to podstawa udanego związku.Ja też mam dużego i bardzo się z tego cieszę.Ale co mają zrobić faceci którzy mają małego?

Gość arek1056
do normalny.A kierujesz to pytanie do mnie? czy do kogoś innego.Bo jak do mnie to powiem Ci że ja nie mierzyłem swojego.Ale na pewno nie mam 6 cm

Gość arek1056
do normalny.Mam prawidłowej wielkości.Czyli 21 cm.I co u satysfakcjonowany?

Gość arek1056
do normalny.No to mamy prawidłowej wielkości.I ja się bardzo z tego cieszę

Gość sdsfdsd
Dalej się spotykamy, i nie doszło jeszcze do seksu od tamtej pory. I nadal mam mętlik w głowie.

Gość arek1056
ja jestem bardzo zpragniony ciepła kobiety czy jest któraś chętna z Bielska Białej?

Gość do sdsfsd
Ja Ci powiem jak to wyglada z mojej strony Mam identyczna sytuacje, tyle ze jestem juz z moim ukochanym od 5 lat. I co? I zyje, bo przez ten czas nauczyl sie czego ja potrzebuje w seksie i mimo ze czuje go w sobie tylko na samym poczatku i nigdy nie przezylam orgazmu pochwowego (o ile jest takie rozgraniczenie) to i tak za nic bym go w swiecie nie zamienila. Jest cudowna osoba, kocham go bardzo mocno i mimo ze chcialabym poczuc go o wiele bardziej w sobie, nijak to sie jednak ma do moich uczuc i tego ze kocham go nad zycie. Niestety on ma straszne kompleksy na tym punkcie, mnie to boli ze mimo calej mojej milosci, komplementow itd on ciagle czuje sie zle ze swoim cialem. Z drugiej strony moze tez i troszke dobrze bo zawsze sie stara, widac ze mu na mnie zalezy i ja pokazuje to samo. Troche sie rozpisalam ale chcialam tylko powiedziec ze maly czlonek to nie koniec swiata szczegolnie gdy dwoje osob sie kocha.

Gość arek1056
tak koleżanko masz rację że mały członek to nie jest koniec świata.Bo jak to mówią nie ważne że mały.Ale ważne żeby był robotny i się dobrze spisywał

Gość A moj ma czlona i jest kochany
A nie lepiej poszukac,takiego co ma czlona,i jest bardzo kochany?

Gość kikiriki o
Przewaznie te dlugie czlonki sa cienkie,a tu moi panowie nie tylko o cm,ale raczej bardziej o grubosc,wiec sie tak nie wychwalajcie tymi parowkami,bo nam potrzebna jest zywiecka lub szynkowa;-)

Gość arek1056
a po myślcie o tym że ona go kocha i to nie jest takie proste zmienić faceta którego się kocha całym sercem na innego tylko dlatego że jest dobry w łóżku.Bo to nie jest tylko to

Gość arek1056
do kiki riki.Brawo koleżanko masz całkowitą rację.Ale powiem jeszcze tak że nie tylko jest ważny członek ale przede wszystkim w związku dwojga ludzi najważniejsza jest miłość i wzajemne zrozumienie.A moim zdaniem on musi się na uczyć wyczuwać potrzeby swojej partnerki w łóżku.To jest moje zdanie

znawcanormalny długość to nie jakość

Gość sdfsfdfs
Ale ja go jeszcze nie kocham. Za krótko się spotykamy, żebym już go tak bardzo pokochała..

Jak się za fajnie czuje i chcę się zdołować to sobie wchodze na takie tematy i czytam. Mam 11cm penisa,170cm /55kg mieszkam na podlasiu jestem prawiczkiem potrzebuje kobiety z którą spędzę reszte życia i której nie będzie przeszkadzało że mam 11cm penisa.

Gość Sandra_Maria
1 raz to chyba trochę za mało żeby się oceniać. Przecież często 1 raz z nowym partnerem jest nieudany. Musicie się do siebie dopasować.

Gość Sonya634
bober11 przytyj trochę bo przy tym wzroście to kobieta może ważyć 55 kg, a facet powinien trochę więcej.

Gość Rogaty666
Kurna kolejny temat o tym ... FACET MA MAŁEGO TO JA Z NIM NIE BĘDĘ... Tak jak w poprzednim temacie... Kupcie sobie porządne Dildo ... przyzwyczajać się kobity do bółu prawej ręki .... I WY*IERDALAĆ !

Gość Rogaty666
Wsumie to może i nam brakuje Centymetrów... ale wam na pewno czegoś w głowie... bo widać funkcje mózgu sprawuje coś w okolicach macicy....

Gość yr
Rogaty nie bądź taki rogaty. Myślę, wybacz , że nie czujesz tematu. Już nie chodzi o te centymetry, ale o to aby obojgu było razem bosko. Tylko hipokryta udaje sam przed sobą, że wszystko jest ok. A tak przecież nie jest!!! Tylko tyle i aż tyle. Pa,pa..

Gość %ela
Mj facet kocha się ze mną do mojego pierwszego jęknięcia. Jak niefortunnie tylko jęknę zasuwa jak mały samochodzić i kończy. Generalnie seks trwa góra 1-5 min. próby rozmowy kończą się porażką. Obraża się. Kocham go ale niestety seks mamy beznadziejny. Mastubuję się sama w ukryciu więc jakoś sobie radzę. Widzę, że wiele kobiet ma podobnie jak ja ze swoimi partnerami. Powinni ich obowiązkowo uczyć w szkole jak powinien wyglądać stosunek.