Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsfdfd

Dzisiaj pierwszy raz się z nim przespałam i jestem załamana

Polecane posty

Gość arek1056
do normalny.A powiedz kolego co zrobić w takiej sytuacji.Wktórej partnerzy nie mogą się dogadać? pozdrówki Arek

Gość amelka12345
Pełno osób korzysta z takich rzeczy to czemu Ty byś nie miał. Na dyskrecja.pl masz ogromny wybór żeli, wibratorów, bielizny, przedmiotów erotycznych. Wejdz i zobacz

Gość arek1056
do Amelka.Bardzo Ci dziękuję za radę ale nie potrzebuję tego typu rzeczy.Tylko potrzebuję partnerki do tych spraw.Pozdrówki Arek

Gość Bambusek87
Drągal234 mądrze mówisz. Zgadzam się w 100%, w szczególności jeśli chodzi o post w temacie męskiego autorytetu. Autorko nie chce Cię dołować, ale uważam, że za kilka lat będziesz się winić i bić głową w ściane, czemu tego nie zakończyłaś :( Będą niepotrzebne kłótnie awantury, po złym seksie będziesz jak bomba z opóźnionym zapłonem, wieczna nerwówka :( Bo kobieta będąc w przyszłości żoną, matką, pracując będzie chciała się rozładować i w tym przypadku dobry seks to podstawa... Po za tym uważam że ten facet "zmalał" w Twych oczach w takim sensie jak właśnie Drągal234 napisał...Brak męskości brak autorytetu brak siły psychicznej...Może nie skreślaj tego od razu, daj jeszcze jedną szanse. Niech się wykaże, jeśli będzie kolejna klapa to musisz to poważnie przemyśleć. Pozdrawiam, i pisz jak się to potoczyło :) PS trzymam za niego kciuki ^^ :P

Gość arek1056
hahaha ja powiedziałem o przedłużeniu penisa.A to nie jest to samo.Pozdrówki Arek

Gość arek1056
do bambusek.Kolego akurat tutaj się z Tobą zgodzę.Że dobry sex to podstawa dobrego związku.I ja też uważam że nasza koleżanka powinna mu dać jeszcze jedną szansę.A jeśli się nie dogadają to wtedy będzie musiała się z nim rozstać.Ale ja mam nadzieję.Że wszystko się między nimi ułoży i ta decyzja nie będzie potrzebna.Pozdrówki Arek

Gość Bambusek87
do arek1056 , koleżanko jak już :P pzdr ;]

Gość arek1056
a co wtedy jeżeli ona będzie chciała się dogadać a on nie? pozdrówki Arek

Gość arek1056
do bambusek.Kolego ja jestem facetem.Pozdrówki Arek

Gość Bambusek87
Do arek1056 :No zauważyłam że facet i nie twierdze że nie, ale mówisz do mnie kolego, więc Ci tłumacze że jak już to koleżanka jestem, nie kolega :P

Gość arek1056
do bambusek.Bardzo Cię przepraszam koleżanko.Ale zmylił mnie Twój pseudonim.Jeszcze raz sorki.Pozdrówki Arek

Gość to prosate
arek nudny jestes z tymi pozdrowkami :o ile masz lat 12 ?:classic_cool:

Gość Bambusek87
mam prosbę, nie życzcie normalnemu "huj ci w dupe" bo on ma wtedy wytrysk i jeszcze wam odpisze "obiecanki - cacanki"

Gość Bambusek87
wyżej to podszyw ;]

Gość arek1056
nie.Nie mam lat 12 tylko 33.Bo chyba 12 latek nie ma takiego doświatczenia z kobietami no nie?

Gość arek1056
do bambusek.Koleżanko ja nic takiego nie powiedziałem

Gość arek1056
do bambusek.Aha teraz już wszystko rozumiem

Gość sdsdfdfs
Z każdym dniem coraz bardziej się do niego przywiązuję, spędza mi się z nim fajnie czas, dogadujemy się, jest niby wszystko ok, ale jak pomyślę o zbliżeniu to chce mi się płakać :( Bo właśnie tak jak napisała Bambusek boję się, że za jakiś czas będę tego żałować. Nie skreśliłam go, nie potrafię.. Boję się też, że nawet jak za drugim, trzecim i kolejnym razem będzie źle to mimo tego nie będę potrafiła się z nim rozstać :( Ale mam nadzieję, że jakoś się ułoży. Czas pokaże. Dziękuję za miłe słowa, powiem szczerze, że jak czytam niektóre posty to lepiej się czuję. :)

Gość arek1056
do sdfdfdf.Wiem że to jest dlaciebie bolesne.Więc jeśli boisz się kolejnych zbliżeń to może było by lepiej dla was żebyście zostali przyjaciółmi?

Gość do arek1056
twoje posty to jakieś zdewociałe wypociny!!! co ty chrzanisz??? nie wierzę, że masz 33 lata. hhmm przyjaciółmi?? no głupek, normalnie!! massakra!! ale mnie rozbawiłeś!!!

Gość arek1056
naprawdę mam 33 lata.a to co powiedziałem to jest tylko moja opinia.Bo chyba po to jest forum żeby każdy mógł się wypowiedzieć.I bardzo się cieszę że udało mi się kogoś rozbawić.A co do głupka to ja nikogo nie obrażam i sobie też tego nie życzę

przeczytałam temat ciekawy nie miałam nigdy doczynienia z małym ,malutkim penisem a zarazem smutny

Gość arek1056
ałła to musi bardzo boleć

Gość arek1056
tak koleżanko.Zgadzam się z Tobą że to musi być dla faceta bardzo przykre.Tym bardziej żewie o tym że jego partnerka tego potrzebuje.A on nie może jej tego dać w takim stopniu jak by tego chciała.I wtedy oboje mogą na bawić się kompleksów na tle sexualnym.A to nie jest dobre

Gość arek1056
do normalny.Wiesz co.Ja bardzo dziękuję za taki efekt.Żeby miał by mnie boleć mały.A co wtedy jeżeli ktoś jest uczulony na jad?

Gość arek1056
hm.Ja uważam że ona albo się z nim rozejdzie.Albo się do trą i wszystko będzie dobrze

Gość arek1056
nie zaszkodzi spróbować.Jestem za

Gość arek1056
do normalny.Ale gożej będzie jak umrze