Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nadiaaaaaaaaaaaa

ale mi teraz przykro..

Polecane posty

Go艣膰 ONa w temacie
Z tego co piszesz mieszkacie w innych miastach tak? Moze ma kogos poprostu daje cI bez problemu swoja komorke do rak czy chodzi z nia wszedzie nawet do kibelka?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nadiaaaaaaaaaa
tzn jeszcze czasem rozumiem m贸g艂by wyj艣膰 ,ale nie ci膮gle :( poza tym zawsze jak sie nie widzielismy to si臋 kochalismy a wczoraj pierwszy raz nie chcial dzisiaj tez jako艣 szczegolnie mnie nie namawia艂 a oglada si臋 za innymi.. czuje jakbym mu sie znudzila i wola艂 koleg贸w ,a mnie traktowal jako darmowy hotel ewentualnie ,偶e mo偶e sie ze mna pokochac jak najdzie go ochota ,albo bedzie mia艂 partnerk臋 na imprez臋...tym bardziej to smutne ,偶e kiedys byl zupe艂nie inny i widz臋 ta r贸znic臋 teraz. kiedy艣 to by nigdy beze mnie z kolegami nie poszed艂 np i traktowa艂 mnie zupelnie inaczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaaaaaaaaaa
tak w innych.. mo偶e i ma kogo艣 na boku nie wiem ,ale nie wydaje mi si臋 jako艣 nie wiem czemu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ONa w temacie
Czyli mieszka z mamusia i tatusiem a do Ciebie przyjezdza przenocowac? Z tego co piszesz wyglada na to ze ma Cie gdzies:( sorki ze to pisze. Moze na poczatku cos miedzy wami bylo zakochal sie zauroczyl, ale najwidoczniej minelo boktos komu zalezy i kocha nie zachowuje sie tak:( Ty nadal sie uczysz? Gdyby mu az tak zalezlao chcial by byc jak najdluzej z Toba jesli widzicie sie tak zadko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala83
narazie tylko wyzywa pozniej bedzie szarpanie az w koncy dostaniesz od niego wpierdol! pogon go w chuj albo i dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agataaatata
Jak on ma na imie ? Cos mi sie wydaje ze obie nas oszukuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaaaaaaaaaa
krzysiek ,ale w膮tpi臋 偶eby to byl on chyba duzo jest takich typ贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaaaaaaaaaa
nadal si臋 ucz臋 ... tak dok艂adnie jest mieszka z mamusi膮 , do mnie przyje偶dza na zjazdy a tak to ja jezdz臋 do niego (wtedy te偶 ma malo czasu dla mnie bo koledzy s膮 wieczorami i do niego przychodz膮) i wten spos贸b widzimy sie tylko w weekendy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuza245
Nadio droga ,ja Ci zycze duzo szcze艣cia i tez wytrwa艂o艣ci ,zebys tyle nie cierpia艂a..Nie baw sie tak z nim badz bardzie stanowcza i nie daj sob膮 pomiata膰 ,jeste艣 kobiet膮..a kobiety sie szanuje..Powiedz mu ,ze zas艂ugujesz na wiekszy szacunek.Trzymam kciuki zeby sie u艂o偶y艂o bo mysle ,ze Ci berdzo zale偶y na nim..Takze mam nadzieje,ze sie ch艂opak opamieta i ogarnie.BAdz silna,ja musze lecie膰 ,ale zajze jeszcze na kafe pisz co sie dzieje jak jest i czy sie uk艂ada itd. Nie wiem czy lubisz tego typu muzyke ,ale pos艂uchaj piosenki Kasi Cerekwickiej "Nie ma nic" w necie nawet na youtubie znajdziesz moze ta piosenka doda Ci cho膰 troszke si艂y..mi kiedy艣 doda艂a ..Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaaaaaaaaaa
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaaaaaaaaaa
bylam z nim dzisiaj na obiedzie z jego kolegami i jeszcze bardziej si臋 zdo艂owa艂am bo nawet jego koledzy nie chc膮 imprezowa膰 do rana chc膮 spedzic czas ,ze swoimi dziewczynami ,a on na to ,偶eby imprezowa膰 do rana i do takiego kolegi najlepiej na ognisko pojechac i tam zanocowa膰... on to zawsze si臋 pierwszy z nich na te imprezy wyrywa mimo ,偶e oni te偶 lubia imprezowa膰 :( tak co艣 czuj臋 ,偶e mo偶e mnie zdradza膰 bo zawsze lubi艂 spedza膰 ze mn膮 czas teraz koledzy sa wa偶niejsi. nawet powiedzial ,偶e to mu obojetne kiedy do domu pojad臋 na weekend majowy.. nie wiem mo偶e to mowil specjalnie 偶eby mnie wkurzyc jak to czasem bywa ,a mo偶e nie? strasznie mi szkoda tamtych chwil , kt贸re jeszcze by艂y nie dawno , jeszcze p贸艂 roku temu... teraz jest coraz gorzej niby to jest ten sam cz艂owiek ,a jednak inny... najbardziej mnie boli ,偶e po zerwaniu znajdzie sobie jak膮艣 inn膮 dziewczyne i b臋dzie dla niej taki jak dla mnie na pocz膮tku :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaaaaaaaaaa
nie wiem jak ja to przezyj臋 to cale rozstanie musze si臋 trzyma膰 jako艣...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaaaaaaaaaa
m贸j by艂y te偶 nie by艂 idealny , ale jak go wspominam to lepiej sie z nim dogadywa艂am , spotykalam si臋 z nim bez stresu, mialam przy nim dobry humor... i on mia艂 koleg贸w ,ale nie imprezowal ciagle , ja bylam na pewno dla niego wa偶niejsza niz koledzy i imprezy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaaaaaaaaaaaaaaa
up

Udost臋pnij ten post