Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaaaaaaaaaaaa

ale mi teraz przykro..

Polecane posty

Gość ONa w temacie
Z tego co piszesz mieszkacie w innych miastach tak? Moze ma kogos poprostu daje cI bez problemu swoja komorke do rak czy chodzi z nia wszedzie nawet do kibelka?

Gość nadiaaaaaaaaaa
tzn jeszcze czasem rozumiem mógłby wyjść ,ale nie ciągle :( poza tym zawsze jak sie nie widzielismy to się kochalismy a wczoraj pierwszy raz nie chcial dzisiaj tez jakoś szczegolnie mnie nie namawiał a oglada się za innymi.. czuje jakbym mu sie znudzila i wolał kolegów ,a mnie traktowal jako darmowy hotel ewentualnie ,że może sie ze mna pokochac jak najdzie go ochota ,albo bedzie miał partnerkę na imprezę...tym bardziej to smutne ,że kiedys byl zupełnie inny i widzę ta róznicę teraz. kiedyś to by nigdy beze mnie z kolegami nie poszedł np i traktował mnie zupelnie inaczej

Gość nadiaaaaaaaaaa
tak w innych.. może i ma kogoś na boku nie wiem ,ale nie wydaje mi się jakoś nie wiem czemu...

Gość ONa w temacie
Czyli mieszka z mamusia i tatusiem a do Ciebie przyjezdza przenocowac? Z tego co piszesz wyglada na to ze ma Cie gdzies:( sorki ze to pisze. Moze na poczatku cos miedzy wami bylo zakochal sie zauroczyl, ale najwidoczniej minelo boktos komu zalezy i kocha nie zachowuje sie tak:( Ty nadal sie uczysz? Gdyby mu az tak zalezlao chcial by byc jak najdluzej z Toba jesli widzicie sie tak zadko

Gość ala83
narazie tylko wyzywa pozniej bedzie szarpanie az w koncy dostaniesz od niego wpierdol! pogon go w chuj albo i dalej

Gość Agataaatata
Jak on ma na imie ? Cos mi sie wydaje ze obie nas oszukuje:(

Gość nadiaaaaaaaaaa
krzysiek ,ale wątpię żeby to byl on chyba duzo jest takich typów...

Gość nadiaaaaaaaaaa
nadal się uczę ... tak dokładnie jest mieszka z mamusią , do mnie przyjeżdza na zjazdy a tak to ja jezdzę do niego (wtedy też ma malo czasu dla mnie bo koledzy są wieczorami i do niego przychodzą) i wten sposób widzimy sie tylko w weekendy

Gość Zuza245
Nadio droga ,ja Ci zycze duzo szcześcia i tez wytrwałości ,zebys tyle nie cierpiała..Nie baw sie tak z nim badz bardzie stanowcza i nie daj sobą pomiatać ,jesteś kobietą..a kobiety sie szanuje..Powiedz mu ,ze zasługujesz na wiekszy szacunek.Trzymam kciuki zeby sie ułożyło bo mysle ,ze Ci berdzo zależy na nim..Takze mam nadzieje,ze sie chłopak opamieta i ogarnie.BAdz silna,ja musze lecieć ,ale zajze jeszcze na kafe pisz co sie dzieje jak jest i czy sie układa itd. Nie wiem czy lubisz tego typu muzyke ,ale posłuchaj piosenki Kasi Cerekwickiej "Nie ma nic" w necie nawet na youtubie znajdziesz moze ta piosenka doda Ci choć troszke siły..mi kiedyś dodała ..Powodzenia!

Gość nadiaaaaaaaaaa
up

Gość nadiaaaaaaaaaa
bylam z nim dzisiaj na obiedzie z jego kolegami i jeszcze bardziej się zdołowałam bo nawet jego koledzy nie chcą imprezować do rana chcą spedzic czas ,ze swoimi dziewczynami ,a on na to ,żeby imprezować do rana i do takiego kolegi najlepiej na ognisko pojechac i tam zanocować... on to zawsze się pierwszy z nich na te imprezy wyrywa mimo ,że oni też lubia imprezować :( tak coś czuję ,że może mnie zdradzać bo zawsze lubił spedzać ze mną czas teraz koledzy sa ważniejsi. nawet powiedzial ,że to mu obojetne kiedy do domu pojadę na weekend majowy.. nie wiem może to mowil specjalnie żeby mnie wkurzyc jak to czasem bywa ,a może nie? strasznie mi szkoda tamtych chwil , które jeszcze były nie dawno , jeszcze pół roku temu... teraz jest coraz gorzej niby to jest ten sam człowiek ,a jednak inny... najbardziej mnie boli ,że po zerwaniu znajdzie sobie jakąś inną dziewczyne i będzie dla niej taki jak dla mnie na początku :(

Gość nadiaaaaaaaaaa
nie wiem jak ja to przezyję to cale rozstanie musze się trzymać jakoś...

Gość nadiaaaaaaaaaa
mój były też nie był idealny , ale jak go wspominam to lepiej sie z nim dogadywałam , spotykalam się z nim bez stresu, mialam przy nim dobry humor... i on miał kolegów ,ale nie imprezowal ciagle , ja bylam na pewno dla niego ważniejsza niz koledzy i imprezy...

Gość nadiaaaaaaaaaaaaaaa
up