Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie takaaaaaaaa

3 Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada 2010

Polecane posty

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
ludzie nie wpadajcie w panike i nie straszcie innych bo i ja zaczynam teraz schizowac przez te ciagle tematy o 3 wojnie swiatowej itp:-O a poza tym gdzies slyszalam ze jakis debil przepowiedzial ze podczas tej wojny Polska i jakis jeszcze jeden europejski kraj(nie pamietam ktory)zjednocza sie z arabusami i stana przeciwko reszcie swiata hehe:D i potem nastapi koniec swiata haha:D wiec nie panikujcie, w razie co bedziemy miec "mocnego" sojusznika i tak samo nawiedzonego religijnie jak nasz katoland:D

Gość Broonnnnka
to o ktorej to ma byc??

Gość to ja też wejdę do biedronki
po zapałki.... 10 pacze wystarczy?

o 20.............. tzreba słuchać wiadomosci.....

Gość a skąd
A skąd wiadomo ze o 20tej?

Gość Ja to kupuje
Dobrze, że mam kiosk kilka kroków od domu! Już na pewno mam wszystko! A jak mi sie przypomni to mam jeszcze 5,5 godziny... :P

Gość Broonnnnka
dlaczego o 20 akurat? :O

Gość Hahahahahaaaaaaaaaaaaa
czytałem że wojna ominie polske

kilka stron wcześniej jest napisane że o 20....

Ruda Kasia - ja nie mam nic :P a myślicie , że biedronkę zamkną szybciej ?:P Tak serio myślę , że nie ma co panikować bo faktycznie chyba nic z tego nie będzie :D Poza tym nikt nie mógłby przewidzieć działań ludzkości w teraźniejszości . Bynajmniej ja w to nie wierzę .

Gość buahahhahahaha
skąd wiecie ze o 20 wlasnie ?:D

Gość a jakiego czasu
o tej 20-tej, skoro tak wiecie szczegolowo? moze ktoras na sluby skoczy i uswiadomi zia86, zeby juz dala spokoj z tymi przygotowaniami na sto fajerek, skoro wojna bedzie

Gość choocoo
matko jak to czytam to mi zal dupe sciska :| jak ozna byc takimid ebilami i zmyslac takie glupoty? no masakra poprostu

Gość kuźwa boje się
😭

Gość kuźwa boje się
nie bałabym sie gdyby przepowiedział to żul spod sklepy ALE NOSTRADAMUS PRZEWIDZIAL I i II WOJNE SWIATOWA, A TRZECIA WOJNE PRZEPOWIEDZIAL W TYM MSCU - NIE KONIECZNIE TO MA BYĆ 10LISTOPADA (TO BABA VANGA TĄ DATĘ PRZEWIDZIAŁA) DO KOŃCA MSC-A DALEKO....

Gość a jakiego czasu
widze tutaj jakis przelom - juz dajemy sobie czas nie do 20, ale do konca listopada milo, a potem co? do konca grudnia, do konca 2011 itd, itd coraz to nowe daty :D

Gość ludzie czytajcie!!!!
10 listopada 2011 Jak podają oficjalne źródła niespełna godzinę temu Barack Obama udał się do Rosji celem wyjaśnień co do tajemniczej wiadomości. Władze USA nie chcą zdradzać szczegółów, wiadomo tylko, że udał się tam razem z pułkownikiem Davidem Lapan'em. Władze USA o zajściu powiadomiły rząd RP, w najbliższym czasie ma się odbyć posiedzenie -Drodzy Państwo nie ma powodów do paniki, jest to rutynowe posiedzenie i ma ono na celu dokładne zapoznanie się ze sprawami - uspokaja rzecznik Adam Lewicki. Komentarze1: gosc rtty wtf??? [zgłoś do usunięcia]

Gość a ja widziałem .
kilka czołgów na ulicy wczoraj i dzisiaj

Gość ja tam mam starcha
Przypisuje się jej przepowiedzenie upadku imperium sowieckiego, katastrofę w Czarnobylu, zwycięstwo Borysa Jelcyna w wyborach, dojście do władzy Hitlera i początek II Wojny Światowej, śmierć Stalina, zatonięcie Kurska i zwycięstwo Topałowa w światowych mistrzostwach szachowych, wojnę w Nikaragui oraz Libanie. Wśród innych jej przepowiedni znajduje się zapowiedź wybuchu III wojny światowej w roku 2010, załogowe loty na inne planety w latach 20. XXI wieku, kolonizacja Marsa, budowa podwodnej kolonii w XXII wieku, opuszczenie Ziemi przez ludzi (rok 3797, co ciekawe - ten sam rok podaje w swoich centuriach Nostradamus jako "koniec świata") oraz wiele innych na pograniczu rzeczywistości i fantastyki naukowej.

11:22 [zgłoś do usunięcia] grzegolf Jestem jasnowidzem i miałem wizje, lecz może nie bede o tym mówił bo to było zbyt masakryczne, ludzie strzeżcie sie bo dzis o 20 skonczą sie czasy demokracji a rozpocznie sie 3 wojna swiatowa. Jeśli jeszcze ktoś miał wizje zwiazane z wojna piszcie. - ze strony 9....

nie patrzcie an wpisy "ludzie czytajcie", bo ich nigdzie nie ma......

poza tym konflikt lokalny majacy zapoczątkować wojnę to raczej nie rakieta ruskich nad USA.... Lokalny znaczy u siebie, w małym obszarze.

Gość jjoolineee
wyjasnianie jakiej wiadomosci? o co chodzi z tym obamą? ludzie pzrestancie pieprzyc :O

Gość czeslaw piechota
tez jestem jasnowidzem i mialem wizje ze to bedzie o 22 a nie o 20 wiec mi tu nie sciemniaj