Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie takaaaaaaaa

3 Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada 2010

Polecane posty

Gość Serio nie kłamie
MIałem wizje! Serio! nawet nei chce mi sie poprawiac bledow! w usa wybuchnie bomba o 20!

Gość wweenniiaa
kafeteryjne nieudaczniki siedza z braku zajecia przed kompem i wciskaja sobie i innym ze bedzie 3 wojna swiatowa. wezcie sie zajmijcie czyms pozytecznym. zreszta co ma byc to bedzie, ale nie wierze w te brednie o 3 wojnie swiatowej, a tym bardziej smieszy mnie ze wiecie o ktorej godzinie ona wybuchnie :-D!

Gość belle de jour1
10 listopada 2011 Jak podają oficjalne źródła niespełna godzinę temu Barack Obama udał się do Rosji celem wyjaśnień co do tajemniczej wiadomości. Władze USA nie chcą zdradzać szczegółów, wiadomo tylko, że udał się tam razem z pułkownikiem Davidem Lapan'em. Władze USA o zajściu powiadomiły rząd RP, w najbliższym czasie ma się odbyć posiedzenie -Drodzy Państwo nie ma powodów do paniki, jest to rutynowe posiedzenie i ma ono na celu dokładne zapoznanie się ze sprawami - uspokaja rzecznik Adam Lewicki. oficjalne źródła, czyli co?? CNN i BBC nic na ten temat nie podają. A Obama jest w tej chwili w Południowej Korei, gdzie odbędzie się spotkanie G-20.

Gość Serio nie kłamie
te teksty pochodza z strony newsparanormal.com

Gość to ja też wejdę do biedronki
jasne..... podaj coś wiecej;-)

Gość a widzieliśta?
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Ziszcza-sie-sensacyjna-wizja-Nostradamusa-Luk-furii-szatana-nad-USA,wid,12838190,wiadomosc.html?ticaid=6b380

Gość no to git 4
podobno ta wojna ma Polske ominac. A jak nie mieszkam w Polsce, to umre, czy jak? Kurde no zmartwiona jestem bardzo, no... :(

Gość wracam z lidla
10 listopada 2011 Jak podają oficjalne źródła niespełna godzinę temu Barack Obama udał się do Rosji celem wyjaśnień co do tajemniczej wiadomości. Władze USA nie chcą zdradzać szczegółów, wiadomo tylko, że udał się tam razem z pułkownikiem Davidem Lapan'em. Władze USA o zajściu powiadomiły rząd RP, w najbliższym czasie ma się odbyć posiedzenie -Drodzy Państwo nie ma powodów do paniki, jest to rutynowe posiedzenie i ma ono na celu dokładne zapoznanie się ze sprawami - uspokaja rzecznik Adam Lewicki. taką samą wiadomość dostałam przed chwilą na gg od brata ale nie wiem skąd ją ma bo nie mogę się do niego dodzwonić

Gość bo w internecie nie ma tej
wiadomosci kretynko. wpisz w google czy inne yahoo. to kolejny "łancuszek" który obiegnie cała polske przez gg :o

Gość czekajcie chwile
zaraz tez jakiegos newsa stworze :)

Gość bo w internecie nie ma tej
dodajmy tez ze spotkanie prezydenta USA z prezydentem Rosji raczej nie jest rutynowe, na szybcika ani przypadkowe.

Gość czekajcie chwile
fakt, sposrzegawcza jestes grunt to zadbac o szczegoly :D

Gość aasss4444ccffrr
ja wam cos powiem... tylko w PL ludzie pisza o tym jak i koncu swiata na forach. Mam znajomych za granica i tam nikt o tym nie gada, nie sieje paniki i nie wymysla... przez was tez sie zaczelam bac. Dzieki. A jesli ktos sie boi konca swiata w 2012 r - zostal odwolany, Majowie popelnili blad ';) wiec widzicie... na necie co chwile pisza co innego.

Gość Jano
wszyscy bedziecie zdziwieni jak pierdoln*e bomba obok waszego domu

Gość ja pierdykammmmmmmmmmmmmmmmmm
dajcie spokoj, bzdura jak nie wiem, ktos lancuszek zmajstrowal, z bledem w dacie,a wy to lykacie.

Gość wgl, mnie ladnie wygladasz
kuzwa..wescie sie do pracy..nauki a nie straszcie ludzi:-P

Gość Macie:
Z niepotwierdzonych jeszcze źródeł, ziemia w północnej Nariobi została skażona przez bombę rosyjską. Trwa ewakuacja.

Gość Nata.xd
Taaak! Prawda ! Umrzemy. ! Boje sieu mamo. !

Gość dokladnie,moze zacznijmy sie
bac juz na zapas,skoro to spotkanie ma byc za rok :D

Gość Z ostatniej chwili wp
Jak podaja nieoficjalne źródła, premier Nowej Zelandii wprowadził Stan Wojenny, po tym jak stolica państwa została zbombardowana przez chińskie siły powietrzne. Mówi się, że już wkrótce Stan Wojenny zostanie zniesiony poprzez oficjalne wypowiedzenie wojny Chinom oraz ich sojusznikom.

Gość Muciaa
wiecie, niby głupi temat, ale jakie wzięcie :D

Gość rayate
na chwilę obecną w Anaheim w Kalifornii jest 06:11:45 AM, środa 10, listopad 2010 (źródło: http://24timezones.com/pl_czas/anaheim_czas_lokalny.php) w USA dzień dopiero się zaczyna, więc teoretycznie wszystko jeszcze może się zdarzyć do 20 naszego czasu nie znalazłem natomiast nigdzie w Internecie w WIARYGODNIEJSZYCH ŹRÓDŁACH niż to forum tych dwóch informacji, które zostały umieszczone na portalu, pierwsza odnośnie walnięcia w Anaheim w Kalifornii a druga o Rosji, zresztą Obama teraz znajduje się Korei Południowej teoretycznie wojna nie ma prawa wybuchnąć, z tym się prawie każdy zgodzi, bo gdzie? w XXI wieku?! zwłaszcza że dzisiejsi przywódcy największych mocarstw dążą do pokoju, nawet Chiny wybierają pokojowe rozwiązania, zagrożenie stanowią pomniejsze karaluchy dysponujące bronią masowego rażenia, np Iran czy Korea, ich to się powinniśmy bać, więc na chłopski rozum prawdopodobne, że konflikt wyjdzie od nich, ale z praktycznego punktu widzenia dzisiejsza USA jest słabsza niż kiedykolwiek, dlatego Obama mógłby na dobrą sprawę sprowokować konflikt zbrojny, żeby podbudować pozycję supermocarstwa i dać innym państwom dowód na siłę swojego kraju, zresztą wojna to biznes, rozpęta ją tylko to państwo, które stać będzie później na wypłacenie odszkodowań (a USA stać bez dwóch zdań), wiadomo, ten kto wywołuje wojnę, zawsze ją przegrywa słowami jednego księdza, przepowiednie dobrze znać, ale nic poza tym śledźcie na bieżąco politykę, analizujcie ją a nie opierajcie się na niejasnych wizjach osób, Jezus wyraźnie powiedział, po nim przyjdzie jeszcze wielu fałszywych proroków reasumując, nie pocieszę was, wojna jest jak najbardziej możliwa, to tylko kwestia czasu i pytanie kto kogo a jeśli to będzie dzisiaj...podnieście ręce, z podniesionymi zabawniej

Gość masakrejszynnnnnn
"(...) ochroniarze spod popularnego centrum handlowego nie mają wątpliwości: Miriam Wistols-prywatny asystent Obamy około godzinę temu nabyła aż 5 worków z ziemniakami "krasa" . "Pyry tej odmiany to znakomity nabój do broni organicznej (...) zawarty w nich glygosteron poddany obródce technicznej powoduje toksyczne zmiany we wnętrzu owych ziemniaków (..) Krasy były kiedyś tajemnica doskonałości karabinów największych mocarstw świata (..)"-tłumaczy profesor biologii, Andrzej Jamerowski.

Gość poliklota
pierdolenie w bambus z tym. ludzie nie maja co robic i wymyslaja jakies gowna

Gość rayate
co do końca świata, nostri pierdzielnął się niby o 8 lat, Majowie wróżyli wielką wodę a pamiętacie co było w 2004 w grudniu w rejonach Sri Lanki? wielka woda! a 2004 + 8 = 2012 w dodatku w grudniu, może nie dokładnie 21, ale kto się tym przejmuje :) tak więc ten wasz koniec świata jak dla mnie już był :D

Gość taaaaaaaa nostradamus
to prawie jak freud :D znaczy coś napisał co potem i tak redagowali :P już pomijając fakt, że nostradamus pisał niejasno i alegorycznie, no bo niby jak inaczej :D, i niektóre jego przepowiednie to się już po kilka razy sprawdziły :classic_cool: nie dajmy się zwariować :P

Gość buha hah ah ha hah ahhaha
a co majów obchodziła sri lanka? Okresów wybuchów wulkanów nie da się przewidzieć naukowo na 1000 lat do przodu :P DO tego to tylko wydarzenie lokalne. a proroka nic by to nie interesowało. Jak by był taki co by naprawdę umiał bo przecież to ich nie dotyczyło a po co miałby ktoś marnować czas na niespokrewnionych z nimi typów żyjących kilka wieków później? To się kupy nie trzyma

Gość rayate
Nostri to był karierowicz w swoich czasach, mówił dużo i niezrozumiale a interpretacji tyle, ile osób na Ziemi