Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamasyneczka

ile spia w ciagu dnia

Polecane posty

Gość mamasyneczka

wasze 3-miesieczne maluchy?? u mojego synka od kad przeszly bole brzuszka to potrafi przespac caly dzien, budzi sie tylko do jedzenia...aktywny jest godzinke przed kapiela... kurcze czasami chcialabym sie z nim pobawic ale nie mam jak 30 minut a on juz ziewa:(

Gość ej powiedz
korzystaj poki mozesz, bo jak bedzie wiekszy to z pewnoscia na nude nie bedziesz narzekac :P

Gość dupa bobra22
jeszcze zdarzysz siie z nim nabawić. 3 miesięczne niemowlaki spia duzo w ciągu dnia. z tego co pamiętam moja córka jadła co 3 godziny i w przerwach miedzy posiłkami spala 2 h. teraz ma 7 miesięcy i czasem rece mi opadają żeby zasnęła choć na 1,5 godziny. przeważnie drzemie po 20-30 min i harcuje kolejne 3-4 godziny :)

Gość mamasyneczka
zapewne masz rcaje:) ale ja juz snuje sobie w glowie rozne problemy:O a moze ma anemie??( w poniedzialek pojde z malym na morfologie) a moze to a moze tamto...wiem moze przesadzam, ale mojej siostry dzieci w tym wieku plakaly,jadly i sie bawily, gaworzyly itd a moj synek tylko spi:(i je....

Gość ej powiedz
kazde dziecko jest inne, wiec nie masz co porownywac. ja bym dziecka niepotrzebnie nie klula. dziecko spi tyle ile potrzebuje.

Gość mamasyneczka
ej powiedz, dupa bobra...dzieki za odp:)faktycznie jestem przewrazliwiona, moze dlatego ze maly nigdy nam tak dlugo nie spal w dzien bo caly czas go boall brzuszek, zadne kropelki nic nie pomagalo, teraz ma 3 miesiace i jak reka odjal:O a maly spi i spi....chyba nadrabia zaleglosci.... fajnie zalozylam topik a teraz odp.na swoje pytanie:O