Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak łatwo

Ślub się zbliża, a ja nie umiem wybrać sukni...

Polecane posty

Gość nie tak łatwo

W żadnej nie poczułam, że to TA :(

No to klops rzeczywiście a odwiedziłaś już wszystkie salony w swoim mieście? Może warto się wybrać do innego, większego? Albo odwiedzić jakąś pracownie artystyczną tam przeważnie mają unikatowe wzory. :)

Może wybierz się do innego większego miasta? Pozostaje tylko mierzyć mierzyć mierzyć;-) W sukience trzeba się zakochać inaczej nie będzie zadowolona.

Gość nie tak łatwo
Kraków jest spory, pewnie nie byłam we wszystkich salonach, ale w większości. Wiele sukni mi się podobało, ale o żadnej nie pomyślałam: to TA. Pewnie wiele osób tak ma i w końcu wybiera z tego, co jest.

Ja tez mierzyłam różne i w końcu zdałam się na babkę z salonu. Wybrała mi suknię której na manekinie nawet nie brałam pod uwagę.

Gość animatiw a
no wlasnie kiedy slub ?? :) Ja mialam ten sam problem co Ty, nie moglam sie zdecydowac na zadna a przymierzylam dziesiatki sukien :P w koncu w zeszly piatek ruszylam tylek i poszlam do salonu ze swoim projektem sukni :) pod koniec maja mam pierwsza przymiarke

Gość animatiw a
a slub 28 sierpnia

Gość nie tak łatwo
Pierwszy weekend października. Więc już najwyższy czas. Na szycie się nie zdecyduję, bo ryzyko za duże, a poza tym nie mam wizji tej sukni. Mierzyłam bardzo rózen fasony i wiem już, jaki mniej więcej ma być, ale na idealną suknię nie mogę coś trafić:(

idź do salonu, w którym jedna Ci się podobała i powybieraj dodatki z innych sukien- ja tak zrobiłam i byłam bardzo zadowolona! Prawda jest taka, że pracownicy salonów nie chcą za bardzo przystać na zmiany w fasonie i dodatkach sukien, bo to dla nich dodatkowe zajęcie. ja wybrałam model, w którym tak naprwdę podobała mi się tylko haftowana koronka i dół. A górę, tył, ramiączka miałam z innyc modeli, bo takie mi się podobały. Pani w salonie na początku niec chciała się zgodzić na taką "zamianę w modelu", ale w rezultacie zgodziła się.

Gość krakowianka11
jesli jestes z Krakowa, to chyba wlasnie Zia odwiedzila wszystkie salony w tym miescie :) moze jednak sa takie, gdzie jeszcze nie bylas? Do pazdziernika jeszcze troche czasu jest...