Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berberysika

Ile na chrzest???

Polecane posty

tyle na ile cię stać i uwazasz za słuszne...

Gość na ile go stac
moim zdaniem lepiej kupic jakas pamiatke, np zloty lancuszek bo kasy ile bys nie dal to i tak pewnie rodzicom sie rozplynie a tak mala bedzie miec pamiatke na cale zycie, moj syn dostal od chrzestnej 150 zl ale nie liczylismy na kase tylko na gest, dolozylismy mu i kupilismy medalik do lancuszka

jak to ile powinnen dac:O:O:O:O:O wspolczuje temu facetwoi co bedzie chrzcil twoje dziecko i oby nigdy nie przyszlo sie mam chrzcic dziecka komus takiemu jak TY:O:O:Oco to jakis obowiazek!rodzice dziecka maja mu dawac! czyli ty i twoj maz to wasze dziecko skad kurde sie tacy biora ludzie z postawa roszczeniowa on ci robi laske i przyjemnosc ze dziecko potrzyma do chrztu ma pomagac w jego wychowaniu a nie jest po to aby was obdarowywac:O co chesz zrobic wyliczenie ile mozesz juz teraz wydac i co kupic:O:O

Gość ludzie, powalio was
komórkę na chrzest?? moż elaptopa albo konsolę do gry? :o to jest CHRZEST!!! medalik, łańcuszek, obrazek świety, krzyżyk - to sa prezenty na chrezest!!! teraz każda okazja jest traktowana jak urodziny

:P yyy moze zle interpretowalam pytanie a wiec jak ty jestes chrzesnym daj tyle na ile cie stac ...nie sugeruj sie nikim i niczym ...spojrz do swojego portfela i napewno bedziesz wiedzial na ile cie stac:)

Gość coco chanell
kup lancuszek z przywieszka, albo bransoletke zlota , dobrze tez dac z 50zl i kartke jakas ladna , zeby rodzicom sie zwrocil chrzest. ja robilam chrzest na ok 20 osoob, kasy dostalismy ok 1600zl i od razu zapolacilismy za chrzest. corka dostala od chrzesnego 300zl. ale kasy juz nie ma, a lancuszek jest. dostala tez ubranka, mate edukacyjna, krzeselko do jedzenia.

Myśleliśmy, żeby dać 200zł i jakiegoś misia pluszowego. Albo też kasę i ubranka. Nigdy nie byłam na chrzcinach ani tym bardziej nie byłam chrzestną, stąd te pytania. Moja przyszła teściowa naskoczyła na nas, że chrzestny to tylko kasę to przynajmniej 300zł. Zdzwilo mnie to bo o ile pamiętam to właśnie koleżanki dostawały mało kasy i większą radość miały z jakiś ubranek itp A kasę to jak będzie większa :) :)

Gość DO COCO CHANEL
krzesełko do jedzenia :D a smacznego Ci zycze;) :D

Gość coco chanell
sprostowanie: krzeselko w ktorym siedzi bobas i je cos, trudne do zrozumienia jak widac wiec sprostowalam, gdyz do niektorych trzeba duzymi drukowanymi literami!!

Gość portrety na zamówienie
W 100% RĘCZNE WYKONANIE, profesjonalnymi materiałami najwyższej jakości gwarantującymi trwałość obrazka: papier fakturowy firmy CANSON,ołówki,kredki bądź węgiel. Wszystko to oprawione w kolorową ramkę (dostepne kolory:różowy,czerwony,niebieski,zielony) Projekt i wykonanie obrazka są mojego autorstwa, Jeśli już zdecydowaliby się Państwo, wówczas proszę o przesłanie do mnie meila wraz z imieniem,datą urodzenia dziecka bądź swoje życzenia. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać pod e-mail: orzeszek200@wp.pl bądź GG: 994119 Wykonuję również portrety.

Gość portrety na zamówienie
W 100% RĘCZNE WYKONANIE, profesjonalnymi materiałami najwyższej jakości gwarantującymi trwałość obrazka: papier fakturowy firmy CANSON,ołówki,kredki bądź węgiel. Wszystko to oprawione w kolorową ramkę (dostepne kolory:różowy,czerwony,niebieski,zielony) Projekt i wykonanie obrazka są mojego autorstwa, Jeśli już zdecydowaliby się Państwo, wówczas proszę o przesłanie do mnie meila wraz z imieniem,datą urodzenia dziecka bądź swoje życzenia. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać pod e-mail: orzeszek200@wp.pl bądź GG: 994119 Wykonuję również portrety.