Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksld

jakie dodatki do tej suknie ślubnej

Polecane posty

Gość mili212121
Hmmm welon, no nie wiem czy by pasował... Jak już to malutki. Ale może lepiej jakiś ładny, żywy kwiat wpiąć we włosy. Skoro masz znajomą kwiaciarkę, może coś dobierze?

Oj dajcie juz dziewczynie spokoj, o gustach sie nie rozmawia. Skupmy sie!! Ja bym dobrała tylko sama bransoletkę, taka grubszą ze srebrnych kamyczków. Ewentualnie ze svarowskiego kolczyki i zawieszkę, ale nie kolorową. Cos jak te: http://www.allegro.pl/item1006682405_wysylka_gratis_kolczyki_svarowski.html Buty klasyczne, pełne szpilki bez zapinania w kostce bo bardzo skraca stope. I bez kokardek itp.najlepiej gładkie!! Nie mam pojecia co z rajstopami, bo jakos biale mi nie pasują. Jeśli juz to chyba w kolorze skóry....?? Ja z tym bukietem-torebka dalabym sobie spokoj. Stawiam na jednokolorowe kwiatki, te roze byly ok. Welon bym sobie odpuscila, wszelkie stroiki też, tylko kwiat wpiety we wlosy. I fryzura- włosy zebrane na bok, jesli masz dlugie, super by wygladal normalnie kucyk po jednej stronie, w miejscu gumki otulony wlosami i wlosy puszczone z przodu. Miala tak kiedys Sarah J. Parker i wygladalo to super. Tradycyjne koczki bym sobie odpuscila bo bedzie misz-masz. A moze cos z lekkim irokezem?? Pomysl czy Ci pasuje, stylistka nie jestem, ale sie stralam:-)

Gość jaksld
dzieki za pomysly:) no chyba ta bukiet-torebke se naprawde odpuszcze. a co myslicie o tej delikatnej kolii? mam dluga szyje to mysle:) wiec moze to by ja skrocilo optycznie?

Gość mili212121
Ale długie szyje są ładne. Chyba że masz taką jak Agata Buzek... Jeżeli zdecydujesz się na kolię, pamiętaj że kolczyki muszą być delikatniutkie.

Gość jaksld
kolczyki chce typu pojeduncza cyrkonia bez zadnych zwisów

Gość jaksld
nie wiem. nastawilam sie juz na tamtą

Gość Guanina
no rozumiem to, że się nastawiłaś i chcesz tamtą. Po prostu wiele osób Ci tu zarzucało, że Twoja sukienka jest za mało elegancka, za bardzo wyzywająca itp Dziewczyny pokazywały Ci linki krótkich sukienek, ale nie podobały Ci się bo były takie zwykłe. No to ja pokazałam Ci sukienkę, która coś tam odkrywa, nie jest długa tak jak chciałaś, no i przede wszystkim w takiej sukience nikt by nie zarzucił, że jest beznadziejna, w złym guście, nie elegancka. Akurat moja znajoma miała taką i wyglądała bardzo ładnie, na żywo o wiele lepiej niż na modelce:)

Gość jaksld
po tych wszystkich waszych opiniach mam wielki dylemat. a moze podpowiedzcie mi co w tej sukni zmienic zeby byla "normalna"

Gość Guanina
chciałabym Ci pomóc , ale za bardzo nie potrafię, bo Twoja sukienka nie jest w moim guście i nic mi się w niej nie podoba :( pisałaś, że będzie biała, nie będzie miała tyle tych kwiatów po bokach, wydaje mi się, że ludziom ogólnie chodzi o to, że jest stanowczo za krótka z przodu, sukienka do połowy uda nie pasuje po prostu na ślub, ale gdybyś zrobiła przód trochę dłuższy np. do kolan, to wyglądałaby pewnie jeszcze gorzej :/ no nie wiem naprawdę...

I odezwały się same tłuste ropuchy, które w takiej sukni wyglądałyby groteskowo. Jak kobieta ma ładną figure, to w takiej sukni będzie wyglądać pięknie. A te co wyzywają autorke od dziwek, to dam sobie głowę uciąć, że same morświny szkaradne i tłuste krowy z obwis lymi ramionami i brzuchami całymi dniami wpier...lające czipsy i czekolade. Droga autorko, do tej sukni proponuję skromne dodatki, skromną fryzurę bez zadnych loczków i wiązanke składającą sie z kilku długich kwiatów. pozdrawiam i gratuluję gustu. Nie zwracaj uwagi na te wyzwiska, bo piszą je pewnie te same kobiety co zakładają te topiki odchudzam sie, kto ze mna"

Gość jaksld
dziekuje za pierwszy pozytyw:) wlasnie mam taki gust i tyle:)

podaj mi swojego maila, wysle Ci zdjęcie ze slubu mojej siostry, miala podoba kiecke, a dodatki dobrala idealnie

czy ślub jest kościelny? bo jeśli jak cywilny to suknia jeszcze ujdzie:) Do kościoła w takiej nie odważyłabym sie wejść. I tak gratuluje odwagi. Bałabym sie że ktoś zrobi mi zdjęcie i będzie wstawiał na takich forach jak to żeby się pośmiać.

I mnie się bardzo podoba, przynajmniej jest oryginalna, a nie z wielkim kołem oklepana jak u większości. Co do dodatków, to faktycznie bardzo delikatne, zaraz postaram się coś znaleźć i wkleić linki. Gratuluję odwagi, gustu i oryginalności autorko. Jestem pewna, ze będziesz pięknie wyglądała, pamiętaj, ze to Twój dzień i to Ty masz się w nim dobrze czuć:)

Gość jakieś tam prawa
ludzie wy jesteście pojeebani! dziewczyna pyta o dodatki, a wy jej tu jakieś bezsensowne kazania walicie! Jak nie wiecie jakie dodatki zaproponować, to nic nie piszcie, a tylko ją obrażacie bezpodstawnie! To wy powinniście się zastanowić! Mnie się nawet podoba, ale nie znam się na tym, więc ci nic nie doradzę. Ale chyba faktycznie woalka zamiast welonu będzie ok.

Gość to jest forum
i każdy może pisać co chce:D Tak na marginesie to ty też nic konstruktywnego nie napisałaś:o

Gość do jaksid
do takiej sukienki tylko proste, "ulizane" włosy z jakims kwiatem z boku! I buty wzięłabym jednak wiązane na kostkę- ładne będą wyglądały nogi- pisałaś, że jesteś szczupła:) Bukiet- najlepiej białe róże- ktoś tutaj wkleił linka. Generalnie nie cudaczyć, bo przedobrzysz. Mnie się suknia podoba! Totalnie nie w moim stylu, ale fajna. Ja wybrałam długą, zwiewną- ale też ja kruszynka jestem:) A opiniami o jakiś dziwkach się nie przejmuj, pomyśl, że tak naprawdę świadczą o autorkach. Powodzenia P.S. Kozaki odpadają!! Coś co mi się cholernie nie podoba w krótkich sukienkach- laski często wkładają te ohydne kozaki!!

Gość do góry upupupupup
upupupupupppupupup

nie przejmuj się tymi złośliwymi komentarzami. Najważniejsze żebyś Ty się czuła w tej sukience dobrze, przecież to Twój ślub i przede wszytskim masz sie podobać sobie i Twojej drugiej połowie :) Ok do meritum; na tym forum jest dziewczyna o nicku: nie jestem stylistka, piszę na tym topiku : http://www.we-dwoje.pl/piekna ;suknia;emmi;mariage;model;perle;r;38,ogloszenie,50431.h tml i daje NAPRAWDĘ DOBRE porady..ma wyczucie smaku i myślę, że odpowie Ci merytorycznie :) pozdrawiam

Mnie też nie bardzo podoba się ta suknia ale rownież uważam, że Panna Młoda ma prawo wybrac taką w której bedzie sie czuła najlepiej :) Proponuje minimalizm w dodatkach, skromne buty, gładko zaczesane włosy, delikatne bizuteria i bukiecik :) Ah no i absolutnie nie przesadzony make-up :)