Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszamiki99

Drukowanie ulotek

Polecane posty

Gość myszamiki99

Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni: www.drukowanieulotek.pl

Gość jendry
Nie znam tej którą podałaś, więc ci nie doradzę, za to powiem ci, że bardzo dobrą ofertę ma drukarnia http://www.openprint.pl/ Ja tam zamawiałam materiały reklamowe, także takie o niestandardowych rozmiarach i bardzo dobrze wspominam tę współpracę. Łatwo było się z nimi dogadać, bardzo chętnie wprowadzali moje sugestie i nie ignorowali ich. Do tego zamówione materiały były naprawdę wysokiej jakości, druk był ładny, nierozmazany, papier też taki, jaki wybrałam. Naprawdę milo się z nimi współpracowało i mogę ich tobie polecić, bo myślę, że naprawdę warto.

Gość gość
ja często korzystam z usług www.formatdruk.eu ich druki są bardzo solidnie wykonane, na dobrej jakośc***apierze. DOdatkowo usługę wykonują naprawdę szybko,

Gość reniaa8
Dobrze wypada ta drukarnia http://www.fanatycydruku.pl . Mają niskie ceny wydruku i kompleksową ofertę. Drukują nie tylko ulotki, ale również plakaty czy banery. Można wiec wszystko zamówić w jednym miejscu. Jest to idealne rozwiązanie dla mikro i małych przedsiębiorstw.

Gość gość
Jeżeli chodzi o drukowanie plakatów i ulotek dla firmy to zdecydowanie najlepiej załatwiać takie sprawy w drukarni tradycyjnej i takiej która robi w wysokiej jakości offsecie. Ja zamawiałam w tej www.edpress.com.pl i byłam bardzo zadowolona z tego jak wszystko wykonali. Myślę że akurat w takich sprawach to online są za bardzo ryzykowane.

Gość gość
Jeśli szukasz drukarni, która będzie terminowa i niedroga, to polecam http://tomexsc.pl/ . Często coś u nich drukuję i nigdy się nie zawiodłem.

Gość majka11231
Tutaj https://www.gomeo.com.pl macie namiary a drukarnię, która zajmuje się drukowaniem ulotek. Zajmują się również projektowaniem. Oferta jest naprawdę ciekawa. Na stronie znajduje się więcej informacji o ich propozycji.

Gość KolorowyKarol
Jak szukasz taniej drukarni ulotek warszawa to polecam http://www.klikdruk.pl/, dobra jakość druku, tanie stawki. Reklamuje moją firmę w ten sposób i ulotki są dobrej jakości.

Gość gość
Ja z drukowaniem ulotek czy wizytówek zgłaszam się do drukarni www.drukarnia-interdruk.pl w Warszawie. Mają dobre ceny i szeroki zakres usług. Jeżeli szukacie dobrej drukarni to polecam wam ich.

Gość mirek893
Ulotki to w pewnym sensie wizytówka naszej firmy, więc muszą być dobrze wykonane, inaczej nie przyciągniemy klientów. Dobrej drukarni nie trzeba szukać stacjonarnie. Można zdecydować się również na internetową i jeśli taka opcja Ci się spodoba to proponuję skorzystać z usług drukarni A3extra, bo świetnie wykonują ulotki.

Gość Aniaa382
Mój tata, jak chciał wypromować swoją firmę, zamówił ulotki w firmie A3Extra. Ulotki były bardzo ładnie wydrukowane, przyszły bardzo szybko, a firma mojego taty pomału nabrała rozruchu.

Gość gość
Ulotki są dobrą formą reklamy. Mamy gwarancje że reklama dojdzie do osób znajdujących się w najbliższej odległości od naszej firmy. Jeżeli poszukujecie sprawdzonej drukarni to skontaktujcie się z www.anex.pl Sam drukuję ulotki u nich.

Gość Irek

Drukarnia to jedna sprawa, ale trzeba też zrobić projekt. Odpowiednie kolory, hasła i grafiki przyciągają wzrok i zaciekawienie. Pomyślmy w ten sposób - zwykle, kiedy dostajemy do ręki ulotkę, wyrzucamy ją przy następnym koszu na śmieci, nie poświęcając jej więcej, niż jedno spojrzenie. Drukowanie czegoś takiego, to pieniądze wyrzucone w błoto. Ja korzystam z usług agencji - pracownicy Orchidea Group tworzą dla mnie fantastyczne projekty 🙂 Jestem z nich naprawdę zadowolony, bo sam chętnie je potem przeglądam. Nieoczywiste grafiki, czasami tajemnicze, innym razem zabawne hasła sprawiają, że potencjalny klient chce dowiedzieć się więcej. Na sam start polecam znaleźć agencję typu Orchidea Group, która popracuje z nami nad pomysłem na promocję.

Gość gosia8877

Mnie udało się skutecznie wypromować firmę z pomocą : olejnik.com.pl

Gość wikwam

Ja jestem zadowolony z usług drukarni cyfrowej Copio z Sulejówka.  Mają dobre ceny, doskonałą jakość druku, oferują pomoc studia graficznego, zamówienia szybko realizują  a ceny są u nich w porządku. Na miejscu też skanowanie, kopiowanie i możliwość wyrobienia pieczątki.

Gość sergiusz

świetną jakość prezentuje a3extra, zamawiam tam od lat i jestem zachwycony

Gość wronek

Polecam copygeneral wydrukują ci piękne ulotki

Gość Daria

a3extra.pl to moje odkrycie ostatnich miesięcy - super jakość i naprawdę dobre ceny. Realizacje robią naprawdę szybko dlatego bardzo cieszę się z efektów naszej współpracy 🙂

Gość oookkko

Jeżeli chodzi o drukowanie ulotek, czy innych materiałów reklamowych, to mam w tej kwestii swojego faworyta - webadruk.pl . Korzystam z ich usług odkąd prowadzę swój biznes i wszystko jest jak należy. Zarówno pod względem terminów, ceny jak i samej jakości druku.

Gość Emil

Bardzo dobrą drukarnią cyfrową jest drukarnia Estilab,  jakość druku naprawdę dobra, cena za usługę też godna polecenia

Gość Julka

Bezkonkurencyjna jak dla mnie w zakresie drukarń internetowych jest A3extra.pl Mają genialną ofertę, doskonałą jakość realizacji, a i ceny bardzo preferencyjne szczególnie dla stałych klientów

Gość Saraa

Jeśli chodzi o drukowanie ulotek to ja zawsze korzystam z drukarni Estilab i mogę ją gorąco polecić

Gość dawid

Zdecydowanie warto drukować ulotki i im podobne rzeczy w a3extra.pl gdzie dają na usługi bardzo przystępne ceny - szczególnie przy większej ilości zamówień.

Gość hanka
Dnia 16.12.2019 o 20:06, Gość dawid napisał:

Zdecydowanie warto drukować ulotki i im podobne rzeczy w a3extra.pl gdzie dają na usługi bardzo przystępne ceny - szczególnie przy większej ilości zamówień.

W a3extra.pl robię spore zamówienia dla firmy i zawsze 100% satysfakcji. Druk dtg, koszulki z nadrukiem, haft komputerowy i wiele innych. Polecam