Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callineczkaaa

Ile powinna ważyć dziewczyna o wzroście 165 cm

Polecane posty

Gość Callineczkaaa

i wieku 22 lat ?

Gość jjjjjjjjqqqq
50-60 kg

Gość tylo ta wiara nic nie ma
ja mam 162 i waze 40 kg

Gość kkkarrolinka
50kg i a ni deka wiecej

Gość kkkarrolinka
zmierz sobie bmi to c i wyjdzie ile powinnas wazyc

Gość bonarka
nie mniej niż 50 do 58 kilo

Gość ejbisi
Najlepiej tak 48 - 52. Ale 48 to juz taka dolna granica, ponizej to juz przesada. Wiem co mowie bo sama mam tyle wzrostu i najlepiej wygladalam jak wazylam ok 50 :)

Gość ten co wie
zależy od budowy... czy masz chłopięcą sylwetkę, czy kobiecą... lepiej ważyć 55 kg i mieć jedrne, umięśnione ciało ciało, niż 50 i mieć wodę plus tłuszcz plus cellulit... poniżej 45 będziesz chuda (a za chude= brzydkie), powyżej 60 będziesz już tłustawa (za grube = brzydkie) najlepiej 50-55.

Gość paluszek i glowka to
najlepiej 55 kilo

Gość mili212121
ok. 60 kg. Ja przy wzroście 168cm ważę 52cm i myślałam że jest naprawdę ok. Ale po 5 latach związku dowiedziałam się od chłopaka, że on to zawsze marzył o bardziej kobiecej dziewczynie.

Gość ejbisi
Nie powiedzialabym ze osoba 60kg 165cm jest szczupla - jest po prostu normalna.

Gość klipio
Uwielbiam takie tematy i ludzi, ktorzy podaja kokretny numerek, jakby wszyscy mieli tyle samo tkanki miesniowej i przy konkretnej wadze wygladali tak samo:O

Gość dzidziaah
koło 55

Gość kkkarrolinka
moj narzeczony nie nawidzi spaslaków dla niego 60 kg to juz duuuzo bardzo

Gość dzidziaah
bo myśle że kolo 55 no ale wg mnie norma przy tym wzroście to 50-60 to zależy własnie od budowy, mięśni

Gość pszescieradlo
mam 165 cm genralnie budowa klepsydra. gdy wazylam 48 kg to spoko, podobalam sie samej sobie. ale piersi male, a moja pupa w ksztalcie polowki jablka juz tak fajnie nei wygldala. teraz 53 kg i kobieco bardzo, w tali 64 cm, w biodrach 95 cm... jak dla mnie moze byc... pupa ma fajny ksztalt, wciecie jest...piersi sa :D aczkolwkiek najlepiej czuje się gdy wazę jakies 50 - 52 kg

Gość dzidziaah
jesteś głupia karolinka albo twój narzeczony jesli uważa że 60 kg to spaślak chyba sam jest tak nędznej budowy że boi się że by panny młodej ok 60 kg przez próg nie przeniósł no ale to wstyd dla niego nie? a dziewczyna 170 waga 60 kg to wg niego spaślak?

Gość pszescieradlo
no tak waga to nie wszystko. kolezanka nizsza ode mnie jakies 3 cm... wazy tyle co ja. ale jest chudsza. i to sporo. po prostu ja to chyba mam lekkie kosci :P no i moje piersi tyle nie waza :O

Gość kkkarrolinka
nie mowie ze jakbym ja wazyła 60 kg to by juz było duzo , bo jestem drobnej budowy a tak sie składa ze narzeczony jest akurat instruktorem na silowni i dietetykiem ,, ma wspaniałe ciało na ktore długo pracował...

siema dziewczyny... ja mam 161cm i ważę 49kg:( smutna buźka, bo uważam, że to za mało. przy tym wzroście powinnam ważyć przynajmniej 52kg

Gość gość
Z 50 kg to troszeńkę za mało, może być 52 kg.

Gość gość
50 kg to dla 155 cm moze byc ok ale nie dla 165 a juz ponizej to ...chyba moze wazyc dziewczynka a nie kobieta

Gość gość
roznie to zalezy od osoby,budowy ciala akurat wiele kobiet wokol mnie o takim wzroscie a wiec: zona 52 kg corka 55 kg siostra 57 kg kochanka 62 kg szwagierka 60 kg mama 59 kg

Gość gość
nikt z tych wyżej nie waży 50 kg. szczupli i ładni cieszą się życiem a nie siedzą na forum dla takich przegrywów jak kafeteria :D

Gość gość
max 52 kg , ja waże 56 i czuje się mocno ociężała , gdy np jade na rowerze czuje się jak słoń w składzie porcelany , przy 50 - 52 kg jest idealnie lekko i zwinnie , szybkie ruchy

Gość gość
ważę 55kg i nie czuję się wcale ociężale. ;)

Gość gość
moja żona ma 163 cm wazy 53 kg i jest chuda jak cholera proporcje podobne do Przybylskiej dobrze,że cycki wieksze:-P Wiec nie oszukujcie sie:-D

Gość gość
ja piertole jak przy 165 cm i wadze 50 kg mozna miec cos z kobiety :O przeciez to chodzace wieszaki:O z tylu deska zprzodu deska, kazda z nich ma na imie Tereska :O wiem o czym mowie, bo jestem nizsza a najmniej ile wazylam to 45kg i nigdy w zyciu nie chialabym wrocic do tak niskiej wagi:) tyle moze wazyc dorastajaca i rozkwitajaca dziewczyna a kobieta ma byc kobieca