Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Mała_czarna_

Mam chłopaka od trzech lat, ale jeszcze nigdy nie przeżyłam...

Polecane posty

Gość _Mała_czarna_
Ja uwielbiam jak mój facet delikatnie rozchyla mi uda i masuje ich wewnętrzną stronę kiedy jesteśmy nadzy. Tak mnie to podnieca... Następną moją fantazją jest kochanie się przez jakiś czas na brzuchu, ale nie analnie. Czasem mam ochotę być kochana przez Niego porywczo, a czasem namiętnie i powoli. O niektórych moich fantazjach już wie, ale nie poznał wszystkich.

powiedzmy ze te fantazje byly bardzo, bardzo... ;) erotyczne :) jarecka musze Ci przybic piąteczke :)

Gość _Mała_czarna_
Podziel się tymi fantazjami z nami. Może zapożyczę kilka z nich od Ciebie.

za to ze sie bardziej stara twój męzczyzna :) chiodz jak dla mnie na dzien dzisiajszy rozkoszą jest to za ja mu ja daje :P

i _Mała_czarna_ nie martw sie kiedys przyjdzie i nasz czas;) w sumie to troche o tym czytalam bo juz duzo takich tematow na kafe powstalo i wiem ze jest wiecej dziewczyn takich jak my takich ktore nie przezyly jeszcze orgazmu

Ja zaczęłam współżyc w wieku 16 lat, i na poczatku oczywiście było miło (no poza pierwszym razem, który jednak nieco bolał) -ale orgazmu zero. Oczywiście nie udawałam orgazmu, no bo jaki by to miało sens? Przez kilka miesięcy z moim kochanym "uczylismy się" siebie nawzajem, kochaliśmy się w różnych pozycjach i w różnych miejscach, raz długo, raz krótko -i pewnego razu (ok pół roku później) ni stąd ni zowąd -JEST! To był normalnie szok -odlot totalny -czułam sie jakbym na chwilę straciła przytomność :-) Od tamtej pory minęło 15lat -i ON jest moim ukochanym mężem :-) w sypialni jest nam odlotowo -i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie jak można sie z kimś kochać przez kilka -kilkanaście lat nie przeżywajac orgazmu? Życzę Wam z całego serca, żebyście doświadczyły tej rozkoszy -bo to uczucie, którego się nie da opisać! Acha -ja przeżywam orgazm pochwowy -mąż zna drogę do punktu G :-) łechtaczkowy zdarza mi sie o wiele rzadziej.

Gość wiejski głupek
a co z waszymi fantazjami? ładnie się zaczęło... napiszcie coś więcej :) zwłaszcza Mika - co go tak przeraziło? 🖐️

powiedzmy ze nie kazdy facet beda w zwiazku z kobieta gotowy jest na takie jej fantazje :) to co jego przerazilo wcale was nie musi przerazic :P

no wiesz ztym gwałtownym seksem to tez nie tak łatwo :P to zalezy jaki temperament ma druga osoba :) a jesli chodzi o 2m + 1k, czy nawet 3m + 1k to juz zostaje tylko fantazja :P natomiast 1m + 2k to juz do zrealizowania :P

Nie no masz racje :) wszystkie sa do zrealizowania ;) ale łatwiej raczej 2m + 1k niz 2k + 1m uwierz mi :) ale rzezcywiscie jesli chodzi o rzeczywistosc to nie zawsze odzwierciedla ona nasze fantazje :(

mozna fantazjowac razem jesli oboje to potrafia :P jesli mam byc szczera to odpowiedz na Twoje pytanie brzmi tak :P

Gość Kochana od Ranaaa
_Mała_czarna_ ---> a masturbowałaś się kiedyś i miałaś orgazm?? Bo orgazm to sztuka którą dziewczyna musi się nauczyć. Ja łechtaczkowy po pieszczotach mojego faceta mam prawie zawsze za to pochwowego nie miałam nigdy.

przeraził sie głównie tego jak mu powiedzialam o takiej mojej fanytzi :)a dokładnie chodzilo o calkowicie przygodny seksik :P ale najbardziej go chyba przeraziło 3m + 1k :P

no niby tak :) ale widzisz on raczej nalezy do bardzo spokojnych osób, tak przynajmniej mi sie wydaje ( nie da sie do konca nikogo poznac) wydaje mi sie ze poprostu przeraził sie tym ze byla bym do tego zdolna :P

ale ja go zapeniałam, ze nie ma sie czym martwic, ze nic wbrew naszemu związkowi nie zrobie, przekonac to bedzie trudno, chodz wiem ze jest skłonny do realizacji jeszcze jednej fantazji ;) bo wiem ze go to kreci :P

mój własnie co do układu 2m +1k nie jest przekonany a czego chcemy sprobowac :P układ 2m+2k ;)

i to i to :P wiem niektorzy sobie pewnie pomysla ze nienormalni jestesmy, ale cóz to nasza sprawa :P a twoja kobietka, Ty macie jakies fantazje ktore chcielibyscie zrealizowac ;)

to widze ze mamy z Twoja Kobieta podobna fantazje jesli chodzi o taki brutalny seksik z wulgazyzmami, ale mój sie nie moze do tego przekonac, chyba poprostu nie potrafi mnie wyzawac :)

Gość marcheweczkaaa
No tak, teraz wszytsko jest dla mnie jasne. Już wiem skąd się biorą faceci, którzy kończą po 3 minutach odwracają się do ściany albo zupełnie nie wiedzą jak dotykać i pieścić, a potem rozdziawjają buzię ze zdziwienia, że orgazmu nie masz. Przecież wszystkie inne miały!