Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Mała_czarna_

Mam chłopaka od trzech lat, ale jeszcze nigdy nie przeżyłam...

Polecane posty

i takie cos własnie mi sie marzy :P chyba bede musiala go troche poprowokowac, ale obawiam sie ze jak bede potem stwaial opór to on poprostu odpusci i bedzie koniec zabawy :(

zajebiscie :) a jesli o nas chodzi, to on musi sie do takiez zabawy wogóle przekonac, chce zeby od niego to wyszło :)

było by miło, moze kiedys to zrobi :) a jesli chodzi o orgazmy, to on by był wogóle szczesliwy jakby jaki kolwiek zobaczył :(

nio niestety kiepsciutko :( ale to nie przeszkadza :) troszke tylko brakuje moze, nie wiem, ajkos juz do tego przywyklam

nie :( jak narzie dwa razy mu sie udało, ale to jak ja sie piesciłam podczas sexu, no i nie zawsze to wychodzi :( ja jestem poprostu szczególny przypadek :P

Gość monika_ 32
Pierdolicie Hipolicie !

wiem ze wszystko jeszcze przede mną :) kiedys moze przezyje tą wspaniała rozkosz :) narazie to ja ją daje i uwielbiam na to patrzec :) przepraszam ze zapytam, a ile juz razem ze soba jestescie ??

no to przynajmniej Wam sie to szybciutko udało, jesli chodzi obustronną rozkosz :) moze poprostu trzeba sie dobrac nie tylko ze tak powiem uczuciowo :)

wiesz i tu jest mały problem :( bo niestety ja odnosze takie wrazenie ze on poprostu nie lubi mnie piescic :( za duzo czau ja potrzebuje, i go to meczy, poprostu jestem niewyzyta :P

uwierz mi, nie raz z nim o tym rozmawiałam, mówiłam mu co i jak bym chciała,ale jak ja zaczynalam sie dopiero rozkrecac to on juz mial dosc

do finału to ho ho.... i jeszcze dalej :( ale ja robie wszystko tak jak ty mówisz, poprostu on chyba nie przepada za dawaniem pieszczoszków, lubie je dostawac :P wiem ze sie stara, ale obawiam sie ze po tylu latach powoli zaczyna rezygnowac

ale on o tym wie :) za kazdym razem mu to mówie, bo mimo wszystko ze nia mam finału uwielbiam sex :) tak jak Ty uwielbiam dawac pieszczoty i to jest dla mnie rozkosz :)

Gość amelka12345
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi ;-)