Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka 24 latka

nerwica Serca a ciąża

Polecane posty

Gość dorka 24 latka

Cierpię na nerwice serca (wczesniej na narwice lękową), jesli ktos zla to pojęcia nie trzeba tłumaczyc co się wtedy dzieje, uczucia zamierania serca glownie wieczorem w łózku, nieregularne bicie serca, lek z tym związany chorobliwe mierzenie pulsu.. i zadnego lekarstwa na ''chorobę duszy'' jaką jest nerwica! dodam ze wolalabym juz tą lękową, bo choć serce wali jak oszalałe to nic z uczuciem w porównianiu jakby mialo zaraz przestać bić, czy jakby zamierało lub biło nierównym rytmem!!! jestem b. emocjonalna :( cóż taki los.. ale jak w takim przypadku urodzić dziecko, przezyć 9 miesięcy a sam poród?? jak to jest i bedzie? może kobietki macie nerwice serca i rodziłyście? czy wtedy jest cesarka i jak żyć w ciąży w nerwicy serca? ja nie jestem w ciąży no ale przecież kiedys bede gora za rok planuję :) ale jak.........................

Gość dfghnjmk,
upupupup

Gość eleonorka l
witaj! ja lecze sie na l eki napadowe od 6 lat i tez mam nerwice serca (urodzilam 4 dzieci) w tym dwojke juz w chorobie ,nie było łatwo..ale było warto.. wspołczuje ci bardzo ze i Ty przez to musisz przechodzic,to straszna choroba i ciezko z nia zyc ja jakos przetrawalam dzieki lekom,sama tez sie zmagam z tymi strasznymi objawami trzymaj sie

Gość eeeeeeeeeeeeeeliza
dziewczyny ja nie rozumiem dlaczego wy nie chodzicie na terapie tylko sie trujecie lekami???? przeszlam przez nerwice lekowa, nerwice serca, silna depresje, kilka miesiecy intensywnej terapii prywatnie, i zakreci mi sie czasem w glowie, ale to juz jest inne rozumowanie..i po sec przechodzi, terapia!!!

Gość wiec moze daj jakies
wskazowki,rady....co ci pomaga? jak sie wyleczyłas? ja mieszkam w anglii ciezko tu jest o psychiatre a co dopiero terapie :o