Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaMłodaMama

Mąż mnie zostawił do 18-latki

Polecane posty

Jak by co to polecam urlop w sierpniu. Zaczyna się wtedy sezon na jelenie to może jakiegoś złapiesz i będzie utrzymywał twoje dzieci na czele z tobą

Gość sałatkabratka
zacznij od tego że natychmiast ustal wysokość alimentów, jak nie pracujesz to i na Ciebie + opłaty za mieszkanie. Jak sobie podliczą ile kasy trzeba Tobie oddać to zaczną się kłócić. Poza tym wymelduj go z mieszkania, następnie ustal,że dwa razy w tygodniu on MUSI przychodzić do dzieci ( żeby tamta się pluła i aby on zobaczył z jaką młodą suką jest) A jak on się obawia ,że będziesz chciała oddać mu dzieci( c za debil) to go nastrasz że tak sobie właśnie o tym myślisz bo potrzebujesz czasu aby zaplanować swoje życie. Pomęcz ich trochę jak nie masz kasy to powiedz dziadkom,że niech najpierw pomyślą jak utrzymać wszystko co on tak porzucił?

Gość ZałamanaMłodaMama
Tak wiem z tymi alimentami.Jak sobie chcą byc razem niech beda.Nie wazne ile beda.Podejrzewam,ze ta panna raczej sie nim znudzi lub on nią.ale to juz ich sprawa

Gość ZałamanaMłodaMama
Oczywiscie postrasze go dziecmi,młoda zawału dostanie,ze bedzie miała na glowie 2malych dzieci.Oczywiscie tak nie zrobie,ale niech maja za swoje

No to gościu musi sie ugadać z szefem i się zwolnić na papierze. Żebyś nie zabierała mu ciężko zarobionych pieniędzy. Jako bezrobotny za wiele ci nie zapłaci.

Gość sałatkabratka
offerma jesteś ograniczonym tumanem ze wskazaniem na pustostan emocjonalny

Gość stanowcza i rozważna
To jak się zachowasz zależy od twojego charakteru, światopoglądu oraz samooceny. Trudno to ocenić. Poza tym nie znamy relacji między wami. Co go doprowadziło to takiego kroku itp. A co powinnaś zrobić? Żyć najlepiej jak potrafisz, bo mamy tylko jedno życie, szkoda go tracić. Powodzenia...

Gość ZałamanaMłodaMama
Niektorzy są naprawde ograniczeni.Pomaga mi moja siostra i Jej Przyjaciolka.Mieszkaja na stale w Anglii i niezle im sie powodzi.Bardzo przejely sie moja sytuacją

Gość soia1207
Kopnij dziada w dupe!Wyłajdaczy się,schudnie,osiwieje,zbankrutuje,gówniara wyssie z niego ostanie soki :).To wróci,tylko mam nadzieje nie do Ciebie,tylko do Mamuni,w końcu to ona powiedziała żeby się "wyszumiał"A Ty Kochana układaj życie na nowo.

Gość co za to postoi
współczuje Ci autorko,bardzo.Wyciągnij kasę od niego i od jego rodziców na dzieciaczki,skoro tak go bronią i jeszcze go kryli,a wnuków im nie żal?Świnie

A jego rodzice to niby z jakiej parafi mają jej płacić? Co to ich dzieci? Oni swoje zrobili i swoje już w życiu wydali na potomstwo. Mają pełnoletniego syna i ne widzę powodu żeby musieli płacić za decyzje życiowe ich dorosłego syna

Gość dwuletnie dzieciaki
,,Co go doprowadzilo do takiego kroku'',ze nie umial trzymac rozporka zamknietego ? ...dobre.

Gość ZałamanaMłodaMama
Moja siostra i Jej Przyjaciolka proponują mi pomoc.Bardzo sie ciesze,ze moge na Nie liczyc.Rodzicow juz nie mam:(ale ciesze sie,ze mam taka wspaniała siostre:)

Gość polizacuvb
nic go nie doprowadziło-huj go zaswędział i tyle-może zamarzył o ciaśniejszej szparce

Gość dwuletnie dzieciaki
offerma dawno nie byles z kobieta,prawda ?

Gość ZałamanaMłodaMama
Oj tu sie nie zgadzam,jezeli on nie bedzie miał z czego płacic,to wg prawa moge podac o alimenty jego rodziców

Gość tabletki anty
autorko to chyba lepiej, że teraz to się stało a nie jakbyś miała 10 lat więcej, ułożysz sobie życie z kimś innym, ten twój mąż nie jest wart ciebie

Gość ZałamanaMłodaMama
Mam zamiar sie spotkac w tyg. z mezem i omowic pewne kwestie(chodzi o pieniadze)zostawial nas bez niczego i chyba mysli,ze tak pozostanie

Gość jajhhhhhhhhh
kawal sukinsyna !!!!!!!

Gość Słońce22a
Ale pomyślałas o tym że on cię już może nie kochać? Ma 32 lata jest jeszcze młody. Ja jestem już dwa lata z mężczyzna z przeszłością.ja mam 23 a on 35.rozwiódł sie dla mnie zostawił żonę i dzieci. Ja nie chciałam żeby to robił ale on powiedział że bez względu na to czy będę z nim czy nie to i tak sie rozwiedzie. A jeśli chodzi o dzieci to widuje sie z nimi kilka razy w tygodniu więc myślę że jeśli facet znalazł prawdziwą miłość to daj mu rozwód

Gość ZałamanaMłodaMama
Słonce,ja chce sie rozwiesc.On nam nie chce dawac pieniedzy i tutaj jest problem.Zostawil nas bez niczego

Gość jajhhhhhhhhh
Milosc znalazl...raczej swieze mieso.albo mieso kase wyweszylo...........

Gość ZałamanaMłodaMama
Raczej wątpie zeb była jego nowa miłosc.Nie znacie tej panny

Gość jajhhhhhhhhh
wycisnij sukinsyna to panna ucieknie :)

Gość ZałamanaMłodaMama
Oczywiscie nie popuszcze,ze nas tak zostawial.

ok rozumiem ze autorka jest w ciezkiej sytuacji i wytworzylos ie juz kółko wzajemnej adoracji i pani zkolka snuja plany zemst itd... ale to ze maz poszedlw tany oznacza ze czegos mu brakowało.... to ze ktos zdradza ma zawsze jakas przyczyne.... osoba zdradzajaca jest zawsze mieszana z błotm a nigdy nikt nie stara sie pomyslec przez zsseksunde co byla przyczyna takiego zachowania

Gość jajhhhhhhhhh
zachcialo sie mi przygod to niech placi na rodzine a nie mloda kurewke !

Gość jajhhhhhhhhh
mu *

Gość jajhhhhhhhhh
mu *