Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaMłodaMama

Mąż mnie zostawił do 18-latki

Polecane posty

Gość ZałamanaMłodaMama
Za durme komenty dziekuje!

Gość Ron Jeremy
sama się ożeniłaś z rozpłodowcem i samcem alfa! dzieci Wasze takie same będą!

Gość ZałamanaMłodaMama
Wiem,ze wroci.Ale bedzie juz za poźno...juz jest.Ja znam swoją wartosc i nie dam sie ponizac

Gość dwuletnie dzieciaki
Jak dlugo trwa ta sytuacja i jak sie dowiedzialas,sam Ci powiedzial.?

durne komenty dlatego bo nie takich oczekiwałas? ktos tutaj pisał prawde ze nie znamy relacjo obu stron... ja wiem ze zdrada nigdy nie jest bez powodu, wiec autorko naprawde takie komenty tez sa przydatne

Gość ZałamanaMłodaMama
Oczywiscie zycie nasze sie zmienilo dlatego,ze mamy dzieci.Oczywiscie nie mozemy balowac jak kiedys,ale oczywiscie wychodzilismy do znajomych,imprezy rowniez byly.Trudno zeby nasze zycie wygladało tak jak kiedys

Gość ZałamanaMłodaMama
Nie szukajmy powodu co do zdrady.Dlaczego zawsze szuka sie winy rowniez drugiej strony.

Gość dwuletnie dzieciaki
Tak on poszedl sie bawic,zostawil ja z dziecmi i to jej wina jeszcze... Dobry zart ! Autorko nie zauwazylas wczesniej nic.? Moze ma taki chrakter,ze lubi sie bawic.

Gość ZałamanaMłodaMama
Nie wiem ile to trwało,wiem,ze mam wrazenie,ze jego rodzina go kryła.Oni sa zapatrzeni w niego jak w obrazek.teraz mnie namawiają zebym przeczekała.

A co zamierzasz zostac samotną mamusią? hehe W sam raz milfik na jedną noc :D

Gość ZałamanaMłodaMama
dwuletnie,w sumie az taki imprezowy to nie był nigdy.Zgadzam sie z tym,ze jak pojawily sie Dzieci to nasze zycie się zmienilo.Ale przeciez nie mozna zaniedbywac Dzieciaczkow,co nie oznacza,ze meza zaniedbywałam.Mysle,ze to trwalo juz jakis czas.Mąz zacząl podejmowac coraz wiecej pieniedzy z naszego konta, a pozniej nie wiedział jak to wytłumaczyc,albo podawał glupie usprawiedliwienia.On ma taką prace,ze ma delegacje,wiec ciezko wyczuc kiedy byla delegacja a kiedy eskapada z kochanką

Gość a sie modliłas jak
to znasz odpowiedz , jak chcerz go z powrotem to terz musisz sie modlic a wruci do ciebie z podkulonym ogonem i wtedy będziesz mogła go ukarać

Gość ZałamanaMłodaMama
Wiadomo,ze czuje sie fatalnie w takiej sytuacji,ale staram sie jakos trzymac.Dzis rozmawialam z kolegą jego z pracy.zadzwonil do mnie,pytał co u mnie słychac.Powiedział,ze mój mezus mowił jaki jest szczesliwy,i dodał,ze jego nowa ukochana stwierdziła,ze ani grosza od nich nie dostaniemy!Chyba jej chodzilo o alimenty.Oczywiscie musi je płacic,ale jego panna juz sie obuza,ze jak najnizsze

Gość dwuletnie dzieciaki
Tak mi przykro.Rozumiem Cie.Jak sie czujesz ? Tesknisz za nim czasem ? Nie napisalas jak dlugo o nich juz wiesz. Ja przezylam zdrade.Tzn.na poczatku znajomosci gral na dwa fronty.Dwa lata zbieralam sie do kupy. Dzis tez nie jest idealnie. Chyba nie warto wybaczyc,nawet jak wroci............

Gość ZałamanaMłodaMama
A co to kogo obchodzi czy bylam dziewicą.Taka dziewica jak on prawiczkiem

Gość SMUTNA SOSNA
Myślę że powinnaś to olać,wiem ze trudno ale jakie inne wyjscie bedzie lepsze?Jak zdradzila raz zechce i drugi ,i trzeci...zaloz sprawe o rozwod z orzeczeniem o jego winie ,przysol alimenty i staraj sie zycie ulozyc na nowo.Powodzenia

Albo nie puszczała sie wcale i była nudną kłodą w wyrku i sobie znalazł lepszą laskę do dymania

Gość ZałamanaMłodaMama
Ofermo,zamknij sie!

Gość dwuletnie dzieciaki
Beszczelna dziewucha !

Gość Szlangeee
Niektorzy naprawde sa ograniczeni- zeby nie bylo to nie odnosnie autorki. Nie przejmuj sie tymi beznadziejnymi komentarzami,kazdy taki madry a jakby przyszlo co do czego to juz by tak pieknie nie bylo. A co do meza to kopnij w dupe takiego chooja. Widze ze jestes silna i dasz sobie rade a on niech sie cieszy swoja pusta malolatka poki go nie rzuci. Ja bym w zyciu czegos takiego nie wybaczyla, nie potrafilabym dalej z takim czlowiekiem zyc. Zycze Ci duzo cierpliwosci i sily zeby to wszystko przetrwac.

Tak, tak A kto sobie będzie chciał układać życie z babą z dwójką dzieci skoro tyle młodych i niedzieciatych panien lata po planecie

Gość ZałamanaMłodaMama
Tak ciągle o sexie to tylko impotenci mogą pisac

Padłam normalnie, jak przeczytałam, że dziumdzia mówi, że od nich pieniędzy nie dostaniesz:D Normalnie nie mogę:D Jak można być tak bezczelnym?:o

Gość dwuletnie dzieciaki
Jeszcze nie ukrywa,ze leci na kase...! Stary glupi osiol ten Twoj maz.

Gość ZałamanaMłodaMama
Poraze sobie sama i nie mysle,ze kto mnie bedzie chciał z 2 dzieci.Przeciez nie zostawie dzieciaków.Takie komenty to mogą pisac tylko gówniarze lub osoby ograniczone.

Gość dwuletnie dzieciaki
offerma zwal sobie konia to ci ulzy.:):):)

Gość boy boy boy....
O alimenty wystąp już teraz, zanim jeszcze wystąpisz o rozwód. Dokuczysz im w ten sposób chociaż troszkę. :D

Gość ZałamanaMłodaMama
Teraz widze,ze zyłam z debilem,z facetem bez jaj.Podobno panna sie wysmiewała z naszych wycieczek weekendowych,ze co on miał za atrakcje na wesolym miasteczku.Trudno zebysmy dzieci na balety brali