Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaMłodaMama

Mąż mnie zostawił do 18-latki

Polecane posty

Gość jajhhhhhhhhh
wiadomo,ze offerma jest k.u.r.e.w.k.a !!!!!!!

Gość ZałamanaMłodaMama
Oferma jestes totalnym debilem.Ty jestes męską k.....

Gość się wtrącę....
bo jak czytam niektóre wypowiedzi to ręce mi opadają. Otóż, jeśli gość się uznał za młodego, fajnego , który żony nie kocha, to powinien najpierw z żoną porozmawiać że coś się wypaliło. Jak ktoś jest w porządku to rozwodzi się SAM DLA SIEBIE a nie jak ma już dupę na boku. To akurat jest zwykłym kurestwem. A panna 18 lat.....no sorry, ale poziom to on pokazał :P Autorko, nie daj się, dzielna musisz być i nie daj sobą pomiatać

Autorko, tak bez nerwów i spokojnie. Żylisie w niemalże idealnym małżeństwie.szczęśliwi a on tak bez powodu cie zostawił? nie wierze. Znam taki jeden przypadek. 42letni facet zostawił zonę z trójką dzieci i mieszka z dziewczyna o rok starszą ode mnie. Ale jemu to za bardzo się nie dziwię-robił w domu za sprzątaczkę,woła roboczego, niańkę... A ona siedziała na dupsku w domu i wydawała rozkazy, teraz biedaczka musiała iść do pracy bo same alimenty nie starczają na dzieci i kolejne kosmetyki. Mówisz ze macie pół roczne dziecko-on też chciał tego dziecka czy głównie ty? Nie zaniedbywałaś go podczas ciąży? Sorry ale jakoś nie mogę uwierzyć ze był taki szczęśliwy i bez powodu zrobił coś takiego.

Gość 222222
ale to przecież nieważne, czy go zaniedbywała - a co, on ust nie ma i nie mógł z nią porozmawiać o tym? że mu czegoś brakuje czy co... też tak gadacie bez sensu... a zresztą jak się jakąś gówniarą zainteresował to raczej nie dlatego że go zaniedbywała tylko po prostu to kretyn jakiś co leci na świeże mięso... :o

Gość jajhhhhhhhhh
szkoda tylko jak dbala o niego,bo kawal C:H:U:J:A z niego.!

Gość takie
Załamana - myślę że życie go przerosło, znalazł sobie odskocznię. Myślę, że mimo bólu powinnaś wykazać klasę, nie odgrażać się, nie wyzywać, po prostu spotkaj się z nim, przedstaw mu swoje roszczenia i wnieś sprawę rozwodową. Nie wspominaj przy nim o kochanicy, tylko mów o was, bo ta sprawa dotyczy was, ona nie siądzie z nim na ławie w sądzie, to sąd będzie decydował o wysokości alimentów i wspólnym sprawowaniu opieki nad dziećmi. Trzymaj się

Gość jakajkajkjakkjajjaa
straszne :( mlodka pewnie w lozku mu niezle miesza, ja bym mu napisala ze przyjdzie taki czas u nich ze sie zaczna problemy, zycie codzienne i przyjdzie moment kiedy bedzie chcial wrocic, niech sie opamieta , ze dzieci tesknia, ze odbije im sie to na psychice, czy tylko lozko jest dla niego wazne?czuje sie mlodszy?doceniony?przeciez ta mloda siksa z czasem stanie mu sie powszednia, a wtedy za toba zateskni-ZOBACZYSZ powiedz mu to wszystko!!!!! tylko ze ja mysle ze nie bedzie to tak szybko :( znam okolo 10 par , prawie osobiscie, nie mam z nimi kontaktu, ale slysze naokolo, facet zostawil zone dla mlodszej.....straszne!!!!i to slychac coraz czesciej, w rodzinach katolickich i nie tylko, kochajacych i nie tylko........... bardzo mi przykro kochana autorko :( zamulilo ci twojego meza, nie krzycz na niego , tylko spokojnie mu powiedz co moze go czekac, kiedy zobaczy twoj spokoj, cos w nim moze peknie, ze nie placzesz, nie lamentujesz,

Gość fvvvvv
autorko!! wiem przez co przechodzisz bo sama doswiadczylam tego samego-mloda suka i moj maz facet przed 30 stka,tez nas zostawil ,tzn mnie i 4 letniego wowczas syna......bardzo Ci wspolczuje musisz byc silna i walczyc o swoje!!nie daj sobie wkrecic, ze dla dobra rodziny przeczekac itp jak facet raz zdradzi,zdradzi i drugi i trzeci!!!!po co Ci wybrakowany zuzyty towar?? lepiej samej wychowywac dzieci niz siedziec pod jednym dachem z takim skurwysynem!!! a co do alimentow to dzialaj szybko!!!

Gość 18;)
A co wy macie do 18-latek debile? Są piękne i sexi nie to co stare pizdy 30-letnie;d