Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Faceci to tchórze...:D

Polecane posty

Bombarda, co Ty oni się boją , każdy jeden...może tylko głupi nie, bo i tak nie zorientuje się, ze ma do czynienia z kimś inteligentnym.., więc będzie pieprzyl bez obaw..

Offermo, toż facetom nie każe się iść z nimi od razu do łóżka...nawet pogadać nie potrafią..bo to tchórze i się boją...Stać Was jedynie na Lolitki?:D:D

Odpowiedziałbym na pytanie "czy się boję". Nie jestem w stanie udzielic odpowiedzi na to pytanie teraz, gdyż najpierw musiałbym ową inteligentną kobietę spotkac :classic_cool: Mam wrażenie, że inteligentna kobieta to jak potwór z loch ness :classic_cool: Niby istnieje a dowodów nie ma :P

Gość a twoje królestwo
to lokalny kontener na smieci :o

Gość Rando
Sklonnosc do uogolnien nie jest raczej cecha ludzi inteligentnych ;) Nie wiem jakich znasz facetow, ja tam nie widze powodu, zeby sie bac inteligentnych kobiet.

Mnie skrzywdzić się nie da...:classic_cool: Psi, jeszcze się nie zorientowałeś, ze masz do czynienia z wyjątkową kobietą? Oj, coś Twoja inteligencja w takim razie Cię zawiodła.:D

Rando, coś mi się wydaje, że kozaczysz:D W realu inaczej byś śpiewał:D A i wcale nie uogólniam..po prostu tacy jesteście..znaczy faceci tchórzliwe istoty...

Twoje królestwo..jesteś klasycznym przykładem faceta..czyli tchórza...Trochę szczekasz, ale z ukrycia..pod pomarańczą.Gratuluję odwagi:D

Zorientowałem się jedynie, ze mam doczynienia z kolejną majacą o sobie wielkie mniemanie choc bez powodu i dlatego faceci ją omijają :classic_cool: Wariatek nikt nie lubi :D

Gość Rando
abc101 no coz, zapewne masz racje... a z matematyczka ozenilem sie na przekor swej tchorzliwej naturze ;)

Ciekawe dlaczego inne kobiety miały mnie za glupią...Jak sądzisz?:D:D:D A wyglądam całkiem dobrze, tyle tylko, ze właśnie mam za dużo w głowie, by w stopkę wrzucać swoją fotę.. Ale tak w ogóle to chłopcy dzielnie bronicie honoru swojej płci..:D

wiesz, sama inteligencja to trochę za mało, wszak można ją wykorzystać na wiele sposobów, niekoniecznie przyjemnych i pożądanych; a sposób użycia zależy od kilku rzeczy i może o nie właśnie chodzi? ;) 🖐️

Gość a to inteligeligentne kobiety
istnieją ?

Psi, jakoś nie omijasz mnie łukiem:classic_cool: Rando, w takim razie gratuluję odwagi.Zapewne ten czyn wymagał od Ciebie wielkiego poświęcenia.:D

Gość Rando
Jesli odczytalas ironie w wypowiedzi, to czemu ja zignorowalas odpowiadajac? ;) Moze doprecyzuje swoje "upodobania". Ja lubie kobiety ladne i inteligentne. Wiec wszystkie brzydkie sadza, ze lubie ladne, a ladne i glupie sadza, ze sie ich boje ;) Z pozostalymi dobrze sie dogaduje ;)

Odważny misiu, nawet miły się zrobiłeś 👄, ale założę się , że serce bije Ci już mocniej:D

Gość Rando
abc101 chyba nie zrozumialas co napisalem ;) Z pozostalymi, czyli ladnymi i inteligentnymi ;) Wszystkie brzydkie oraz ladne i glupie zostaly wykluczone wczesniej, ale nie mam do Ciebie pretensje, kobiety statystycznie czesciej od mezczyzn miewaja problemy z logika ;)

Gość Rando
*pretensji mialo byc, przepraszam za szybko pisze ;)

Rando, reasumując temat topiku w stosunku do Ciebie jak najbardziej trafny:D