Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość a pozniej stary glupek pojdzie
plakac do moderatorow ze mu usneli i nie wie dlaczego :D

Gość to jest faza...
shatyn-ty jeszcze masz czelnosc wypowiadac sie na tym forum?Po twojej wyjatkowej nienawisci do Prezydenta sp.Lecha Kaczynskiego?Przeciez to wlasnie ty i twoi klakierzy(jakis sie tu pojawil z biednego kraju)szkalowaliscie go i nie ylko jego w sposob wrecz wyjatkowy. niczego sie nie nauczyles po tym ak nawet zawodowi niektorzy klamcy-mam tu na mysli tzw.dziennikarzy-przyznali otwarcie i publicznie w tzw.mediach to ze obaj Kaczynscy byli celowo szkalowani.Ze wiekszosc Polakow zna inne osoby a nie nich.O tym ze za granicami polski znano ich znacznie lepiej i miano zawsze o nich z gruntu inna opinie niz w Polsce-ich rodacy.Wszystko to z powodu szkalowania ich przez ludzi takich jak michnik z jego zydowska gazeta dla Polakow jak TVN,Polsat itd.Odpowiednikiem tych klamcow tu na forum zawsze byles ty-shatyan.!!!!Moze wiec albo teraz przepros wszystkich za swoja postawe szkalownika albo po prostu podkol ogon i MILCZ !!!

Gość to jest faza...
do teraz do tej swojej listy filksdeutschow-dopisz siebie.Chyba niz znosisz takich obrazliwych wypowiedzi na temat innych.A moze jestes podobnie jak shatyan-PO prostu nastepnym schizolem. ;;;;;;" [zgłoś do usunięcia] obywatel dzikiego kraju Pisałem ci już kiedyś Shatyn że próbuję ci obsiusiać nogawkę od spodni lub posmarować kupą i to wszystko na co ich stać . To są dzieci po 17-21 latek lub stare sfrustrowane skapcaniałe dziady/baby nie mające pojęcia o polityce i nie rozumiejące tekstu pisanego" ---wlasnie tyle cos napisal w tej swojej wypowiedzi wy POrabancy z Po i innych komunistycznych partyjek wy rozumiecie.Dokladnie tyle i az tyle. nawet gdy wam ktos powie wyraznie(czego wy sami NIGDY nie zauwazycie)ze to wszystko w czym uczestniczycie-jest jednym wielkim klamstwem-was to nie przeraza ani ie daje niczego do przemyslen co owocowac by musialo u ludzi inteligentnych korekta "kursu".Nic tylko jak sam mowisz-"beton".Ten zas jak wszystkim wiadomo-mozgu z cala pewnoscia nie posiada.

Gość to jest faza...
shatyan-ja tobie nie bede udowadnial ze nie jestem wielbladem.tak bylo i wszyscy na forum o tym wiedza.Lech Kaczynski byl czlowiekiem WYJATKOWYM.potrafisz to zrozumiec?Byl kontynuatorem spuscizny AKowskiej.Tej bardzo patriotycznej linii walczacej o dobro KAZDEGO POLAKA.Podobnie dziala caly PiS.Zupelnen odwrotnie niz Po a juz w ogole SLD.Mam nadzieje ze teraz po tym jak sie okazalo i wyszlo na jaw to wielkie klamstwo-wszyscy zrozumieja ze POLSKA JEST JEDNA i ze MUSI ona kontynuowac swoje tradycje wywodzace sie wlasnie z tej AKowskiej linii,ktora z kolei byla kontynuatorem wszystkich niepodleglosciowych,wolnosciowych dazen Polakow od pokolen.Zaden Po a juz w ogole jakioes komuchy z SLD o tym nawet nie mysla.Musimy sie skupic wokol patriotyzmu.To jest to wokol czego musimy trwac.Milosc do Ojczyzny jest fundamentem wszelkiego dzialania.Jedynie na takim fundamencie mozna zrobic cokolwiek dobrego dla Polaki-dla nas wszystkich.Prezydenta sp.Lecha Kaczynskiego osmieszano np.za to ze sie sprzeciwoial polityce niemieckiej wobec polski.Ze nie lizal tylka niemcom jak tusk.Dzis wszyscy sie dowiedzieli o tym ze niency uwazali go za godnego partnera i ze mieli do niego szacunek.W Polsce zyd michnik go szkalowal i przedstawial w zupelnie innym swietle jego dokonania w kwestii polityki niemieckiej twierdzac ze my nie mozemy mowic nie poteznemu panstwu niemieckiemu.Kto wypowiada takie opinie-ten jest po prostu durniem a nie politykiem.To jest tylo jeden z przykladow.trudno mi opisywac wszystkie bo musialbym nic innego nie robic tylko pisac. Twoje wypowiedzi shatyn byly w podobnym tonie.bardziej -powiem grzecznie-nieprzejednenym.

Gość hhigg
11:26 [zgłoś do usunięcia] obywatel dzikiego kraju shatyn ładną polemikę dzisiaj poprowadziłem w punkatch z pomarańczkiem " od sznurka A pogłaskał Cie po glówce za to shatyn..??:O [ 26.04.2010] 11:39 [zgłoś do usunięcia] obywatel dzikiego kraju lżenie ? o matko Boska gdybyś to zrobił Shatyn to bym ci pierwszy powiedział " WON gnoju " Obywatelu, szkoda, ze nie pamiętasz, ze nawet zwracałes mu uwage, ze nie powinno sie mówic zle o zmarłym, ze rani nasze uczucia itp. Chyba nie masz jeszcze takiej sklerozy, ale pewnie i tak pominiesz ten fakt, bo musiałbys przynac tym samym, ze shatyn teraz kłamie... Pokazałes, ze jestescie siebie warci ....

Gość hhigg
26.04.2010] 12:48 [zgłoś do usunięcia] Shatyn (Shatyn@chello.pl) "shatyan-ja tobie nie bede udowadnial ze nie jestem wielbladem" A czy ja gdzieś coś takiego napisałem ? A to jest własnie sposób shatyna na odwracanie kota ogonem... to jest takie płytkie, ze szkoda słów tak naprawde....

Gość Tak zgadam się
["Lech Kaczynski byl czlowiekiem WYJATKOWYM."] Tylko on wyjątkowo traktował każdego obywatela RP, dał dowód na to kiedy do człowieka powiedział "spieprzaj dziadu" To wielki patriota i chodziło mu o dobro Polski i Polaków

Gość będę walczyć
będę walczyć o całkowicie wolną i niepodległą Polskę i żaden Kiszczak ani żadna stokrotka mnie nie powstrzymają! tak mi dopomóż Bóg! Prezydent Lech Kaczyński popełnił jeden dla mnie fatalny błąd. Podpisał traktat lizboński. On odbiera Polsce suwerenność, która stała się województwem. Stajemy się częścią składową nowego państwa o nazwie Unia Europejska. a teraz trochę genezy powstania III RP to generał Kiszczak doprowadził do okrągłego stołu. On tak naprawdę jest twórcą ustroju III RP. On zapraszał ludzi do rozmów. I jak myślicie komu przekazał władzę? Ludziom do których miał zaufanie. A do kogo miał zaufanie? Do swoich agentów. Żyjecie państwo w agenturze komunistycznej. Wam się wmawia, że żyjecie w wolnej Polsce.

Gość zenada na całego
nie ma shatyna ( przynajmniej tak pisał), to i obywatela nie ma, bo nie ma kto ciagnac tego sznurka..:P, stoi i wiernie czeka jak pan wroci:D

Gość Tak tak ............
Lechu K. kontynuatorem spuscizny AKowskiej "SPIEPRZAJ DZIADU" A to inne wpadki Lecha Kaczyńskiego dla przypomnienia : „Panie, spieprzaj Pan! Spieprzaj, dziadu! "Roker Pereiro, ale dobry był także nasz bramkarz Artur Borubar" "Stokrotka, stokrotka, jest pani na mojej krótkiej liście, pożałuje pani tego, wykończę panią, nie obronią pani agenci służb specjalnych Walterowie" "Dla kraju takiego jak Polska, lepiej żebym to ja został prezydentem niż Donald Tusk" "Seks, nie twierdzę, że jest nieistotny, natomiast nie jest esencją życia" "Irasiad jest bardzo zdenerwowany" "Nie ma bliższego związku niż związek między bliźniakami" "Za to, że Lepper i Giertych zostali wicepremierami, odpowiedzialność ponosi PO. To oczywiste" "Jeszcze jedno pytanie, ale nie od tej małpy w czerwonym" "Panie prezesie, melduję wykonanie zadania!" "Rozmawiałem z panem prezydentem Juszczenką i z panem prezydentem Dżagaszwili, prezydentem Gruzji"

znalezione podczas czekania na decyzję PIS :/ Lech Kaczyński w Katyniu: 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny 17 września 2006 r.- nieobecny 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny 17 września 2008 r. - nieobecny 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny 10 września 2009 r. - nieobecny 2010 ..... (wybory prezydenckie i samorządowe...)

Gość Do ....będę walczyć.........
Podaruj sobie te denne teksty i może załóz swój topik , bo tutaj my dyskutujemy o polityce i interesują nas sprawy bieżące Przeszłość jest za nami, mówimy o teraźniejszości i przyszłości bo to jest dla nas istotne

Gość Do ...bryfta ...
Niestety, widać to dokładnie, czarno na białym :P

Gość będę walczyć
kurna jaka przeszłość czy utrata niepodległości na rzecz Unii jest przeszłością? To jest teraźniejszość! przytoczyłam genezę powstania III RP, ponieważ ma to bardzo duży związek z teraźniejszością właśnie.

Gość zenada na całego
13:34 [zgłoś do usunięcia] Do ....będę walczyć......... Podaruj sobie te denne teksty i może załóz swój topik , bo tutaj my dyskutujemy o polityce i interesują nas sprawy bieżące Przeszłość jest za nami, mówimy o teraźniejszości i przyszłości bo to jest dla nas istotne 13:36 [zgłoś do usunięcia] Do ...bryfta ... Niestety, widać to dokładnie, czarno na białym dziwne, ze niektore rzeczy sa przeszłoscia( te niwygodne), a niektore nie...

Gość zenada na całego
shatyn lepiej ci w czarnym...

Gość wyborcza jest bee
Dobrym podsumowaniem nadaktywności Gazety Wyborczej w sprawie katastrofy jest prognoza kampanii wyborczej przygotowana w Polsce. The Times przez Michała Karnowskiego. Komentator gazety twierdzi, że politycy PO będą przed wyborami prezydenckimi sami unikali wchodzenia w awantury. Jeśli zaatakują, to nie wprost, ale przez zaprzyjaźnione media i środowiska opiniotwórcze. Nic dodać, nic ująć. wiecej na stronie rzeczpospolitej "manilupatorzy i hipokryci"

Gość wyborcza jest bee
Tylko kto zdoła podejść do każdego z Polaków z osobna i każdemu z osobna wytłumaczyć, że coś, co wbito mu w głowę, w istocie nigdy nie miało miejsca? Że Lech Kaczyński nigdy nie nazwał Boruca „borubarem bo naprawdę powiedział „Boruc bardzo się starał, a tylko jakiś GW-niarz z akredytacją czy to nie dosłyszał, czy też zupełnie bezczelnie zmyślił brednię, którą potem inni podobni mu powtarzali potem tysiące razy wiecej na stronie rzeczpospolitej- blogi GW-historia

Gość wyborcza jest bee
Rezydujący przy ul. Czerskiej sztab speców od lotnictwa wydedukował na łamach Wyborczej, co następuje: to nie jest wina pilota (bo przecież z głową państwa latają najznamienitsze asy), to nie jest wina obsługi lotniska (wszak ostrzegała przed mgłą), to wreszcie nie jest wina Rosjan (bo mamy przełom, a Putin osobiście wyściskał naszego premiera i obejrzał w telewizji Katyń). W tej sytuacji winowajca musi być jeden to sam prezydent, który naciskał na pilotów, by popełnili zbiorowe samobójstwo. wiecej na stronie rzeczpospolitej- blogi "a moze to marsajnie"

Ja się nie spodziewałem że "spece od lotnictwa " przyznają się do ewentualnych błędów, prawdy możemy tak do końca nigdy nie poznać , a hipoteza o naciskach na pilotów jest prawdopodobna ale nie oznacza to że jest prawdziwa .... wszak wiadomo że podczas innego lotu prezydenckiego jakies naciski były wbrew temu co mówi niejaki Pan Bielan . Pozostaje poczekać na ustalenia i nie przebierać nerwowo nogami , bo jest to zwykłe bicie piany .

" Dobrym podsumowaniem nadaktywności Gazety Wyborczej w sprawie katastrofy jest prognoza kampanii wyborczej przygotowana w Polsce. The Times przez Michała Karnowskiego. Komentator gazety twierdzi, że politycy PO będą przed wyborami prezydenckimi sami unikali wchodzenia w awantury. Jeśli zaatakują, to nie wprost, ale przez zaprzyjaźnione media i środowiska opiniotwórcze. Nic dodać, nic ująć. " Może tak jest :-) ale zauważyć wszak trzeba że PIS też ma "zaprzyjaźnione media". Obiektywni bądźmy :-)

Gość wyborcza jest bee
no wlasnie, bicie piany przez GW.

Gość wyborcza jest bee
Bo PO zawsze robi to czyimis rekami i w białych rekawiczkach...