Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość a widzisz otulona ...
jakos nie mam weny na te wszystkie,niezbyt pozytywne wiadomosci,czuje sie tym przytloczona >>>>>>>>>. wystarczy, że jesteś tutaj trochę i teraz wiesz dokladnie jak u nas wygląda polityka łatwo mowić komuś kto nie jest tutaj na miejscu :) a jeszcze się przekonasz jak bedzie bliżej wyborów :( tak tak dziewczyno, polityka to nie bajka :(:(:(:(:(:(:( dla grzecznych dzieci :(:(:(:(:(:(:(

Gość a widzisz otulona ...
a teraz koncertowo nasram sobie ro ryja :):):):):):):):):):):):)

Gość uważam, że polska racją
stanu jest sprowadzenie rozbitej skody do polski :classic_cool: żadamy również od kanadyjczyków rozbitego bolidu :classic_cool:

Gość
Polską racją stanu- jest więcej myślących Polaków, którzy nie porównują Skody czy bolidu do rządowego samolotu, z godłem na kadłubie.

Gość i skoda
z polska flaga na szybie

Gość każdy prawdziwy polak,
po wieczornym pacierzu, w pozycji stojącej, w skupieniu wysłuchuje hymnu, każdy inaczej się zachowujący to zdrajca, szmaciarz kundel i śmieć :classic_cool:

Gość spoko luz z tym sarkazmem
liberały to by chciały :classic_cool: setki lat polskiej martyrologii zanegować, zniszczyć i ośmieszyć. Nie tędy droga :classic_cool:

Gość
Sam pal gumy, czy wypierdalaj jak wolisz, półmózgu.

Gość
Taka masa, wymarzonym materiałem dla rządzących.

Gość polska tylko z wrakiem
polską będzie, ale wasal tusk liże jaja putinowi oraz waginę merkel i sprzedaję naszą biedną ojczyznę dzień za dniem, noc po nocy a ty ludu patrzysz i z kolan nie wstajesz :O :classic_cool:

Gość z tym lizaniem jaja putinowi
to 100% racji :classic_cool:

Gość wiedziałem że lud to kupi
:classic_cool:

Gość ciekawe czy kupi plusikowe
:classic_cool:

Gość wielbiciel, z tobą to się
dopiero porobiło :D

Gość a co ma moje zdrowie psychiczn
e do stronniczości Petelickiego? :) Pan generał ma bana w tefałenie, ale czemu nie powie niczego o Macierewiczu? Kiedyś byłeś człowiekiem ze zdrowym podejściem do rzeczywistości.

a co ma Macierewicz do powyższej wypowiedzi Petelickiego, której nawet nie wysłuchałeś(-aś)? bo trwa trochę dłużej niż 5 minut co masz do Macierewicza? słucham i może zacznij pisać na czarno, tchórzu

Gość ok, wysluchałam do końca
i jedyne dwa wnioski, które wg ciebie będą świadczyły o moim postępującym debilizmie - daruj se komentarz - to: 1. uzawodowienie armii to proces na lata, ale nie trzeba słuchać Petelickiego, ani być specem wojskowym, żeby się tego domyśleć, 2. Petelicki ma chrapę na szparę Kluzik - Rostkowskiej. Poza tym, skoro tak dobitnie podsumowuje się armię i jej działania, także poza granicami Polski, wypadałoby powtórzyć to, co się mówiło w 2008 roku. Cytując pana generała: "W GROM-ie jak w soczewce odbija się sytuacja naszego kraju" :)

Gość ok, wysluchałam do końca
http://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk Czy ktoś kojarzy tę piosenkęęę, a raczej teledysk jak oni stali i śpiewali to samo w lesie? Albo mam haluny :classic_cool:

Gość cóż za polemika
:classic_cool: Jednak las był w Robin Hoodzie, ludzie przy końcu drogi tak mają :classic_cool:

trudno polemizować z kimś, kto po zobaczeniu znaczka TV Trwam twierdzi, że coś się ze mną porobiło nie odnosząc się ani słowem do treści, a pytanie o zarzuty wobec Macierewicza zbywa milczeniem. więc z łaski swojej wypierdalaj w podskokach jak nie masz nic mądrego do powiedzenia :) dobranoc 🖐️

Gość
Niestety, reżim PO- poczyścił troszkę TVP- więc trudno korzystać z tej telewizji nie mówiąc TVN. Natomiast- tak się składa- gorący zwolennicy PO- w tym dziennikarze typu np. Wojciech Mazowiecki, wypowiadają się o czymś czego nie czytali, czy oglądali. Więc skoro oni ta "elyta"- to jak może być tutaj?

Gość a skąd ty wiesz że ja po
zobaczeniu znaczka TV TRWAM twierdzę to, czy tamto? Kojarzyłam cię z forum jako dowcipnego, inteligentnego faceta, z którym szło podyskutować. Teraz pojawiasz się tylko w tematach politycznych, wypływa z ciebie tylko jad i frustracja. Zastanawiam się, co się z tobą porobiło w tzw. międzyczasie. http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0 :classic_cool:

Gość wielbiciela rzuciła laska
dla lokalnego, dobrze zapowiadającego się młodego polityka po, ot i cała tajemnica radykalizacji i przemiany, życie... :classic_cool: