Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprykowa kanapka

co o tym myslec to juz zdrada??:(

Polecane posty

Gość paprykowa kanapka

witam, otoz w ten weekend moj facet dodstal wieczorem telefon z zaproszeniem na jakas mala imprezke. nie robilam problemow jak chce to niech idzie. ja zostalama w domu. robilo sie juz pozno i wyslalm mi smsa zebym sie nie martwila,powiedzialam ok. le juz bylo grubo po 12tej ja zaczelam sie niepokoic dzwonilam z 5 razy po czym jego numer zrobiul sie niedostepny., wrocil chyba o 4 rano pijany powiedzial ze tanczyl z innymi laskami na tej imprezie, jak spytalam to perzyznal ze tanczyl bardzo blisko tak ze dotykal ich posladkow ,nie wiem co mam myslec o tym kurwa!!!!!???

Gość paprykowa kanapka
poradzcie co o tym sadzic:(

poradzcie co o tym sadzic Chyba najwazniejsze jest co Ty o tym sadzisz.

Gość paprykowa kanapka
rcja ale chce wiedziec co wy byscie powiedzialy jakby wasz facet oznajmil wam ze dotykal w tancu cudzej pupy??

Gość zupki hinskie
oni kurwa wszyscy tacy sami! czy to zdrada to nie wiem. sama powinnas ocenic jak sie z tym czujesz, czy to jest powod dla Ciebie do zakonczenia zwiazku. w sumie plus za to ze sie przyznal. chocia zmogl to zrobic bo ktos by sie wygadal ze znajmoych. zdarzaly mu sie takie wyskoki juz? jak sie tłumaczyl?

Gość zupki hinskie
mnie jest trudno powiedziec co bym zorbila bo nie bylam w takiej sytuacji. i nie bede tutaj rtzucac haslem zostaw go! bo to nie jest takie proste i oczywescite jak sie wydaje. dlugo jestescie razem? macie jakie splany na przyszlosC?>

Gość paprykowa kanapka
nie to jego pierwszy raz ale powiedzialam mu ze jest niegodny zaufania i ze wiecej nie pojdzie, a on kurwa na to ze i tak jakbysmy razem poszli i BY MIAL OCHOTE TO BY I TAK NA MOICH OCZACH ZROBIL!!

Gość paprykowa kanapka
jestemy razem od 10 miesiecy,jakies tam plany sa

Gość paprykowa kanapka
sama jestes zenada to nie prowo a co w tym zenujacego?????

paprykowa kanapka nie to jego pierwszy raz ale powiedzialam mu ze jest niegodny zaufania i ze wiecej nie pojdzie, a on k**wa na to ze i tak jakbysmy razem poszli i BY MIAL OCHOTE TO BY I TAK NA MOICH OCZACH ZROBIL!! Słonce przeczytaj to jeszcze raz!

Gość paprykowa kanapka
moze niejasno napisalam,ze on i tak tanczy w ten sposob z kobietami dla niego to normalne wiec nawet jak pojdziemy gdzies razem to w ten sam sposob bedzie tez tanczyl z inna, wezcie mi napiszcie bo moze to ja juz na leb upadlam i nie mysle????swinia paskudna!!:(

I jak już przeczytasz... zastanów się, czy takie zachowanie nie budzi podejrzeń? nie skłania Cie do refleksji nad Waszym związkiem?

Gość paprykowa kanapka
swinia jedna...a jak bylismy razem ostatnio to tylko rozmawialam z jednym i ju sie obrazil!!!!!!!

Gość kei
faceci tak mają. kiedyś przy mojej złapałem inną za cycki oj dostało mi się.

Gość kwiaaaaaaaaaaaaaaaaaateeeeek39
kei zabiłabym mojego jakby inną za cycki złapał;p

Gość tarara
to nie jest normalne moze przy nim zlap jakiegos faceta za jajka fajnie co ?

@tarara oby nie za mocno :) @paprykowa.... dobrze wiele osob tu ci doradzilo. to zalezy od ciebie jak to widzisz. osobiscie mysle, ze to nic zlego, taka forma bardziej zabawy, moze nawet gry. ciekawe tylko jak by to zadzialalo w druga strone, jak to tarara napisala. jesli zrobi ci z tego powodu jazde to juz problem

Gość paprykowa kanapka
tak nastepnym razem jesli pojdziemy gdzies to skorzystam z jego rady i potancze z innymi facetami mocno sie obsciskujac i zobaczymy wtedy komu bedzie przykro...

Gość ale cymbał - żenada

Gość media powini tego zabrnoci
zupki hinskie oni k**wa wszyscy tacy sami! Uuuu a Wy lepsze drogie panie?? :D Ostatnio znajomy był na imprezce to mu dziewczyna ręce do majtek wsadzała i co? :D

Mniej na Twoim miejscu martwiłabym się tym, że pomacał, a bardziej brakiem szacunku. On wie, że tym sprawia Ci przykrość, a informuje Cię, że nieważne, czy jesteś obok, czy nie, będzie to robił. Czy warto zaczynać związek (zaczynać, bo nie jesteście długo razem) z kimś, kto Cię tak traktuje? Co będzie dalej? Będzie Cię zdradzał, bo miał ochotę?

No to fakt, po jakiego grzyba on o tym powiedział??

Gość paprykowa kanapka
bo uznal ze chce ze mna byc szczery....

No i dobrze, że powiedział. Szybciej możesz podjąć decyzję, czy bierzesz nogi za pas, czy stawiasz warunki. Bo wybacz, ale jak facet mówi, że przy Tobie będzie macał inne, to od razu powinien albo dostać po ryju, albo (ewentualnie...) ostatnią szansę - jeśli to kiedykolwiek zdarzy Ci się ponownie, to od razu usuń mój numer telefonu.

paprykowa kanapka bo uznal ze chce ze mna byc szczery.... Buahaha :D

Gość bojabojaboja
Ja bym pokazała drzwi i się pożegnała. W niektórych sytuacjach nie uznaję kompromisów. Dla mnie to brak szacunku. Jednakże wiem, że w niektórych związkach takie akcje są ok, bo tak sobie para ustaliła reguły. I ok. Nie wiem tylko czy prędzej czy później nie wyjdzie to im na złe, ale ich wybór. Robieniem mu teraz na złość nie zdziałasz nic, będziecie sie nawzajem wkurzać specjalnie albo on będzie miał gdzieś co robisz. Bez sensu. Spróbuj pogadać, powiedz jasno, że Ci się to nie podoba, że źle się czujesz z tym, że obmacuje koleżanki. Jak będzie miał to gdzieś, to masz odpowiedź gotową.