Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdbfafd

czy znikneła wam kiedys jakas rzecz w domu?

Polecane posty

Gość kdbfafd

szukam jednaj rzeczy od tygodnia w domu przeszukałam cały dom i niema!! wiem ze nie wyrzuciłam,wiem ze musi gdzies byc.ale juz niemam pomysłu moze krasnoludki ukradły czy tez tak mieliscie? gdzie jeszcze mozna szukac juz nie mam sily

znajdzie się :D jak akurat nie będzie potrzebna a będziesz szukac czegoś innego równie namiętnie:D

Gość boy boy boy....
Mi zniknął wisior mający dla mnie ogromną wartość sentymentalną. :( Jakoś tak zaraz po wizycie koleżanki zniknął. Nikt inny mnie wtedy nie odwiedzał. Normalnie leżał na wierzchu na komodzie i zniknął.:( Podejrzewam, że to kosmici. :(

Wspominaj św. Antoniego w czasie szukania. Dla mnie to jest niemal jak zaklęcie :) Zawsze mi się udaje znaleźć rzeczy, które wcześniej przez dłuższy czas szukałam bez powodzenia:) "Św. Antoni Padewski, obywatelu niebieski, znajdź moją zgubę:)

Gość kalka biała
A bo to raz. Ja teraz też szukam jednej rzeczy i nie wiem gdzie wsadziłam. Najgorzej, jak coś leży w jednym miejscu długo i nadchodzi czas jakichś większych porządków. Wtedy przekładam to coś, chowam głębiej z myślą, że będę pamiętać, a potem? Amba, mogiła, było i nima :D No i mam tak przy tym, że jak już wiem ,ze coś mi zginęło, to szukam do upadłego. Gryzie mnie to jak cholera, ze coś mi brakuje heh.

Gość boy boy boy....
Mój wisior zniknął już rok temu. Do tej pory znalazłabym. Przekopałam całe mieszkanie, zaglądałam we wszystkie miejsca po kilkadziesiąt razy. Nie cierpię kosmitów! :(

Gość leczospuieca
mi już trzecia rzecz na nowym mieszkaniu-wszystkie równie mało wrtościowe więc kradzież wykluczam-szukam ich od kilku miesięcy i wiem że nie były poza domem-śpioszki malucha,bluza męża i mój grzebień

Gość boy boy boy....
No, ale mój wisior (pamiątka po Mamie) leżał na komodzie. I zniknął z tej komody. Nigdzie nie był przekładany. :(

Gość kdbfafd
zginol mi normalnie indeks. uwierzcie mi szukalam w wazonach,w szafach,doniczkach,pod lozkiem,na lozku od tygodnia chodze i szukam po co kosmitom indeks? wlamanie tez wykluczam no holercia mnie trafi

Gość kdbfafd
w kazdej jednej normalnie dyplom z przedszkola znalazlam a indeksu nie nawet w kosmetykach przeszukalam,w pralce

kurtki, wszystkie kieszenie przeszukaj:) torby, walizki,nawet plecak od laptopta:):):) u faceta przeszukanie już zrobiłaś? u najbliższej koleżanki?

Gość kdbfafd
u faceta na pierwszym miejscu :) pretekst by przeszukac jego rzeczy :P kurtki plecaki walizki, garnek mnie rozbawil

Gość kdbfafd
wszystko przez ta przeprowadzke

zdecydowanie TAK bylam na programie work and travel w USA, wrocilam po kilkunastu godzinach opoznienia do domu, pieniadze wlozylam do szafki o godz 3 w nocy, rano mialam zaniesc pieniadze do banku. Spalam do 14, to 48 h na nogach, i czekala mnie niespodzianka. Sprzataczka posprzata wszystko , wraz z pieniedzmi :-) Nikogo innego w domu wtedy nie bylo. Policja znalazla u babki jeszcze 2 tys dolarow, reszte "opylila" w kantorze i niewiadomo co z kasa zrobila...