Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhfchfn

prosze, pomozcie ;(

Polecane posty

Gość nhfchfn

czy jest mozliwe, ze od udezenia o rame rowera, pekla blona dziewicza? Bylo ono dosc moce, bolalo i polalo sie troche krwii. Zastanawiam sie czy jest mozlwie ze zostalam w ten spocos 'rozdziewiczona'? Prosze o powazne odpowiedzi bo martwi mnie to troche ;(

Gość nhfchfn
zastanawia mnie to tylko przez ta krew. nigdy wczesniej nie wspolzylam i boje sie ze mogla bym stracic blone dziewicza, ktora jest dla mnie tak wazna, w TAKI sposob ;(

Gość gubsku
jesteś głupia.. błona jest w pochwie conajmiej jakies 3 cm od wejscia pochwy... poczytaj se troche o błonie itde.. zreszta.. błone nie straci sie tak fiu bzdziu...

cokolwiek by to nie było (jeśli nie uszkodzenie błony :P ) - zastanawiałabym się skąd była ta krew - o ile oczywiście nie masz rany "na zewnątrz"

Gość rżnęłaś się z bicyklem
przegrałaś swoje szanse u szejka z Emiratów. Całe życie będziesz teraz myć podłogi, bo jako towar wybrakowany (i jak wielu będzie sądzić - używany) nie zainteresujesz nikogo wartościowego.

Gość rżnęłaś się z bicyklem
dodatkowo, nie dość że jesteś trefna, to jeszcze nie masz doświadczenia. Skończysz sromotnie i źle u boku jakiegoś pijusa spod budki