Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MArciu

Regital- wypowiadajcie sie

Polecane posty

Gość MArciu

Witam. Mam bardzo słąbe włosy i próbuje je odratować spożywajac tabletki poprawiajace kondycje włosów. Do tj pory jadłąm bellise, ale pani w aptece poleciła mi regital. jest on o wiele droższy od bellisy, bo bellisa 50 tabletek kosztuje 15 zł, a regital 60 tabletek ok 40zł.... czy któs z was je brał ibadz ma jakieś opinie na temat tych tabletek... zakupiłam je i bardzo chciałąbym aby ktoś mi coś o nich powiedział.

Gość MArciu
i nikt naprawde nie ma nic do zasugerowania na ten temat???

Gość jusia91
regital jest naprawde dobry - porównaj sobie belissa ma 15 składników a regital 33 no więc musi być droższy.

Gość fausti
Nikt tego nie zażywał? Piszcie, podnoszę temat!

Gość mlka
ja w tym tygodniu też kupiłam regital poleciła mi go pani w aptece, ale za 30 tabletek zapłaciłam 9,99zł. więc zdziwiłam się widząc cene którą ty napisałaś.

Gość ABIOTYK
ja kupiłam 60tabletek+30gratis i za płaciłam 23.95zł biore je od 2 tygodni i wydaje mi się że sa bardziej odżywione na resztę musze poczekać

Gość gość
chyba pomyłka z ceną ... kupiłam parę opakowań - bardzo tanio no i bardzo słabo działa. nie polecam. brałam 2 x dziennie długo i brak efektów ... szkoda, lepiej brać bellissę :P

Gość gość
Ja brałam belise +40 kilka lat kiedyś pomagała potem przestała. Paznokcie słabe rozdwajające się a włosy słabe wypadające bez życia. Od 2 miesięcy biorę Regital 1 raz dziennie i wszystko jest wporządku włosy nie wypadają bardzo szybko rosną mam bardzo dużo młodych odrostów a paznokci to ja w życiu nie miałam tak pięknych :) Szczerze polecam. A cena? Nie pamiętam ile zapłaciła, wiem tylko że za 90 tabletek zapłaciłam porównywalnie jak za 50 belissy +40 :)

Gość gość
Z całego serca polecam Regital. Włosy lśniące, miękkie w dotyku. Widoczna ilość mniej wypadających włosów, miałam z tym straszny problem, gdzie po umyciu głowy wypadały mi garściami ( szampon stosuję dobry), nie mogłam nosić rozpuszczonych, bo problem z wypadaniem był uciążliwy ,a paznokcie stały się twarde, szybciej rosły, co pozwoliło na odbudowę i pozbycie się rozdwojonych końcówek.

Gość gość
ja dopiero zaczelam to brac, przepisal mi to trycholog, po zbadaniu mojej skory glowy, cebulki i wywiadzie... plus pare innych rzeczy , np. Amocon forte w saszetkach do picia , platki owsiane gorskie( jedna lyzeczka do jogurtu) pestki dyni + pestki slonecznika 1:1 ( po jednej lyzeczce ) raz dziennie i wit.B complex ....hmmm zobaczymy Pozdrawiam.