Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evka2828

Które z dziewczyn wydają wam się opiniować najmądrzej z wszystkich na kafe?????

Polecane posty

Bardzo fajne osoby spotkałam na sasiednim dziale o "płodności i antykoncepcji...", bardzo przyjazne i normalne kobitki, no , wiadomo zakały też się spotykało:D

kuleczka razy dwa ----> Już ci odpowiadam. Autentyczny forumowicz wchodzi na forum w celu takim do jakiego służy forum ( nie trzeba tłumaczyć), podgatunek forumowy natomiast wchodzi po to żeby przewertować tematy i podłapać taki w którym będzie mógł kogoś zmieszać z błotem albo wdać się w dyskusję która z reguły doprowadzi do obrażania i kłótni. Są to tez osoby które bardzo kogoś nie tolerując podszywają się pod jego nick i robią gnojstwo. Podgatunek się dowartościowuje a że starcza mu to na niewiele więc zagląda tu codziennie i powtarza błędne koło do póki mu się nie znudzi. Napisałam że prawdziwych forumowiczów jest tu garstka, może przesadziłam, wiadomo że niedosłownie ale w przenośni bo jak by dobrze się przyjżeć to wiele osób mówi do rzeczy , chodzi o to że przy tej całej porządnej forumowej społecznośći podgatunki zalewają ją jak fala dlatego. Do tych niższej kategorii należą też wszystkie kłótliwe i złośliwe babska które nie byłyby takie złe bo prezentują czasem jakąś wiedzę, poziom kultury już raczej marny.

ksjdksf - weź się w końcu utop , wsadź sobie w ryj a potem wycioraj nim klozet, to będziesz wtedy nowa/y ty.

Gość zdecydowanie jagoda

Jagoda to napewno silna i zdeterminowana osoba. Nie zauważyłem żeby pitoliła jakoś od rzeczy i nie wiem o co cały szum ale też nie wertuję każdego tematu;p więc nie mi się wypowiadać.

Gość kuleczka razy dwa
mi nawet nie przychodzi zadna osoba z ''macierzynskiego'' nie ma chyba takiej... madrej i niezlosliwej :) ale moze zrobimy inny ranking a mianowicie NAJGLUPSZA I NAJMNIEJ SZNOWANA OSOBA NA KAFE to ja od razu zglaszam jagode369 :D nikt jej nie przebije!

Gość do helo2000
żona już urodziła?

Jak widać ciężko wam znaleść kogoś kto byłby ok. Może to dlatego że najbardziej w oczy kole to co negatywne:). No jakbyśmy zmieniły charakter tematu to raz że było by więcej osób do wypowiedzi i też więcej na liście by się znalazło;D

Jaka żona:D Helo2000 to idiota ni to baba ni to chłop a wypowiada się jak jełop:D

Gość do helo2000
to Ty w końcu facet,czy kobieta? "zauważyłem", "jakbyśmy". ???????

Gość do helo2000
sory miało być "jakbyśmy zmieniły"

podszywy jedno i drugie. ksjdksf---> ????????????????:D Co ma jakaś żona do mojej osoby?

Gość do helo2000
no właśnie to,że wpierw po czarnym podajesz się jako facet,a potem jako laska. dlatego pytam co facet robi na takim forum?

Jestem facet a żony nie posiadam i nie zamierzam jeszcze długo:) urodzić też mi nie ma kto i dzięki Bogu:p

Gość do helo2000
czytaj swoje wypowiedzi to dojdziesz o co mi chodzi.....

Gość do helo2000
to po ki w drugim poście piszesz jako kobieta?

A mało tu facetów??? Mam swoje zdanie jak każdy więc się poudzielam trochę ale jeżeli to czysto babski temat to trzeba było pisać.

Gość ja mysle ze jagoda369
jest najmadrzejsza

Nie piszę jako kobieta bo nie ja pisałem. Jak nie znacie tradycji podszywu to znaczy że czyści i niewinni jesteście.

Gość do helo2000
to jest babskie forum to fakt,ale ja pytam o szczegóły,a Ty mi na nie nie odpowiadasz

Gość do helo2000
jak można się podszyć pod nick objęty hasłem?

Widać babki że już znalazłyście sobie kozła czyli mnie i co? Dlugo nie trzeba było czekać aż wam jad poleci!;p Żegnam

Gość schodzicie z tematu:)
ja lubię pomidorówkę z marca 2009 ,chociaż rzadko można ją spotkać gdzie indziej,ale lubię ją podczytywać i wydaje mi się,że fajna babka z niej

Gość do helo2000
Faceci tak nie reagują. Też żegnam skoro nie wiesz jakiej płci jesteś i wciskasz kit,że niby ktoś z pod czarnego Twojego nicka się wypowiedział jako kobieta i to podszyw jest :)

A za kogo ty się masz że ja mam ci na cokolwiek odpowiadać???? Najpierw pisz pod własnym nickiem a nie ukrywaj się pod -do helo2000 bo jesteś wtedy nikim i nie wiem z kim mam gadać.

Gość wszystkie topiki i dziewczyny
są fajne gdzie gadają na temat i nie ma wulgaryzmów. Wystarczy wejść tam gdzie jest dużo postów i poczytać.

Gość do helo2000
za z czystej krwi kobietę. a nicka nie muszę tutaj mieć bo co to da,czarny czy pomarańczowy i tak anonimowy. Ja tylko przytaczam fakty i Cie nie obrażam,więc nie wiem o co Ci chodzi. Stwierdzam fakty. Nie unoś się proszę jak obrażona BABA!!!!!

Skąd wiesz jak reagują faceci?? Jesteś facetem?? Bo jak dla mnie jesteś babsztylem i to z tych zadziornych i nie kumatych które wszystko wiedzą . Nie wiesz jak się pod kogoś podszyc???? Nie mów że jesteś taka tępa. I denerwuje cię że nie wiesz jakiej płci ktoś jest??? Zgaduj:p

Gość do helo2000
faceci nie są tacy głupi,aby zniżyć się do tego poziomu idrzeć koty z nami kobietami.