Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evka2828

Które z dziewczyn wydają wam się opiniować najmądrzej z wszystkich na kafe?????

Polecane posty

Chciałabym żebyście wymieniły te osoby które według was mają jakąś wiedzę, które w jakiś sposób swoim doświadczeniem wam pomogły i mądrze dyskutują na każdy temat. Nie chodzi mi o to kogo lubicie czy też nie tylko żebyście obiektywnie osądziły kto najlepiej radzi sobie w dyskusji i kto wykazuje się prawdziwą wiedzą bo jak wiadomo kafe tworzą pytający, wymądrzający się, ci którzy się nudzą oraz te osoby które naprawde mają coś do powiedzenia. Zapraszam do dyskusji:)

Gość podobno
kornelkowa mama

Gość o rany ranyy :)
kornelkowa to prostak nad prostakami

Własnie, które osoby wydają się mieć oliwę w głowie a które tylko za takie chcą uchodzić i brzęczą byle było o nich słychać;)

Gość madrze wypowiada sie
jak dla mnie są to : czerwień słońca , zdecydowanie tak, Okrutna Prawda

Gość trąbka trąbka
maja papaja i ngLka

Wszystkie wymienione przez was osoby będa teraz miały twarde zycie kafejkowe bo trzeba jakoś utrzymać to wyróżnienie;D. Ok, bedziemy się przygladać kto jeszcze naparwdę pomaga swoim doświadczeniem i będziemy go tu wklejać na honorową listę:)

Gość trąbka trąbka
no a ze świeżynek bardzo mi sie podoba aaaby :)

jagoda369 --> podaj ty może kto według ciebie zasłużył sobie na "dobre słowo" i dlaczego a kto uwiera;)

Gość Loretta ...
Ogólnie nie padną tutaj wartościowe odpowiedzi na tytułowe pytanie. Po pierwsze: brak tutaj odpowiednich i kompetentnych ludzi w tym względzie. Po drugie: każdy tutaj będzie oceniał subiektywnie, czyli każda wypowiedz zgodna z jego poglądami będzie uważana za "mądrą", a każda inna za "głupią". Odpowiedzi nie dają zatem prawdziwego obrazu ...

A widzisz:) temat raz że ma swój sens a i też ma czemuś służyć:p ...ale o tym nie teraz.

Loretta--> mam świadomość że wiele osób nie zainteresuje ten temat i nie zakładam że jest bardzo emocjonujący i nie podnosi też adrenalinki do czego w innych tematach upadle się dąży:). Jest to temat dla osób które poza pustą paplaniną na kafe odkryły wartościowe osoby, jeżeli takowych nie ma to o czymś to świadczy a i świadczy o kafe na jakim poziomie stoi.

Gość mi sie podobalo jak pisala
Mama malego Danielka, ale cos jej tu nie ma od jakiegos czasu oraz Nglka.

Niektórzy uciekają do innych działów forum zakładając podobne tematy pomimo że nie pasują do tego działu a wszystko po to żeby normalnie pogadać. Przyjrzałam się wielu europejskim forom i na niewielu skala takiego naskakiwania na siebie jak tu na kafe jest tak wielka, zastanawiam się czy to zależy od mentalności polaka czy też od jeszcze czegoś innego?

Gość ksjdksf
oczywiście JA w wy wszystkie i cała reszta to zbite qrwy do sześcianu

Nie od mentalności Polaków. Również regularnie bywam na innym forum. Są tam różni ludzie, ale może tu jest zbyt dużo anonimowości ;) Z taką wrogością jak na kafeterii to się nigdzie w sieci nie spotkałam :o

Gość ksjdksf
autorko w chcesz do papy ? do wykastrowania

ksjdksf ---> a tego to ja nie wiem dlatego badam;). Na przyszłość nie pisz o szescianach i o wszystkich tylko mów za siebie:)

mogę wtrącić słówko -----> no właśnie a przykłady do eksperymentu same się tu pchają:) wystarczy poczytać co ma do powiedzenia ksjdksf

Podejrzewam że autentycznych forumowiczów jest tu zaledwie garstka, reszta to nieszczęśliwi ludzie. Agresja faktycznie tu dominuje choć fantastyczne są tu osoby które jakoś ratują poziom a są nimi też te które tu wychwalano, czy jest tego więcej?

Gość ksjdksf
wsadzę ci do ryja i się zamkniesz

Gość kuleczka razy dwa
najlepsza to jest samozxwancza jagoda - najwiekszy down na kafe :P

Myślę że wiekszość traktuje kafe jak tani serial "tasiemiec" w którym mozna wylać emocję (złość, zazdrość, nienawiść i chyba wiele innych bo kolorowo tu od tego;D ). Jeżeli temat jest emocjonujący choć głupi w cztery bele to nieszkodzi, ważne żeby mogł pasować do mojego poziomu i żebym mógł tam wtrącić "mądre" cztery grosze -----tak myśli pewnie ta marniejsza część forum. Wiadomo że można tu być anonimowym więc i łatwiej leje się z "ryja" co popadnie i to bez konsekwencji bo co najwyżej ktoś wyzwie nas od głupiej kurwy. Są tu na forum mądre osoby i nie jest ich tak mało, są też takie które namiętnie mądre udają.

Gość kuleczka razy dwa
Podejrzewam że autentycznych forumowiczów jest tu zaledwie garstka napisz jeszcze gwoli wyjasnienia co masz na mysli - kim wg ciebie jest tzw 'autentyczny forumiwicz' ! ciekawa jestem :)

ksjdksf ----> Ty to już wogóle nie pasujesz tu do żadnych ram bo o tak niskim poziomie nie wspomniałam. A cóż się tak wkurzasz że zaraz do ryja chcesz komuś pakować;D czyżby ktoś cię uraził?

Nie wiem jak autorka ale dla mnie na przykład prawdziwy forumowicz to taki który ma "normalny" cel wchodząc na forum, to znaczy- chce zasięgnąć jakichś informacji, chce podyskutować, chce wymienić się doświadczeniem. Inny rodzaj pseudo forumowiczów to taki który wchodzi na forum bo nie ma co z sobą innego zrobić a ma zły humor więc najchętniej komuś by dobił. Chamsko się odzywa i nie ma nerwów żeby spokojnie podyskutować bez jakichś wyzywań od kurw itp. Na naszym temacie jest już taki przykład więc chyba nie muszę daleko szukać. Są to też osoby które są mega zakompleksione i za wszelką cenę chcą się dowartościować ośmieszając kogoś innego, itp, itp.

Jasne że są tu mądre osoby które faktycznie chcą sobie pogadać i najnormalniej na świecie o coś zapytać czy poinformować kogoś i oby takich było jak najwięcej. Wiecie co, myślę że kafe robi jednak interes na takich debilach bo jednak one sa mieszadłem:/