Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazdeczka5a5

Co myślicie o takich wymiarach?

Polecane posty

Gość Gwiazdeczka5a5

Wzrost 177 biust105 talia93 biodra 109. Wiem że nie należę do tych szczupłych ale nie jestem też grubasem.widzę że mam powodzenie u mężczyzn więc może nie jest tak źle?

Gość 543trd
jestes grubasem . 90-60-90 to sa prawidlowe wymiary .

Gość takajednazładziewczyna
wrzuć zdjęcie sylwetki to ci powiem. Tak liczby jakieś duże..

Gość mam prawie ten sam wzrost
i wymiary - 104/78/105 i jestem grubasem!😭

Gość Co do wymiarów
90/60/90 wszystko zależy od wzrostu!!!

Gość 543trd
104/78/105 i nie do konca . Masz przy tych wymiarach na pewno 20 kg wazysz mniej niz autorka

Gość mam prawie ten sam wzrost
tu nie chodzi o wagę tylko własnie o wymiary bo to je widac:O spasłam sie przez zimę:O

trochę dużo masz w biodrach i w tali -rozmiar 44/46 pewnie popracuj nad talią, żeby ją wysmuklic, bo ja mam pawie 30 cm różnicy talia - biodra, a u Ciebie to chyba małe wcięcie musi być

Gość Euphoria od Calvina
totalny brak talii, gruba dupa, pewnie szerokie plery. niektórym facetom możesz się podobać, ale kobiety raczej zjadą cię od góry do dołu

Gość Aneta660o
A ja mam w talii coś około 85 też jestem wysoka 175. I też nie uważam sie za grubasa owszem mam lekką nadwage ale nie jestem otyła

Gość Gwiazdeczka5a5
Ale nie noszę rozmiaru 44/46 tylko raczej 40 czasami nawet wchodzę w rozmiar l.

z tego co mi wiadomo to rozmiar 40 to jest 100 cm w biodrach, 42 rozmiar to 104 w biodrach więc masz jakąś inną numerację, bo skoro mam mniej w biodrach niż Ty to nie mozliwe żebyśmy ten sam rozmiar nosiły. też uważałam, ze jestem w sam raz, dopóki nie schudłam i nie zmniejszyły mi sie wymiary. Jak założyłam wcześniejsze ubrania to same spadały. Teraz w biodrach mam tyle ile wcześniej w pasie miałam.

Gość Gwiazdeczka5a5
To ja już sama niewiem... Te wymiary to takie sprzed prawie roku.a ostatnio kupiłam spodnie i jest to rozmiar 42 i są mi troszeczkę za luźne więc dlatego myślę że mam 40/42

Gość no nie wiem bo przy moich
103 cm w biodrach nosze rozmiar 42!

Gość Gwiazdeczka5a5
I nie zauważyłam żebym zmieniła sie przez ten rok.wydaje mi sie że nie schudłam ale musiałabym sie zmierzyć,może jednak? A co sądzićie o tym rozmiarze 40/42?

rozmiar 40 jest ok,nie za grube nie za chude, ale to jest jednak 100 cm w biodrach, a górę do tego noszę 38/40, czyli typowa gruszeczka jestem. Ty chyba górę masz bardziej rozbudowaną.

Gość O rozmairze 40 sadze
że jest OK ale wątpię byś nosiła taki przy 109 cm w biodrach...no chyba, że lubisz chodzic w przyciasnych ubrankach:P w ogole zauwazylam u grubszych tendencję do oszukiwania się poprzez wciskanie sie na siłę w mniejszy rozmiar:O

Gość Gwiazdeczka5a5
Teraz przeszukałam swoją szafę,i większość moich rozmiarów to właśnie 42 i leżą na mnie w sam raz. a w 40 też mam kilka rzeczy ale te już są trochę ciasne więc mogę powiedzieć że mój rozmiar to 42.może rzeczywiście trochę schudłam przez ten rok

Gość nie ośmieszaj sie już
w rozmiar 42 też nie wejdziesz z takimi biodrami. zreszta nie wiesz jaki rozmiar noisz, ze musisz w szafie szukać. idź na zakupy, bo te ubrania co masz to jakieś niewymiarowe, ciekawe czy zmieścisz sie w rozmiar 42?