Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sumatra kalamon

Bezpieczeństwo wewnętrzne

Polecane posty

Gość sumatra kalamon

Czy ktoś z was to studiuje i poleca? Mam jedno podstawowe pytanie- czy jest tam matematyka, albo cokolwiek pokrewnego? Proszę odpiszcie

Gość sumatra kalamon
proszę was, niech ktoś napisze

Gość sumatra kalamon

Gość sumatra kalamon

Gość sumatra kalamon
ja w Toruniu, ale czy jest tam mata albo coś ścisłego?

Gość soldier of loveeee everyday
można być ale czemu mata, jak ja czytałam że nie ma tam nic takiego? jedynie socjologia która może być odrobinę ścisła.

ale ja nie ide na UW i na necie czytam jakie są przedmioty na tym kierunku i charakterystyka tych przedmiotów. Nie ma tam ani jednej wzmianki o matmie, ekonomii itd... A gdzie miałaś praktyki i czy pracujesz teraz? To przyszłościowy kierunek?

ale jaki zawód bo może ich być wiele: w policji, CBA, ABW,... czemu trudne?

tzn? to może napisz o studiach czemu trudne

Gość mariusz_1983
Na Śląsku jest uczelnia gdzie bezpieczeństwo wewnętrzne jest dofinansowane z Unii, czesne tylko 80 zeta a można zrobić tam certyfikat śledczego, który otwiera nam drzwi do biegłego sądowego. Więcej informacji www.gallus.pl

Gość paulina0987
witam, mam takie pytanie robił moze ktos z Was analizę SWOT porównawczą dwóch państw?? nie wiem jak to zrobic, dlatego byłabym bardzo wdzieczna za pomoc.

Gość gość
czy wiecie moze jak mam uzupełnić dzienniczek praktyk tzw.co mam napisac...bardzo prosze oo pomoc:(

Gość Majka234
Ja studiuję bezpieczeństwo wewnętrzne, obecnie już II stopnia na WSZOP w Katowicach i muszę przyznać, że zajęcia się bardzo ciekawe. Na tej stronie można nieco więcej poczytać na ten temat http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/bezpieczenstwo-wewnetrzne-ii-stopnia,2,2,6619,54,6619. W zasadzie już od liceum przygotowuję się do pracy w służbach mundurowych i te konkretne studia są dla mnie jak znalazł:)

Gość SPRZEDAŻ  PRAC  DYPLOMOWYCH
sprzedaż : - prac dyplomowych - prac zaliczeniowych - prezentacji w programach komputerowych powerpoint ( slajdy ) i adobe reader ( pdf. ) - materiałów opracowania , wykłady , zestawy pytań i odpowiedzi , plany prac dyplomowych - książek naukowych - ściąg wszystko to ze studiów z następujących kierunków : - bezpieczeństwo wewnętrzne - prawo - administracja - historia - socjologia - politologia - ekonomia - pedagogika - zarządzanie - sport i inne głównie humanistyczne choć nie tylko cały wykaz oferowanych materiałów i ich ceny znajduje się na stronie internetowej prace-magisterskie.pl.tl kontakt wejście na stronę - http://www.prace-magisterskie.pl.tl/ telefon - 6 9 1 3 4 6 5 9 1 e - mail - 981473@gmail.com

Gość gość
Ja studiowałam bezpieczeństwo wewnętrzne w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa i Ochrony im. Piłsudskiego w Warszawie. Dostałam później pracę w policji więc polecam :D

Gość gość
wsbio.waw.pl - gdyby ktoś chciał Sami funkcjonariusze tam pracują ^^ znajomości można sobie wyrobić ;)

Gość gość
Ja uważam, że jest to bardzo perspektywiczny kierunek, aczkolwiek jest jedna przeszkoda musisz być zainteresowany tymi rzeczami - inaczej nie wróżę powodzenia w tym zawodzie :P Z całą pewnością mogę Ci polecić Wyższą Szkołę Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron, bo tm właśnie studiuje i jestem bardzo zadowolona! usmiech.gif Jak coś zostawiam trochę informacji: http://study4u.eu/uczelnia/395-apeiron-wyzsza -szkola-bezpieczenstwa-publicznego-i-indywidualnego-wydzial- zamiejscowy-w-katowicach Trzymajcie się! usmiech.gif

Gość gośćKlara32
Polecam bezpieczeństwo wewnętrzne na Wyższej Szkole Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi http://www.medyk.edu.pl/ Dużo praktycznej wiedzy, przyszłościowy kierunek