Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec związku

Koniec mojego związku. Umrę bez Niego:(

Polecane posty

Gość koniec związku

Bardzo tęsknie, nie pokazuje tego po sobie moim bliskim, uśmiecham się, śmieję itd, ale wewnątrz tak strasznie tęsknie:( Dwa dni od rozstania, nie wiem jak sobie radzić:(:(:(:(:(

Gość angela hopkins
mam podobna sytuację.... nie jestem z nim od kilku miesiecy ale dwa dni temu postanowilam urwac kontakt.. mimo ze kocham..

Gość gdziejest nemo
skoro tęsknisz to dlaczego się rostaliście?

Gość monalisa23.
Ja już żyję miesiac bez NIego. Jednak czesto piszemy do sibie osttanio. Kocham Go, ale nie moge z NIm byc, bo jetsem zbyt wrazliwą osobą dla takiego gbura jak ON. Straszne, ale prawdziwe.

Gość koniec związku
Bo pisał o mnie niestworzone bajki:( Byłam idealną kobietą, a On ciągle wymyślał, że jestem zła i robię coś na boku... Nigdy bym Go nie skrzywdziła, a On robił to ciągle:( Kocham Go tak bardzo:( Tak brakuje mi Jego głosu, dotyku, uśmiechu:(:( Boże:(

Gość gdziejest nemo
To taki facet ktory oczernia swoją kobietę w oczach innych jest zwyklym dupkiem, nie powinnaś sobie nim głowy zawracać. Rozumiem że jest tobie ciężko, tego kwiatu to pól światu na pewno trafisz na takiego faceta który będzie Ciebie wart. Nie warto marnować czasu. A ile masz lat jeśli można spytać?

Gość koniec związku
Mam 21 lat. Wiem jestem młoda, ale byliśmy ze sobą prawie 3 lata:( Bardzo ciężko jest od tak zapomnieć.

Gość gdziejest nemo
Ja też miałam chłopaka w twoim wieku bylam z nim 3 lata i się roztaliśmy, myślałam że to będzie koniec świata że nie poznam już nikogo. Było ciężko przez miesiąc zapomniałam o nim, zaczęłam żyć poznałam fajnego chłopaka z którym jestem już 4.I nie żałuję tego że odeszłam mam z nim kontakt telefoniczy ostatnio napisał że żałuje i że wie co stracił, docenił dopiero teraz jak zobaczył jaka jestem szczęśliwa... Pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.