Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strefa zawieszania oka

apel do kobiet na wiosnę i lato 2010

Polecane posty

Ja też dorzucę swoje pięć groszy do tego apelu. Mianowicie kobiety - mniej różu poproszę. Robi się to już naprawdę żałosne. Niemal co druga uważa za swój obowiązek założyć coś różowego: a to paseczek , a to torebka, a to pantofelki,a to bluzeczka czy topik w tym kolorze.Na boga taki kolor to pasuje mojej siostrzenicy co ma 10 lat i nawet rolki i telefon ma różowy. Ale dorosła kobieta wygląda dziecinnie i infantylnie w różowym. Naprawdę tego nie pojmujecie?

Gość z wlasnego doswiadczenia wiem
ja z kolei mam taki apel, by kobiety sie goliły.. bo nie znacie dnia ani godziny!

sezon na polowania już powoli się zaczyna i muszą też się golić bo inaczej to ohyda

Gość cokolwiek pisze bo sie spiesze
to ja nie bede wychodzic z domu, bo jakis przegraniec zyciowy napisal na kobiecym forum, ze pasztety maja zostac w domu :o oczywiscie ustosunkuje sie do tego 🖐️ ps. gratulujemy przegranego zycia 🖐️

Gość do autora...
pokaz swoja fote, bedzie ubaw po pachy na wiosne, lato, jesien i zime :classic_cool:

nie no najlepiej jak o kobiecych pasztetach napiszę na męskim forum

do autora... ty lepiej zostań w domu bo jeszcze ktoś cię poderwie :classic_cool:

:classic_cool:

Gość pasztety zostają
wychodzą jedynie monstery co zaczynam już zauważać

Siema powracam xD A ja jednak wychodze na dwór ! Mam piękne życie ! 17 lat zadbaną cere, ładną figure i jakieś świetne ciuszki na oku ;) Ogólnie mężczyźni się za mną oglądają, a mój facet jest zazdrosny o te spojrzenia ;) Mama mi lustro oddała xD Stwierdziła 'a masz pasztecie' ;) Żartuję, żartuję.. jak mówię, że chcę zrzucić to ona "Z czego ?" Haha ! BMI wykazuje mi najseksowniejszą figurę ;) Więc źle nie jest. Z kolei ja nienawidzę różu, ale kolor wrzosowy już owszem jest świetny ;) I ogólnie mój facet nie raz chce żebym włożyła coś różowego to np. bieliznę taką wkładam, żeby się nie czepiał ;) I na jego życzenie xD

mala mania 17 lat i już się lansuje? fiu fiu jak będziesz się teraz za bardzo lansować , to nic Ci już nie zostanie przy 30 - tce , także oszczędzaj się , bo nie wiesz kiedy jeszcze Ci się przyda "zniewalające ciało" :classic_cool:

:classic_cool:

Gość jukoloap
nic sie nie martwcie, w tym roku nie bedziecie nic widziec u dziewczyn, bo pogoda ma byc do dupy, wiec co najwyzej bedziecie wdiziec dziewuchy w kurtkach i spodniach

jak na razie na ulicach przewaga brzydalek - nie słuchają się apelu! :classic_cool: