Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertuś

Do jakiego miasta nad morze Bałtyckie?

Polecane posty

Gość ertuś

Do jakiego miasta nad morze Bałtyckie? Wiecie, żeby piękne jakieś to miasto było, zwiedzać szło, romantycznie :D

Gość saccgyqwgw8
Zdecydowanie Krakow:classic_cool:

Gdynia....my love aczkowliek Gdańsk tez niczego sobie... Władek - tez spoko w Gdyni nie ma co zwiedzac w sumie oprócz Daru i Błyskawicy w Gdańsku przecudna Starówka i rejs Perłą na Westerplatte, w Sopocie molo...mało ciekawe...na wypoczynek Kołobrzeg albo Władek

Gość ertuś
Dzięki wielkie :D

na Hel mozna pojechac połazic i wrócic, takie moje zdanie, na wypoczynek polecam mała miejscowosc typu Chłapowo itp...

WeWo - kocham to miasto, głównie z powodu Daru który jest moja pasja, jak i ogolnie żeglarstwo, ale doceniam tez Gdańsk i ogolnie wszystko co nad morzem...KOCHAM MORZE

we władysławowie o ile dobrze pamiętam, śmierdzi rybami także i plaża jest kamienista.....? i chyba o ile mam racje i pamiec mie nie zawodzi- szybko sie stamtąd zmyłam. w pustkowiu było fajnie za dzieciaka:D w trzęsaczu itd... ogolnie gdzie jest jakiś bar z imprezami, knajpy, salony gier, gofry, deptaki itp tam zawsze jest miło i jest co robić :)

czyli...bo tam rózne stoja...za samym darem to jakis promik stał ostatnio jak byłam hehehe

Gość jskja
Ja proponuję Hel :)

No właśnie. O okręcie odznaczonym Virtuti Militari.

Kurcze a ty wiesz...ze ile razy tam bylam...a troche tego było, nigdy nie moglam się załapac zeby na niego się dostac...moze w czerwcu teraz jak bede mi sie uda...mój mąz bardzo chce tez mu sie bardziej Błyskawica podoba :d hehehe

Gość miernoty
miasto nad baltykiem to faktycznie zakopane !!!

Gość jenk
Z większych-Swinoujście-boskie płaże,Międzyzdroje,Kołobrzeg,z małych Pobierowo,Rewal

Gość ecie plecie
moze odswieze temat:) A mozecie polecic jakies miejsce w Swinoujsiu dla 2 rodzin z dziećmi? na wekeend majowy?