Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disapear...

zauroczylam sie w kims...

Polecane posty

Gość disapear...

kto jest dla mnie nieosiagalny... przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość disapear...
i sie zastanawiam czy mozna jakos sie o tym przekonac o tym czy warto walczyc

Gość ....Maćka....
"przynajmniej tak mi się wydaje" to git, przynajmniej masz się czego uczepić, ja jestem dziś pod WIELKIM WRAŻENIEM faceta którego spotkałam na przystanku tramwajowym. Zapytał mnie o której będzie następny tramwaj. Sam nie mógł sprawdzić bo nie zdążył założyć soczewek. (też noszę)W ręku miał kontenerek z jakimś zwierzakiem i pewnie śpieszył się zawieźć go do weta. Generalnie miło mi się z nim rozmawiało dopóki nie przyszła moja kumpela na którą czekałam. Ach! Jaki człowiek jest głupi. Przecież on niedowidział więc nie wiedział jak wyglądam:( 😭

Gość ....Maćka....
Dokładnie. NIe masz nic do stracenia więc działaj:) Potem będziesz sobie pluła w brodę że nawet nie spróbowałaś a to jest gorsze niz gdybyś miała do niego cały czas wzdychać...

Gość czuje sie samotna
moze macie racje :)) jezeli cos nie wypali to bedzie troche niezreczna sytuacja podczas spotkania :P

Gość czuje sie samotna
ale mimo co ja bym na twoim miejscu ryzykowala

Gość ....Maćka....
22:39 [zgłoś do usunięcia] czuje sie samotna moze macie racje jezeli cos nie wypali to bedzie troche niezreczna sytuacja podczas spotkania 22:40 [zgłoś do usunięcia] czuje sie samotna ale mimo co ja bym na twoim miejscu ryzykowala jest już późno więc nie kumam, sama sobie odpowiedziałaś:O?