Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorową porąąą...

a tego ktos sluchal "za mlodu " ? ehhh

Polecane posty

Gość kutaswilkolaka
poliż wódka

Hehehe, dlatego wolę unikać, bo wiem, że źle się to kończy-debetem emocjonalnym :P Racja, gdy usłyszałam pierwszy raz ten kawałek MDB, nie mogłam uwierzyć w to, co się ze mną dzieje ;)

Gość szaloooona
a ja KAT-a też lubię posłuchać;)

TNT również uwielbiam jak i większość utworów ACDC. A jeśli chodzi o KATa to już daaaawno nie słuchałam, ale mam pieroński sentyment, szczególnie do "Łza dla cieniów..."

widze że osoby tóre słuchają czegoś co mi przypomina o prawdziwej muzyce:) szacunek dla Was

Gość hła hła hła

Gość szaloooona
a jak to z wiekiem u was?ile macie latek:P

Gość xigrekzet
andzelikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa---> z którego roku jest ta piosenka piaska? chyba miałam wtedy z 15 lat ;p

Metallica i jej ballady są nieśmiertelne i budzą sentyment ;) Ile mamy latek? Trochę wiosen sobie już liczę... ;) Ktoś miał dziwny pomysł z tym Piaskiem :D

no własnie.. Ja sama jestem bardzo młoda, bo mam 19 lat, a metalu itp. zaczęłam słuchać jak miałam 12, dlatego określam to jako okres "za mlodu" choc trwa on w zasadzie dalej :) Obecnie moje horyzonty mozuczyne znacznie sie poszerzyły, metalu słucham rzadziej, aczkolwiek muzyke, ktora obecnie jest propagowana uwazam za jedno wielkie gówno. Tak nawiasem mowiac to wlasnie wlaczylam TV i byl kanal sportowy wlaczony i wlasnie jakis bokser mial wejśćie przy piosence KATa, a dokladnie przy Odi Profanum Vulgus.

Gość ja też powspominam
Vodka, ja mam ciut więcej latek :) Fajnie tak czasami powspominać:)

Uwielbiam obrazoburcze Odi Profanum Vulgus :) No, ja mam znacznie więcej lat od Ciebie stokrotko i metalu też mniej więcej w wieku 12 lat zaczęłam słuchać :) Dzisiejszej muzyki nie rozumiem... nie rozumiem jak można nazywać to "muzyką". Wiesz, też czasami słucham czegoś innego niż metal, ale jedaże on zawsze będzie w moim sercu na pierwszym miejscu :)

Czasy się zmieniają. Załuję, ze nie urodziłam się wcześniej, ale i tak doceniam moje lata 90. Bo najwiekszym porzeklenstwem byloby urodzic sie wlasnie teraz, keidy dzieci sluchajac hannah montane są świecie przekonane, ze słuchają rocka :)

Noo, masz rację vodka :O Niestety, gust muzyczny dzieci kształtują pro komercyjne media i czego tu wymagać. Nie ma kto wytłumaczyć dziecku podstawowych różnic między muzyką, a szmirą :O Może błąd rodzicielski :D

Gość belllunia
słuchałyscie kiedyś PINK FLOYD ?