Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roksianusia

Worki pod oczami

Polecane posty

Hej. Od urodzenia mam bardzo widoczne, ciemno-fioletowe worki pod oczami.. Nie zakrywają ich żadne korektory ani podkłady. Mam bardzo jasną karnację więc wyglądają one strasznie. Co mam zrobić, by się ich pozbyć? Stosowałam krem solutions (z avonu) ale nie pomógł. Nie wiem co robić. Pomóżcie mi, proooszę :(

wiesz, może to wydać się dość dziwne, ale na opuchliznę pod oczami rewelacyjnie działają nie tylko zimne okłady, ale także...maści na hemoroidy! znalazłam taki wynalazek - http://www.e-lek.pl/105463,hemor-rite-krioterapia,100106.html - działanie zimnem w połączeniu z kremem powinno obkurczyć naczynia krwionośne, dzięki temu worki powinny zniknąć, wypróbuj :)

Gość yogi234
Fajnie na worki pod oczami działa relaksującu żel pod oczy komfort młodesj skóry 18+. Super chłodzi i relaksuje skórę pod oczami.

kładź sobie ogórek na oczy, to z takich domowych sposobów. nie polecam żeli FlosLek, zmniejszają opuchliznę, ale nie rozjaśniają cieni pod oczami. dużo lepsze efekty są po HerbicePlant z bławatkiem www.splendore.pl/HerbikaPlant_Krem_pod_oczy_z_BLAWATKIEM__15ml_p4371.html jednak ja i tak nie potrafię się obejść bez korektora:(

Gość okinama
Witajcie, Prowadzę blog o gimnastyce twarzy. Ćwiczenia, które tam prezentuje również mogą pomóc w pozbyciu się worków pod oczami oraz innych niepożądanych przez nas kobiety objawów wpływu czasu na naszą cerę. Więcej ćwiczeń znajduje się w moim bezpłatnym e-kursie Gimnastyka Twarzy. Przedstawiam w nim naturalne metody zachowania urody i młodości. Wejdź i przeczytaj sama http://repilpkz1a5c.az.pl/uroda/ Pozdrawiam wszystkich :D

Okinama sama pozakłądała mnóstwo watków z pytaniem o worki,a potem niby odpisuje. WSTYD !!!!!!